Number15648 Написано Мај 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 , To je druga tema. Ali ovo knjiga je naci-propaganda. [...] Једини који шири пропаганду овдје на форуму у вези ове теме, како ја видим, си ти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 https://www.google.rs/search?q=%D0%A3+%D0%95%D0%A3+%D1%98%D1%83%D1%87%D0%B5+%D1%81%D1%82%D1%83%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B0+%D0%BD%D0%B0+%D1%81%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D1%83+%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0+%D0%BA%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B0+%D0%BA%D0%BE%D0%B4+%D0%BA%D1%83%D1%9B%D0%B5&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=rcs Vest a la njuz.net Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Ovo je jedino navodno djelo Vl.Nikolaja u kome se na ovakav gnusan nacin govori o Jevrejima i Evropi. Sasvim sam uvjeren da ovo nije on napisao, on koji je proveo studije u Svajcarskoj, dobar dio zivota proveo Engleskoj, koja mu je takoreci bila druga domovina, govorio je i engleski, francuski i njemacki, kretao se citav zivot tom Evropm, i sad da odjednom prosipa nekakve nacisticke stavove. On je vjerovatno, ma sigurno, imao kriticke stavove o Evropi, kao sto svaki covjek moze imati o nekom pitanju, ali da je bio antisemita i antievropejac u smislu kako je to predstavljeno u ovoj knjizi, to sigurno nije tacno. Ovu knjigu je napisao neki naci-desnicar, zilota i farisej, jer knjiga je otvoreno antisemitska i antizapadnoevropska, i vidi se po tome kakav je efektat postigla, na ovu knjigu se lozi sav zilotski olos, kao i na falsifikat "protokola sionskih mudraca". Vockica је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Ovo je jedino navodno djelo Vl.Nikolaja u kome se na ovakav gnusan nacin govori o Jevrejima i Evropi. Sasvim sam uvjeren da ovo nije on napisao, on koji je proveo studije u Svajcarskoj, dobar dio zivota proveo Engleskoj, koja mu je takoreci bila druga domovina, govorio je i engleski, francuski i njemacki, kretao se citav zivot tom Evropm, i sad da odjednom prosipa nekakve nacisticke stavove. On je vjerovatno, ma sigurno, imao kriticke stavove o Evropi, kao sto svaki covjek moze imati o nekom pitanju, ali da je bio antisemita i antievropejac u smislu kako je to predstavljeno u ovoj knjizi, to sigurno nije tacno. Ovu knjigu je napisao neki naci-desnicar, zilota i farisej, jer knjiga je otvoreno antisemitska i antizapadnoevropska, i vidi se po tome kakav je efektat postigla, na ovu knjigu se lozi sav zilotski olos, kao i na falsifikat "protokola sionskih mudraca". To sam i ja pomislila, stvarno mi bilo cudno da bi ovako jedan genijalan i hriscanski um kao sto je Vladika Nikolaj napisao. Pogotovo sto je on isao u Englesku da tu stu Evropu moli za pomoc Srbiji u I svetskom ratu i pogotovo sto nam je ta ista Evropaa za vreme njegovog zivota bila saveznik i I i u II s.r. I cemu ova tema ja stvarno nemam pojma! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука