Jump to content

Упиши се у мој споменар

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Dragi moji,nisam pronasla kljucic.Moj razum je odavno izgubio diplomatsku moc ubedjivanja srca i biva prisiljen na kompromise.

Ali,evo vratila sam se.Hvala vam sto ste mislili na mene!

Милааааа... ne_shvata

:cheesy:

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

• 4 years later...

otvorisrce.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Отварам срце отварам широм

и ко год хоће нека вирне

нема ту ничег необичног

Имао сам пријатеља

имао па немао

то је просто тако имао па немао

нема средине

или имао

или немао

А да није средина оно кад мислиш да имаш пријатеља ?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

34eqg6t.png

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Kad sam ja bila mala spomenar je bio sastavljen iz niza pitanja koja su pisala na svakoj strani.Na prvoj strani je ime i prezime i u zavisnosti od br. pod kojim si upisan pratis svoj red...tj.imas redni br.u spomenaru,npr. 19...svi odgovori na to pitanje svih ucesnika su na istoj strani,pod svojim rednim brojem... Na kraju spomenara su najvaznija pitanja-da li imas simpatiju,svi kazu da,da...kako da ne,okrenu stranu,a sledece pitanje je-Kako se zove? Nesto se zvrcne,spomenar se brzo zatvara i salje dalje,ili se nekoliko minuta smislja odgovor,dok se najzad ne izmisli neko koga niko ziv ne poznaje,ali to je fora. :-D

:351780:

Подели на овим сајтовима

Кад поједеш јабуку

ти одгризак зафрљачи

па прозор промаши

па се сети мене

кад смо били форумаши

:)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Kad sam ja bila mala spomenar je bio sastavljen iz niza pitanja koja su pisala na svakoj strani.Na prvoj strani je ime i prezime i u zavisnosti od br. pod kojim si upisan pratis svoj red...tj.imas redni br.u spomenaru,npr. 19...svi odgovori na to pitanje svih ucesnika su na istoj strani,pod svojim rednim brojem... Na kraju spomenara su najvaznija pitanja-da li imas simpatiju,svi kazu da,da...kako da ne,okrenu stranu,a sledece pitanje je-Kako se zove? Nesto se zvrcne,spomenar se brzo zatvara i salje dalje,ili se nekoliko minuta smislja odgovor,dok se najzad ne izmisli neko koga niko ziv ne poznaje,ali to je fora. :-D

Лексикон :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Na beskonačna pitanja postoje samo dva odgovora.

Jedan se krije u tebi, drugi ćeš morati da pronađeš u nekome.

U tome je harmoničnost ovog sveta.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...