ego Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Бити заветан, значи бити на ветрометини, сатана вазда иште верне да их решета ко шеницу бјелицу, али зато постоји ем лакши ем шири пут, само је зез што је то странпутица... Него, кнез овога света не иште на жртву тек Косово, већ све до последњег. Зар има баш толиких наивчина, да се надају да је Косово довољна жртва, да би на томе стало? „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 А кнез овога света води рат за територије? Кажем ја да смо ми изврнули хришћанство наглавачке... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Ниси чуо за њега? .mislise. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 А кнез овога света води рат за територије? Кажем ја да смо ми изврнули хришћанство наглавачке... Nigde ne kaže Jevanđelje da sedimo i pasivno čekamo Hristov dolazak. Moramo da se borimo...ako se ne borimo onda izvrćemo hrišćanstvo naglavačke. Gerhard је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Чуо сам да води рат, али не тенковима и авионима него грехом и злом. Чуо сам да осваја људске душе, а не територије и државе. У ствари, један од начина на који осваја људске душе је тако што их убеђује да једни другима чине зло због територија и држава. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Па није. То је био Стари Завет где је религија била везана за територију, а држава теократија. Читај Јеванђеље. U vrijeme Davida nije bila teokratija. David nije bio svestenik, niti vladika. I Stari zavjet je dio Biblije, cini mi se. Psalmi se citaju i na bogosluzenjima. Evo ti i iz Novog zavjeta, ako ti se vise svidja: 1. Истину говорим тако ми Христа, не лажем, то ми сведочи савест моја Духом Светим: 2. Да ми је врло жао и срце ме моје боли без престанка; 3. Јер бих желео да ја сам будем одлучен од Христа за браћу своју која су ми род по телу, 4. Која су Израиљци, којих је посинаштво и слава, и завет и закон, и богомољство, и обећања; 5. Којих су и оци, и од којих је Христос по телу, који је над свима, Бог благословен ва век. Амин. (Rimljanima 9) NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Чуо сам да води рат, али не тенковима и авионима него грехом и злом. Чуо сам да осваја људске душе, а не територије и државе. У ствари, један од начина на који осваја људске душе је тако што их убеђује да једни другима чине зло због територија и држава. Kako onda car Konstantin, knez Lazar i Teodor Stratilat postadose sveci? Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Srbi samo pokušavaju da prežive...na svojoj zemlji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Nigde ne kaže Jevanđelje da sedimo i pasivno čekamo Hristov dolazak. Moramo da se borimo...ako se ne borimo onda izvrćemo hrišćanstvo naglavačke. А где сам ја рекао да седимо и пасивно чекамо? Где сам рекао да се не боримо? Па ви сте ти који седите пасивно и чекате. Фантазирате о нечему што је немогуће, а оно што је могуће не радите и не борите се. Србија је прљава као свињац. Улице смрде, тротоари попишани, шахте отворене да деца упадају и ломе вратове, куће незавршене, дворишта неуредна и да не набрајам даље. Па ми нисмо способни траву испред своје куће да покосимо и да скупимо смеће са улице, него најлон кесе висе по дрвећу уместо лишћа... Брука и срамота највећа. А хоћемо још "територије"... Па који ће нам купус територије кад нисмо способни да почистимо испред куће него живимо у смећу!? А у таквом окружењу живе - наша деца. И нико се не бори за своју децу, него се бори за фантазије. Наркоманија обична. hansbrough је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 А где сам ја рекао да седимо и пасивно чекамо? Где сам рекао да се не боримо? Па ви сте ти који седите пасивно и чекате. Фантазирате о нечему што је немогуће, а оно што је могуће не радите и не борите се. Србија је прљава као свињац. Улице смрде, тротоари попишани, шахте отворене да деца упадају и ломе вратове, куће незавршене, дворишта неуредна и да не набрајам даље. Па ми нисмо способни траву испред своје куће да покосимо и да скупимо смеће са улице, него најлон кесе висе по дрвећу уместо лишћа... Брука и срамота највећа. А хоћемо још "територије"... Па који ће нам купус територије кад нисмо способни да почистимо испред куће него живимо у смећу!? А у таквом окружењу живе - наша деца. И нико се не бори за своју децу, него се бори за фантазије. Наркоманија обична. Zanimljivo. Kada Srbi hoce da zive na svojoj teritoriji i u svojim domovima, to je onda "jos teritorije" i ekspanzija. Kada SAD okupiraju Kosovo, Irak, Avganistan, to nije ekspanzija, i tada se ne ljutis. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Ovo je 14-ta godina kako je Srbija javno zvanicno i voljom vecine na evropskom putu. I zaista su nam takve ulice kao sto jih je Zvonko opisao. Zasto? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Zanimljivo. Kada Srbi hoce da zive na svojoj teritoriji i u svojim domovima, to je onda "jos teritorije" i ekspanzija. Kada SAD okupiraju Kosovo, Irak, Avganistan, to nije ekspanzija, i tada se ne ljutis. Лажеш. Ја сам сто пута критиковао америчку спољну политику и зло које чине у свету. То знају и врапци на грани. Није хришћански то што радиш. Подмукло подметање. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Ovo je 14-ta godina kako je Srbija javno zvanicno i voljom vecine na evropskom putu. I zaista su nam takve ulice kao sto jih je Zvonko opisao. Zasto? Зато што смо неваспитани и лењи. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Лажеш. Ја сам сто пута критиковао америчку спољну политику и зло које чине у свету. То знају и врапци на грани. Није хришћански то што радиш. Подмукло подметање. И није те срамота да се позиваш на хришћанство ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 13, 2013 Пријави Подели Написано Мај 13, 2013 Лажеш. Ја сам сто пута критиковао америчку спољну политику и зло које чине у свету. То знају и врапци на грани. Није хришћански то што радиш. Подмукло подметање. U poslednjih nekoliko dana napisao si stotinu postova u kojima Srbe nazivas zlocincima, nesposobnima, ljudima kojima je spreca teritorija od Hrista isl. Nijedan post nije bio "posvecen" Amerikancima. Nego, da te pitam. Zasto u znak protesta protiv americke spoljne politike ne napustis SAD? Zasto se vezujes za teritoriju? Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука