Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Sveto Pismo je starije od tarabica i ograda nista ne skriva imamo tamo znake Drugog Dolaska u Duhu Svetome ziveci u Hristu raspoznajemo ih i strazimo kako nas ne bi nista sablaznilo ni izabrane prevarilo. Radujem se ja Hristu i kad se strasne stvari zbivaju jer to su znaci kraja vremena i pocetak vecnosti coveka po Blagodati , daru , u Novom Zavetu sa Bogom. Vockica је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 ........... 6. Долазак Михаила ................... jel mozes na nekom drugom forumu da obavljas svoju delatnost? Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Nemojte mnogo Tarabicima da se zanosite, mene njihovo prorocanstvo uopste ne podseca na OtkrIvenje. Sta vise,opis ovog ''ridjeg vladara'' me ni malo ne podseca na antihrista jer pre svega je opisan kao dobronameran, koji ce dugo ziveti I vladati(u Otkrivenju stoji d ce vladati samo 3 godine), pa opet neki rat, pa neki Mihajlo(opisan kao neka inkarnacija Isusa). Sem toga nije sveto prorocanstvo. Neke dogadjaje mozemo i svi mi da predvidimio, bez neke narocite prozorljivosti, npr da ce doci do sve veceg bogoodpadnistva, ratova, gladi, suse, zagadjenja. Mi sad mozemo da spekulisemo da ce skakavci sto budu izlazili iz zemlje da muce ljude, mozda neka vanzemaljska bica, ili mozda da je ikona zeveri neki vanzemaljac koji ce nas pokoriti, ali i to bi bilo za oni koji misle da ce Hrist doci za milijardu godina sasvim moguce. Medjutim, i Otkrivenje i Sveti prozorljivi starci, koji su ga tumacili, koji su i sami videli neke delove tog vremena, su nam ostavili jasne znake vremena. Ali posto baviti se time nije od koristi za spasenje, ja bih samo dodala da ja licno ne vreujem(znaci nemam uvid u Boziju promisao, samo ne verujem licno) da ce dolazak Gospoda biti za nekoliko hiljada godina ili milion. Ne deluje mi da ce biti bas za 5-20g, jer jos uvek ima dosta verujucih(a mnoga prorocanstva ukazuje da verujucih ljudi ce biti jako malo), ali svakako stvara se polako globalna vlada, ide se ka tome da dodje jedan car, ljudi sve vise odpadaju od vere u Boga, zbog vere u naucna otkrica(koja kao su protivurecna religii), satanizam, okultizam su postale prihvatljive prkse, kojih se vise niko ne stidi niti krije, zabludelost, poligamija itd. A po zakonu entropije sadasnji sistem vise vodi u haos, a ne u hiljdugodisnji mir i blagostanje. Prirodni resursi presusuju, nestaje vode, klimatske promene koje svako primecuje i oseca itd itd. Tristatri and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 jel mozes na nekom drugom forumu da obavljas svoju delatnost? какву? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 lose nasminkanu i ulepsanu Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 a pax romana? Moguće je da utihne oružje i da celo čovečanstvo doživii dug period sreće i prosperiteta, pogotovo kad tome teži danas većina čovečanstva, u stvari danas je to moguće više nego ikad. Sestro, ma koliko mi simpatično bilo tvoje izlaganje nisi u pravu što se tiče teološke postavke njegove (kao što uvaženi Akvilius ističe). Niko od hrišćana ne zna ni dana ni časa... Kad ga nije znao ap. Pavle zašto bi bilo ko drugi to znao? Ja samo ističem da ako se to ne desi uskoro, sve ovo što si navela u poruci postaće moguće. A i drugo, moraš napraviti razliku između vere i znanja. Mozda ce oruzije utihnuti, ali na tri godine, kad dodje antihrist. Ljudi ne mogu da se pripitome, jer covek tez moci i dominaciji, pogotovo vlade i mocnici, sto zbog resursa, sto zbog licne iskvarenosti. To sto govoris se nikad nije desilo u istoriji covecanstva niti ce. Uvek je bilo nekih ratova, ako ne svetskih a ono gradjanskih, regionalnih itd. Danas kad pogledas sliku sveta, sve vise se govori o trecem svetskom ratu, a sve manje o miru koji je uspostavljen nakon drugog svetskog rata. Naravno vecina ljudi tezi miru, ne zeli niko da gubi zivot i da gladuje i da gubi decu i clanove porodice. Ali svetom, a sad govorimo o globalnosti, sve vise dolazi do protivurecnosti ideologija, politika, religije itd Ja sam za multipolarnu globalizaciju, ali nisam neoimperijalisticku. Medjutim i jedna i druga se namecu i sukobljavaju. Ljudi teze ocuvanju svog kulturoloskog indetiteta, ali on se sputava, asimiluje, jer