Grizzly Adams Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Ма ја уопште не говорим о том потписивању, то ме уопште не интересује. Нити ме интересује ЕУ. Мене интересује Србија и шта је за нас добро. Све што ја пишем мислим да треба да урадимо сами због себе, независно од било кога другог. Ја би овима из ЕУ показао један лепи велики средњи прст и отишао директно у Приштину да се са њима договорим шта и како. Кажу неки "свет нас је посвађао" - ок, да ми онда лепо за...мо тај свет и помиримо се. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Ма ја уопште не говорим о том потписивању, то ме уопште не интересује. Нити ме интересује ЕУ. Мене интересује Србија и шта је за нас добро. Све што ја пишем мислим да треба да урадимо сами због себе, независно од било кога другог. Ја би овима из ЕУ показао један лепи велики средњи прст и отишао директно у Приштину да се са њима договорим шта и како. Кажу неки "свет нас је посвађао" - ок, да ми онда лепо за...мо тај свет и помиримо се. Чекај ..Звонко .. најискреније .. заиста мислиш да је то тако.. да ствари тако стоје.. и д аје то могуће у пракси бар 1 % ? DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 А што не би било могуће? Па ко вас је то убедио да Албанци нису људи и да са њима не може да се разговара? Мени то стварно није јасно. ОК, имали су они злочинце (није да ми нисмо имали...), али 99% су људи као и ми који гледају своја посла и желе да живе као сав нормалан свет. Дајте људи, па бар би ми као хришћани требало да одолимо тој пропаганди и демонизацији других. Мени није јасно како неки мисле да је могуће да се Косово врати у састав државе Србије... То је очигледно немогуће и неизводљиво. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Што би било немогуће ако су они људи за разговор и договор, као што ти тврдиш у истој поруци? Ромејац and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Па добро, можемо да их питамо. Али је јасно да они не би на то пристали. Али сасвим сигурно можемо да се договоримо да се прво помиримо, па онда да радимо, тргујемо, путујемо итд. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Sa Albancima koji hoce da trguju posluju smo bili mirni i pre, nego nisu oni ljudi krivi sto su im Albanski krimi dzimi uzimali pare i naoruzavali se i poveli terorizam cak i otvoren gradjanski rat protiv svoje zemlje. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Па нису криви. Исто као што ми нисмо криви за оно што су криминалци на власти радили у наше име... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Нека неко укаже на разлику. Ја је не видим. Između EU i Trećeg Rajha ne vidiš razliku? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Па нису криви. Исто као што ми нисмо криви за оно што су криминалци на власти радили у наше име... Ali ne razumeš ti to Zvonko, mi smo žrtve! Ti zločini koje su navodno Srbi izvršili, to je sve Zapadna propaganda da bi oteli svetu srbsku zemlju, kako ne razumeš? Oni su činili krvave i monstruozne zločine, mi nismo, oni samo lažu sve... Srbi nikad nisu vodili agresivni rat! ( 0110_hahaha ) Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Ja bih da nekome uzmem kucu ili stan pa onda da se pomirimo, radimo, trujemo,putujemo. Crveni Baron and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 A evo i još jedna zanimljiva činjenica: Nemci su masovno verovali nakon II Svetskog da su oni žrtve u celoj priči. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Чекај ..Звонко .. најискреније .. заиста мислиш да је то тако.. да ствари тако стоје.. и д аје то могуће у пракси бар 1 % ? Избациш ову тетку између и ето... Велики су момци, не треба им мама да лупа чврге. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Избациш ову тетку између и ето... Велики су момци, не треба им мама да лупа чврге. i sa tetkom i bez pogledaj ih bolje naebali smo Crveni Baron and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 15, 2013 Пријави Подели Написано Мај 15, 2013 Između EU i Trećeg Rajha ne vidiš razliku? Моје се писаније односило на циљеве Трећег Рајха које је Бошко прочитао. Разлика је само у методама, а циљеви су исти. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука