antoneta Написано Новембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2010 Dragi moji,nisam pronasla kljucic.Moj razum je odavno izgubio diplomatsku moc ubedjivanja srca i biva prisiljen na kompromise. Ali,evo vratila sam se.Hvala vam sto ste mislili na mene! Милааааа... :cheesy: "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Suncokret54, Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Отварам срце отварам широм и ко год хоће нека вирне нема ту ничег необичног Имао сам пријатеља имао па немао то је просто тако имао па немао нема средине или имао или немао А да није средина оно кад мислиш да имаш пријатеља ? JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Anika, javor, Иван ♪♫ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 :bendoff: Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 12, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2015 nana, Снежана, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 12, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2015 Данче*, nana and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 12, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2015 U srce sam te zaključala,ne možeš izaći. Ključić sam izgubila,ne mogu ga naći :* Драшко, Снежана and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 12, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2015 Снежана, Suncokret54 and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 12, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2015 Kad sam ja bila mala spomenar je bio sastavljen iz niza pitanja koja su pisala na svakoj strani.Na prvoj strani je ime i prezime i u zavisnosti od br. pod kojim si upisan pratis svoj red...tj.imas redni br.u spomenaru,npr. 19...svi odgovori na to pitanje svih ucesnika su na istoj strani,pod svojim rednim brojem... Na kraju spomenara su najvaznija pitanja-da li imas simpatiju,svi kazu da,da...kako da ne,okrenu stranu,a sledece pitanje je-Kako se zove? Nesto se zvrcne,spomenar se brzo zatvara i salje dalje,ili se nekoliko minuta smislja odgovor,dok se najzad ne izmisli neko koga niko ziv ne poznaje,ali to je fora. :-D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 12, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2015 Кад поједеш јабуку ти одгризак зафрљачи па прозор промаши па се сети мене кад смо били форумаши Снежана, Sanja Т., Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 12, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2015 Kad sam ja bila mala spomenar je bio sastavljen iz niza pitanja koja su pisala na svakoj strani.Na prvoj strani je ime i prezime i u zavisnosti od br. pod kojim si upisan pratis svoj red...tj.imas redni br.u spomenaru,npr. 19...svi odgovori na to pitanje svih ucesnika su na istoj strani,pod svojim rednim brojem... Na kraju spomenara su najvaznija pitanja-da li imas simpatiju,svi kazu da,da...kako da ne,okrenu stranu,a sledece pitanje je-Kako se zove? Nesto se zvrcne,spomenar se brzo zatvara i salje dalje,ili se nekoliko minuta smislja odgovor,dok se najzad ne izmisli neko koga niko ziv ne poznaje,ali to je fora. :-D Лексикон nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 12, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2015 Na beskonačna pitanja postoje samo dva odgovora. Jedan se krije u tebi, drugi ćeš morati da pronađeš u nekome. U tome je harmoničnost ovog sveta. Драшко, JESSY and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 12, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2015 @@Arsenija, То је лексикон Арсо Лексикон СнежАна БРЕ ,јел ти читаш моје постове уоопшће :* Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 12, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2015 @@Сања Т., :4869: Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука