Sanja Т. Написано Октобар 12, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2015 @@Сања Т., :4869: Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 12, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2015 Драшко, Данче* and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 12, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2015 Aha...Da...Tacno...to je bio leksikon...a u spomenaru su se pisali ljubavni stihovi,prepisivani iz tik-taka...npr...-->u bastici jagoda u jagodi plod,volim te duso,zivota mi mog... P.s. Hahahihi...nije mi dobro kad se setim...to je bilo vreme kad smo svi u sobi imali bar 1 poster leonarda di kaprija..."kao nesto"...Posle smo slusali 5.element...opet "kao nesto" ...a to znaci,ma pusti me,pojma nemam gde sam i sta radim . Снежана and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 13, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2015 ..to je bilo vreme kad smo svi u sobi imali bar 1 poster leonarda di kaprija... Изгледа да си млађа од мене...на зиду ми "висио" Том Круз и Патрик СвеЈзи Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 13, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2015 Једног Сократовог ученика и каснијег учитеља филозофије, Антистена из Атине, неко хтеде да обрадује и рече му:- Људи те веома хвале.- А шта сам то глупо урадио да ме хвале?- одврати филозоф. Снежана, "Tamo daleko", JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 13, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2015 Изгледа да си млађа од мене...на зиду ми "висио" Том Круз и Патрик СвеЈзи Izgleda. Ja nisam lepila postere,nije mi dala majka,nego samo kazem,a zapravo uopste ne mogu da se setim ko je bio cool,nismo gledali tv,nismo slusali muziku,nigde nisu smeli da nas vode zato sto smo se stalno tukli.Iako je atmosvera bila stroga,mi smo izgledali kao divljaci...Ima cak i jedan snimak ...zene piju kafu,a u pozaditi se sestra i ja ,isto smesno odevene, otimamo o neki jastuk...ja je guram,ona pada,pokusava da se opet domogne jastuka na kome je bilo neko slonce,ali ne uspeva,jer sam ja bila i deblja i veca... :-) ...sad kad to gledamo umiremo od smeha... Imala sam na vratima obavestenje...otkljucano i zakljucano,zato sto nam je majka pokupila sve kljuceve od soba...Kad se neko upisuje u spomenar,zna se da je u pubertetu...i da ga je nesto "drmnulo"... Upisah se i ja u spomenar sa svojim memoarima. Moja sestra sada ima 2 sina,uopste nije stroga,a deca su joj mirna i poslusna. Sanja Т. and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 13, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2015 Sanja Т., Suncokret54 and Снежана је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Кад поједеш јабуку ти одгризак зафрљачи па прозор промаши па се сети мене кад смо били форумаши ) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2015 Lagano umire onaj koji ne putuje,onaj koji ne čita,onaj koji ne sluša muziku,onaj koji ne nalazi zadovoljstvo usebi. Lagano umire onaj koji uništava vlastituljubav,onaj koji ne prihvata pomoć.Lagano umire onaj koji je pretvoren u robanavikapostavljajući si svaki dan ista ograničenja, onaj koji ne menja rutinu,onaj koji se ne usuđuje odenuti unovu boju,i ne priča s onima koje ne poznaje. Lagano umireonaj koji beži od strastii njenog vrela emocijaonih koje daju sjaj očimaili napuštenim srcima. Lagano umireonaj koji ne menja život kad nije zadovoljansvojim poslom ili svojom ljubavi,onaj koji se ne želi odreći svoje sigurnosti radinesigurnosti,i koji ne ide za svojim snovima;onaj koji si neće dozvolitiniti jednom u svojem životuda pobegne od smislenih saveta.... Živi danas, učini danas, reskiraj danas!Ne dozvoli lagano umiranje!Ne zaboravi biti sretan! Pablo Neruda Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 16, 2017 Пријави Подели Написано Мај 16, 2017 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 16, 2017 Пријави Подели Написано Мај 16, 2017 Ljubav je slatka ko' pečena patka.Slađa i od meda, kad mama ne gleda!Ti si šećer, a ja med, zajedno smo - sladoled! Read more: http://www.pjesmicezadjecu.com/pjesmice-za-spomenar/stihovi-za-spomenar.html#ixzz4hFXZHmnF "Tamo daleko" and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука