Jump to content

"Велика борба" Елен Вајт на киосцима

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mogle bi i knjige iz pravoslavne duhovnosti takođe da budu pristupačnije a ne kao do sada uglavnom preskupe.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Sta se desava sa dusom posle smrti prema pravoslavnom ucenju? direktno ide u raj ili pakao?

Zavisi od Boga... greengrin  a ne od tumacenje zene koja je digla sotonu na Boziji presto.i molila mu se 29 dana po sopstvenoj viziji..i jos objavila kraj vremena milosti...tako ti je kad uzmes sam da tumacis Bibliju bez konsultovanja Svetih Otaca..i Svetoga Predanja...pocnes da lupas ko lonce niz stepenice...

Подели на овим сајтовима

Kako lose uradjen sajt, jeftin, cak se nisu potrudili da kupe domen na srpskom.

Да, то је био и мој утисак кад сам га први пут посетио, али веома је користан и пун занимљивих информација, па је баш штета што тако лоше изгледа. 

• Волим 1

Витешки живот заиста није бедан,

бориш се са аждајом од 9 до 1!

Подели на овим сајтовима

ja sam slusao neke adventiste i cini mi se da nema mnogo razlike osim sto oni uce da dusa spava posle smrti...to im je kao glavno....i to da se slavi subota al to nije ni vredno komentara....ima li jos nesto sto ih bitno razlikuje?

СВЕ их битно разликује. Нема никаквих додирних тачака између Цркве и њих. Секта на куб. 

Подели на овим сајтовима

Mogle bi i knjige iz pravoslavne duhovnosti takođe da budu pristupačnije a ne kao do sada uglavnom preskupe.

Па не бих рекао да су прексупе. Ако си у БГ, имаш неколико сајмова у току године, где можеш купити добре књиге по веома приступачној цени. Једно време, у Булевару (улична продаја), давали су књиге на читање. Оно, платиш, прочиташ, вратиш и врате ти паре. 

Подели на овим сајтовима

Да, то је био и мој утисак кад сам га први пут посетио, али веома је користан и пун занимљивих информација, па је баш штета што тако лоше изгледа. 

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Тај сам сајт направио у слободно време, без икаквих улагања.   Ако хоћете домен и леп дизајн, извол`те приложите...

Аааааа ти си значи тај :) Тај сајт ми је доста помогао на почетку изучавања те секте. Хвала пуно. 138999

Није лоше да се среди и оплемени.  

Ти си бре Звоне неолиберални капиталиста и плус Американац . Ми смо ти овде у рецесију и слабо имамо за приложити. :D

Подели на овим сајтовима

Kako lose uradjen sajt, jeftin, cak se nisu potrudili da kupe domen na srpskom.

Ово је антисуботарски, а не суботарски сајт колико видим.

људи траже слободу, а слобода тражи људе !

Подели на овим сајтовима

Аааааа ти си значи тај :) Тај сајт ми је доста помогао на почетку изучавања те секте. Хвала пуно. 138999

Није лоше да се среди и оплемени.  

Ти си бре Звоне неолиберални капиталиста и плус Американац . Ми смо ти овде у рецесију и слабо имамо за приложити. :D

Па какав би ја капиталиста био кад би давао паре. Капиталисти узимају паре... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...

vidim na ovom sajtu  nesto mi sumnjivo http://velikaborba.com/ ,rekoh da pogledam preko googla ima li tema o njima ovde i sta , kad   ovo sekta. hvala Bogu,znao sam da je nesto mutno.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...