svako mora da prezivi. Naravno da niko od hriscana, a ni ostalog nehriscanskog sveta ne zna ni dana ni casa! Jos kaze da ce se sve zbiti iznenada. Za nas koji ne docekamo, a tesko svima zivima u to vreme, dolazak Hristov je sama nasa smrt, posle koje cemo videti Gospoda i stati pred njegov sud. Tristatri је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Мај 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Oni će tamo tražiti drugi život ali tamo života vakog kakav je u nas biti neće. Biće ga ali oni neće umijeti da razumiju da je to život nakav kakav jeste" kakav je to drugačiji život koji oni neće razumeti? I dalje vidiš da je Tarabić prorekao interstelarna putovanja, to ni Hoking nije imao smelosti da kaže a znaš li kakva je tehnologija potrebna za tako nešto... "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Sv Sarafim je prorokovao da ce dogadjaji pred drugi Hristov dolazak biti oslobadjanje Konstntinopolja od strane Rusa, ciji ce broj u to vreme biti 180miliona, a sad ih je 140m. Sta znam, bese prozorljiv, predvideo je ubistvo Cara Nikolaja, jos dok se ovaj nije rodio. A mi mozda zamisljamo to oslobadjanje kao neko predivno, bezbolno, pod anestezijom. Ko zna kakve ce okolnosti biti. zna li ko kakva je stopa uvećanja ruske populacije? Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Браћо и сестре, Стигла је важна информација (из веома поузданих извора) да Христос долази сутра на Светој Литургији. Ко има уши да чује, нека чује, ко има очи да види, нека види, ко жели, нека отвори своје срце да Га дочека... Опростите ми и опростимо једни другима - јер Господ долази! Tristatri and Vockica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 kako je nastajali takozvani tekstovi tarabića ima nešto što se može potražiti kod nekih istoričara, ako je i istoričarima verovati; svodi se na nekoliko stihova i mnogo mnogo dodataka koji su našli plodno tlo uglavnom kod ... ovih prostora posebno u novije vreme. Vockica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 i posebno kod odredjenih sluzbi Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Meni sva ta prorocanstva lice na belu crnu sharenu i sivu magiju, koja moze dobro da prodje ako su oko vlasti ljudi meshetari kradljivci dusha i slicno.(npr. ucesnici specijalnih ratova od Spasa pa na ovamo) Mozda je zbog toga Drugi Hristov dolazak tajna koja je jedina u Ocu ,skrivena od svih. I ko ima usi da cuje neka saceka malo:) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Sv. Nektarije Optinski pak, upozorava: „Ako se ljudi koji se bave istraživanjem znaka kraja sveta o dušama svojim ne staraju, oni to čine samo radi drugih“ (senzacionalistički). Kremansko prorocanstvo je jedan najobicniji falsifikat, koji je jos poceo za vreme Tarabica i deda Miloja. Ima super tekst o tome na sledecem linku:http://www.bastabalkana.com/2010/11/prorocanstva-o-srbiji-kremansko-prorocanstvo-istina-i-laz/ zna li ko kakva je stopa uvećanja ruske populacije? Rusi su pre deset godina bili u minusu sa natalitetom, a sada su na nuli, jako je porastao natalitet. Inace za svako trece dete se dobija parce zemlje. Uskoro ce biti u plusu sa procentom rasta populcije. ne mogu da ti dam tacan matematicki podatak, ali eto to ti je odprilike to. Tristatri је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Браћо и сестре, Стигла је важна информација (из веома поузданих извора) да Христос долази сутра на Светој Литургији. Ко има уши да чује, нека чује, ко има очи да види, нека види, ко жели, нека отвори своје срце да Га дочека... Опростите ми и опростимо једни другима - јер Господ долази! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 11, 2013 Пријави Подели Написано Мај 11, 2013 Kremansko prorocanstvo je jedan najobicniji falsifikat, koji je jos poceo za vreme Tarabica i deda Miloja. Ima super tekst o tome na sledecem linku:http://www.bastabalkana.com/2010/11/prorocanstva-o-srbiji-kremansko-prorocanstvo-istina-i-laz/ Nije najobicniji falsifikat izvorno vidjenje, ovo sto si linkovala jeste puno modifikacija i dodataka, al opet kad se prica o kremanskom prorocanstvu oni koji znaju o cemu se radi ne misle na taj falsifikat, pa ima tema na forumu sa klipom gde prica deda tj unuk Tarabic Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука