Jump to content

Вук Јеремић: поређење Ирака и Србије

Оцени ову тему

Препоручена порука

Интересантно и поприлично аргументовано:

#!

Погледајте само који је аплауз добио кад је аргументовано одговорио на косовско питање.

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Ма све је то лепо и слажем се што Јеремићу Вуче каза. Тако и ја некад људима објашњавам, а има их доста који већ знају како стоје ствари. Али силници су одлучили и њих наше беседе не интересују...

А аплауз - такви су ти Амери, да изађеш на позорницу и прднеш добићеш аплауз. То је код њих ствар културе.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Врло споро се Американци упознају са делима њихове владе и војске, ових дана је једна Американка написала свом интернет блогу:

"Upoznala sam damu na svom kratkom odmoru u Las Vegasu prošle nedelje. Mladu damu sa akcentom. Bila je hostesa i pokazivala nam je jelovnik. Pitala sam je Odakle si, draga. Rekla je da je iz Srbije.

-Štaaa?!!!Šta koji đavo radiš ovde? Ova zemlja je sranje! Bombardovali smo tvoju državu. Treba da nas mrziš, da nas mrziš iz dna duše i to sa pravom. Ona je rekla -Ne, ne, ne... To je samo politika.

Moj muž se ubacio sa žaljenjem u glasu (snimio je mnogo emisija za kablovsku i Jutjub klipova protiv onoga što smo radili bivšim saveznicima). Povikao je -Samo politika?!!Ne! Vi ste naši bivši saveznici, a mi smo vas bombardovali 72 dana i ujedinili smo se sa Muslimanima protiv vas!

Ona me je samo gledala. Pogledala sam je i rekla "Izvini, izvini" i to ponavljala, pa su mi krenule i suze na oči.

Bila sam u agoniji zbog bola koji smo prouzrokovali Srbima. Rekla sam - Molim te, molim te, reci svojim roditeljima da nam je žao, da se izvinjavamo. Zaplakala sam, stavila ruku na njeno rame i otišla osećajući veliku sramotu. Ne mogu više ni da kucam."

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Умем ја да гуглам, стога, увек прво проверим где и шта пише па онда окачим овде... иначе, ја понекад и спавам и радим и неке друге ствари, не висом нон-стоп на поукама.орг...

Мени је жао ових неверника, што немају поверења, прво, у себе па онда у сав нормалан (макар то био и амерички) свет,  у све и свашта што има призвук доброте, лепоте, покајања и не пристајања да га преверанти политичари представљају и воде...

Огроман број Амриканаца се противи америчким интервенцијама и злоделима широм света.

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Умем ја да гуглам, стога, увек прво проверим где и шта пише па онда окачим овде... иначе, ја понекад и спавам и радим и неке друге ствари, не висом нон-стоп на поукама.орг...

Мени је жао ових неверника, што немају поверења, прво, у себе па онда у сав нормалан (макар то био и амерички) свет,  у све и свашта што има призвук доброте, лепоте, покајања и не пристајања да га преверанти политичари представљају и воде...

Огроман број Амриканаца се противи америчким интервенцијама и злоделима широм света.

Uvek stavi link.

I meni je zao nevernika koji nemaju poverenje  u sebe... a lakovernika jos vise ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Врло споро се Американци упознају са делима њихове владе и војске, ових дана је једна Американка написала свом интернет блогу:

"Upoznala sam damu na svom kratkom odmoru u Las Vegasu prošle nedelje. Mladu damu sa akcentom. Bila je hostesa i pokazivala nam je jelovnik. Pitala sam je Odakle si, draga. Rekla je da je iz Srbije.

-Štaaa?!!!Šta koji đavo radiš ovde? Ova zemlja je sranje! Bombardovali smo tvoju državu. Treba da nas mrziš, da nas mrziš iz dna duše i to sa pravom. Ona je rekla -Ne, ne, ne... To je samo politika.

Moj muž se ubacio sa žaljenjem u glasu (snimio je mnogo emisija za kablovsku i Jutjub klipova protiv onoga što smo radili bivšim saveznicima). Povikao je -Samo politika?!!Ne! Vi ste naši bivši saveznici, a mi smo vas bombardovali 72 dana i ujedinili smo se sa Muslimanima protiv vas!

Ona me je samo gledala. Pogledala sam je i rekla "Izvini, izvini" i to ponavljala, pa su mi krenule i suze na oči.

Bila sam u agoniji zbog bola koji smo prouzrokovali Srbima. Rekla sam - Molim te, molim te, reci svojim roditeljima da nam je žao, da se izvinjavamo. Zaplakala sam, stavila ruku na njeno rame i otišla osećajući veliku sramotu. Ne mogu više ni da kucam."

I kauboji imaju savest.... sFun_bat

Подели на овим сајтовима

smeker (:

??? lol?

Rusija priznaje Abhaziju, ali ne i Kosovo, kaže Americi: "sram vas bilo, kako možete da otimate i priznajete tu državu?"

USA priznaje Kosovo, ali ne i Abhaziju (Gruzija), kaže Rusiji: "sram vas bilo, kako možete da otimate i priznajete tu državu?"

A Kurdi i Kosovo ne mogu biti isto, zato što Kosovo de facto nije ni pod kakvom jurisdikcijom države Srbije (sem možda na papiru) od 1999., još je i strano prisustvo tamo, još je i rat završen, pri čemu je druga strana pobedila. Ta zemlja je nažalost izgubljena, i ne znam šta tu nekom nije jasno...

Подели на овим сајтовима

??? lol?

Rusija priznaje Abhaziju, ali ne i Kosovo, kaže Americi: "sram vas bilo, kako možete da otimate i priznajete tu državu?"

USA priznaje Kosovo, ali ne i Abhaziju (Gruzija), kaže Rusiji: "sram vas bilo, kako možete da otimate i priznajete tu državu?"

Kakva te Rusija spopala, ja kazem da je jeremic smeker kako je imao "u rukavu" odgovor.  

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Nije taj deo priče odgovor na tvoj post, ono gde sam napisao upitnike i "lol" je odgovor na taj post, pošto sam malo iznenađen pozitivnim mišljenjem o Wolfu sa tvoje strane tbh.

Ima svojih pozitivnih osobina. I Seselj i Nikolic imaju pozitivne osobine. Svaki covek ima. 

Wulfova je to sto je smeker u debatama. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...