Jump to content

Протест у Београду: „Остајемо у Србији“, говори Митрополит Амфилохије (видео)

Препоручена порука

Ма ја уопште не говорим о том потписивању, то ме уопште не интересује. Нити ме интересује ЕУ.

Мене интересује Србија и шта је за нас добро. Све што ја пишем мислим да треба да урадимо сами због себе, независно од било кога другог. Ја би овима из ЕУ показао један лепи велики средњи прст и отишао директно у Приштину да се са њима договорим шта и како. Кажу неки "свет нас је посвађао" - ок, да ми онда лепо за...мо тај свет и помиримо се.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ма ја уопште не говорим о том потписивању, то ме уопште не интересује. Нити ме интересује ЕУ.

Мене интересује Србија и шта је за нас добро. Све што ја пишем мислим да треба да урадимо сами због себе, независно од било кога другог. Ја би овима из ЕУ показао један лепи велики средњи прст и отишао директно у Приштину да се са њима договорим шта и како. Кажу неки "свет нас је посвађао" - ок, да ми онда лепо за...мо тај свет и помиримо се.

Чекај ..Звонко .. најискреније  .. заиста мислиш да је то тако.. да ствари тако стоје.. и д аје то могуће у пракси бар 1 % ?

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

А што не би било могуће? Па ко вас је то убедио да Албанци нису људи и да са њима не може да се разговара? Мени то стварно није јасно. ОК, имали су они злочинце (није да ми нисмо имали...), али 99% су људи као и ми који гледају своја посла и желе да живе као сав нормалан свет. Дајте људи, па бар би ми као хришћани требало да одолимо тој пропаганди и демонизацији других.

Мени није јасно како неки мисле да је могуће да се Косово врати у састав државе Србије... То је очигледно немогуће и неизводљиво.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па добро, можемо да их питамо. Али је јасно да они не би на то пристали.

Али сасвим сигурно можемо да се договоримо да се прво помиримо, па онда да радимо, тргујемо, путујемо итд.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Sa Albancima koji hoce da trguju posluju smo bili mirni i pre, nego nisu oni ljudi krivi sto su im Albanski krimi dzimi uzimali pare i naoruzavali se i poveli terorizam cak i otvoren gradjanski rat protiv svoje zemlje.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Па нису криви. Исто као што ми нисмо криви за оно што су криминалци на власти радили у наше име...

Ali ne razumeš ti to Zvonko, mi smo žrtve!

Ti zločini koje su navodno Srbi izvršili, to je sve Zapadna propaganda da bi oteli svetu srbsku zemlju, kako ne razumeš?

Oni su činili krvave i monstruozne zločine, mi nismo, oni samo lažu sve... Srbi nikad nisu vodili agresivni rat!

(  0110_hahaha  )

Подели на овим сајтовима

Чекај ..Звонко .. најискреније  .. заиста мислиш да је то тако.. да ствари тако стоје.. и д аје то могуће у пракси бар 1 % ?

4387279915192641179389161830503_640x480.

Избациш ову тетку између и ето... Велики су момци, не треба им мама да лупа чврге.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

4387279915192641179389161830503_640x480.

Избациш ову тетку између и ето... Велики су момци, не треба им мама да лупа чврге.

i sa tetkom i bez pogledaj ih bolje naebali smo

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Između EU i Trećeg Rajha ne vidiš razliku?

Моје се писаније односило на циљеве Трећег Рајха које је Бошко прочитао. Разлика је само у методама, а циљеви су исти.

zapamti-dobro-angela.jpg 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...