Дејан Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Pa ne mora da bude protivprirodan. Ljudi su po prirodi poligamni tako da je monogamija neprirodna Generalno,Hrišćanstvo kao vera je skroz neprirodna hansbrough and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Ljudi su po prirodi poligamni tako da je monogamija neprirodna Generalno,Hrišćanstvo kao vera je skroz neprirodna Hahahaha strašan si Dejane! 0403_feel "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Što sam strašan? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Al si me nasmijao hahahaha hvala... "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 drago mi je ali čime sam te nasmejao? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Nasmijao si me izjavom da je hrišćanstvo neprirodno. Kako je neprirodno, po čemu? Ima li išta prirodnije nego slaviti Gospoda i težiti njegovom okrilju uvijek? Molim te pojasni mi tu svoju tezu o neprirodnosti hrišćanstva, na prvu sam se nasmijala, ali sad sam zatečena. Ipak, hvala ti jer sam se baš od srca nasmijala "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Ко је погрешно прочитао наслов - ово у загради - нека кликне лајк/амин. sqny, DankaM, Душка and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 hahahaha Zvonko... sad sam tek skontala! :) Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Nasmijao si me izjavom da je hrišćanstvo neprirodno. Kako je neprirodno, po čemu? Ima li išta prirodnije nego slaviti Gospoda i težiti njegovom okrilju uvijek? Molim te pojasni mi tu svoju tezu o neprirodnosti hrišćanstva, na prvu sam se nasmijala, ali sad sam zatečena. Ipak, hvala ti jer sam se baš od srca nasmijala Mi smo ljudi pale prirode,koji se vraćaju u zagrljaj Oca nebeskog. Svuda kroz svetootačka dela i našu duhovnos je naglašeno da se mi borimo sa svojom prirodom da bi se upodobili Bogu. Mi smo poligamna bića ,ali imamo brak kao svetu tajnu.Dakle,brak je podvig ,borba protv samog sebe,kao i monaštvo,to jest borba sa svojom palom prirodom. Ako se za nekog svetog oca kaže da je poput andjela,a to je bukvalno tako,za neke kažu i da su nadvisili andjele,to znači da je on pobedio svoju prirodu,andjeli su bestelesni jelte . Ovaj sv et i jeste dolina plača jer ljudi žive po svojoj prirodi... Лидија Миленковић, Срђан Шијакињић, školarac and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 ljudi žive po svojoj prirodi... Sve si gore lijepo rekao, u pravu si. Tacno dva podviga najveca su brfak i monaštvo. To je po meni skroz prirodno. A ova tvrdnja da ljudi žive po svojoj prirodi-ne bih se složila da je to naša priroda. Prirodno je ono po Bogu što je, a ovo po čemu mi živimo nije po Bogu to je nečija druga priroda. Toim prirodom upravljaju demoni tjerajući i varajući nas da je slijedimo i prihvatimo... "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Toim prirodom upravljaju demoni tjerajući i varajući nas da je slijedimo i prihvatimo... nemojte baš za sve da krivite djavola,dosta često on i nije kriv. Kako reče vladika Ignatije,kada neki govore da je homoseksualnost protivprirodna...ona je prirodna jer se javlja u prirodi ,kao i svaka druga bolest i obolenje. Medju nekim vrstama ptica je prirodno da su monogamne,izaberu partnera i sa njim su ceo život,čovek je po prirodi poligaman,mislim da nema mesta da krivimo djavola zbog toga. Sve ovo govorimo iz naše trenutne pale perspektive. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 O cemu ti pricas? Si ti nekad bio zaljubljen? Naravno, inače ne bih mogao ovako nešto ni da tvrdim. .smesko. Samo, objekat zaljubljivanja najčešće ima 10 % tih osobina koje vidimo, sve ostalo mi izmaštamo trudeći se da tu osobu učinimo idealnom. The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Naravno, inače ne bih mogao ovako nešto ni da tvrdim. .smesko. Samo, objekat zaljubljivanja najčešće ima 10 % tih osobina koje vidimo, sve ostalo mi izmaštamo trudeći se da tu osobu učinimo idealnom. Ja sam te skapirao da tvrdis da je zaljubljenost nesto proracunato, my bad. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Ja sam te skapirao da tvrdis da je zaljubljenost nesto proracunato, my bad. Mi mislimo da ne postupamo proračunato, a u stvari postupamo. .smesko. The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Mi mislimo da ne postupamo proračunato, a u stvari postupamo. .smesko. Mislis proracunali smo, ali nismo svesni da smo proracunali hansbrough је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука