Благовесник Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Ipak sam bio u pravu da je kod tebe u pitanju zestoko idolopoklonstvo ako ne kao ono u S. Koreji ali veoma blizu sa tendencijom rasta. Ti dobro znaš da te ja veoma poštujem u svakom pogledu, i nije lepo da me nazivaš idolopoklonikom zbog činjenica koje sam naveo. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Какав год да је био он је био на функцији Председника Републике Србије и Председника Савезне Републике Југославије. А то што га ти не сматраш председником у равни је са онима који Томислава Николића данас не сматрају председником због договора са Тачијем. Jel vama ta vas nazijonska ideologija bas toliko smeta da ne mozete videti neke cinjencie ili se samo pravite neveshti. Shvatas li ti da je monstrum izgubio izbore 24.08.2000. i da nakon toga nije bio vise nikakav predsednik, osim ako nisi isao kod Bilbije na privatne casove istorije e onda razumem odakle ova zbunjenost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Ја Слоби више замерам на унутрашњем разарању Србије,од арканизације,тајкунства,ратног профитерства, увођење турбо-пинк културе, заглупљивање народних маса,по систему хлеба и игара... мада је и у спољној политици имао низ пропуста,без обзира што је балкански покољ креиран у другој кухињи... Ma Milosevic je bio mit kao i Djindjic. Nema tu puno razlike. Neki bankar koji je napredovao preko rodbinskih veza u nekoj partiji koja nije imala ni jedan kvalitet ... Sta si mogao ocekivato od njega. Nije on "razarao Srbiju" vec se Srbija razarala iznutra. Milosevic sa tim nije imao niakave veze. Taj ni da je hteo ne bi mogao bilo sta da "razori". Zamisli, zena mu se setala sa nekom saksijom u kosi ...smesno. Ali je postao simbol, "komunjara" , "banda crvena" a ni kriv ni duzan. Organizovao je prve visetranacke izbore u Srbiji i on "komunjara". Doduse nerado, sto je i normalno, iz jednog sistema u kom je napredovao preko zene i rodbine odjednom nekakve promene, izbori, brojanje glasova ... Nije mu se to svidjalo, sigurno, ali daleko od toga da je bio "diktator" i slicno.. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Ti dobro znaš da te ja veoma poštujem u svakom pogledu, i nije lepo da me nazivaš idolopoklonikom zbog činjenica koje sam naveo. Ha- ha -ha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Jel vama ta vas nazijonska ideologija bas toliko smeta da ne mozete videti neke cinjencie ili se samo pravite neveshti. Shvatas li ti da je monstrum izgubio izbore 24.08.2000. i da nakon toga nije bio vise nikakav predsednik, osim ako nisi isao kod Bilbije na privatne casove istorije e onda razumem odakle ova zbunjenost. Alo, jarane, raspitaj se ti malo ko vozi Klintona danas, ko ga cuva i ko sve to placa. Pa ces prestati da lupas. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Alo, jarane, raspitaj se ti malo ko vozi Klintona danas, ko ga cuva i ko sve to placa. Pa ces prestati da lupas. Kad budes prestao da poredis babe i zabe mozda ces shvatiti da osim lupanje na ovom forumu drugo nisi ni radio. Jednog lepog dana, mozda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Kad budes prestao da poredis babe i zabe mozda ces shvatiti da osim lupanje na ovom forumu drugo nisi ni radio. Jednog lepog dana, mozda. Zasto babe i zabe? Predsednik jedan, predsednik drugi. U cemu je razlika osim u nazivima drzava? Ah,da! Ovaj jedan je bombardovao Srbe te on jeste bivsi predsednik i zasluzuje pocasti ... shvatio sam ...bosanac ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Jel vama ta vas nazijonska ideologija bas toliko smeta da ne mozete videti neke cinjencie ili se samo pravite neveshti. Shvatas li ti da je monstrum izgubio izbore 24.08.2000. i da nakon toga nije bio vise nikakav predsednik, osim ako nisi isao kod Bilbije na privatne casove istorije e onda razumem odakle ova zbunjenost. О чему ти човече причаш? Каква "nazijonska ideologija" и "kod Bilbije na privatne casove istorije"? :291291291: :wacko: Ја нисам рекао да је он тренутно председник државе (мртав човек!) али јесте то био до 7. октобра 2000-те када је Коштуница положио заклетву и ступио на дужност. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Dr. Zoran Djindjic je bio, kažu, veliki ktitor hrama Svetog Save, mnogo ga poštujem zato, ne treba ga unožavati, svakako, ne mogu nikada zaboraviti ni onaj njegov optimizam, sa nostalgijom se sećam svega toga... Hajde da se sećamo ljudi po onome što je bilo dobro i svetlo u njima, naravno bez dvoličenja, ali što jes jes a što nije - nije. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Zasto babe i zabe? Predsednik jedan, predsednik drugi. U cemu je razlika osim u nazivima drzava? Ah,da! Ovaj jedan je bombardovao Srbe te on jeste bivsi predsednik i zasluzuje pocasti ... shvatio sam ...bosanac ... Nisi ti bosanac koliko se pravis pa mesas apsolutni imuninet koji postoji samo u tvojoj masti sa drzavnim pocastima. To su brasho dve potpuno razlicite stvari. A o bombardovanju neceo sada jer definitivno bi isli u kilometarski of i trol i sta sve ne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Nisi ti bosanac koliko se pravis pa mesas apsolutni imuninet koji postoji samo u tvojoj masti sa drzavnim pocastima. To su brasho dve potpuno razlicite stvari. A o bombardovanju neceo sada jer definitivno bi isli u kilometarski of i trol i sta sve ne. Imunitet? A za sta imunitet? Koja je optuzba? Napad na Bosnu? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Imunitet? A za sta imunitet? Koja je optuzba? Napad na Bosnu? Rekao sam necemo o tome jer bi isli u zesci off. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Dr. Zoran Djindjic je bio, kažu, veliki ktitor hrama Svetog Save, mnogo ga poštujem zato, ne treba ga unožavati, svakako, ne mogu nikada zaboraviti ni onaj njegov optimizam, sa nostalgijom se sećam svega toga... Hajde da se sećamo ljudi po onome što je bilo dobro i svetlo u njima, naravno bez dvoličenja, ali što jes jes a što nije - nije. Neces verovati ali bas zbog toga sto je Zoran Djindjic toliko pomogao gradnji hrama uvek se setim reci vl.Anfilohija Svako svoje nebo ima. Gde ih povezujem u to da se neko vise moli a neko vise stvara a hram se uzdize i raste na oba temelja. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Zoran Djindjic ne samo da je jedini politicar koji je skupljao novac za hram Svetog Save vec je i jedini licno bio ktitor. Uveo je veronauku u skole. Zato jos vise zabole ovakve totalno bezosecajne reci ep. Atanasija koji i dalje udara u tu rusko desnicarsku propalu plocu o njemu kao izdajniku i njima kao nekim vrlim patriJotama. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Zoran Djindjic ne samo da je jedini politicar koji je skupljao novac za hram Svetog Save vec je i jedini licno bio ktitor. Uveo je veronauku u skole. Zato jos vise zabole ovakve totalno bezosecajne reci ep. Atanasija koji i dalje udara u tu rusko desnicarsku propalu plocu o njemu kao izdajniku i njima kao nekim vrlim patriJotama. Ja sam zagrlio oba Brata i licno se ne bi usudio Oce to da kazem. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука