Гости Guest Написано Мај 1, 2013 Гости Пријави Подели Написано Мај 1, 2013 @@Dragi, di su ti izvori Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 1, 2013 Гости Пријави Подели Написано Мај 1, 2013 @@Dragi, Nema veze, postavi link....mi smo imali problema i pored toga što smo link postavili, čovek se ljutio što je neko bez odobrenja postavio ovde tu fotku, zato sam to i napisao. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 1, 2013 Гости Пријави Подели Написано Мај 1, 2013 @@Dragi, Znam za to, ovo je nešto drugo od pre neki mesec...u ovo umešao i SPC te čovek planira da nas tuži ako Pouke ne isplati određenu sumu novca! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2013 Босфор-Восточный Јапан Србија obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2013 Trampoline - bridge - Seine - Paris spavanje2 ЛАКУ НОЋ obi-wan, Драшко and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 2, 2013 Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Evo ja samo da dodam - drzimo se pravila da se stavi link pored slike ili cega vec, i to je uvek prakticno vise nego dovoljno. Ovaj jedan izuzetak samo je pokazao da to bas treba tako da radimo, da ne bismo slucajno imali problema. I kad se stavi link strane sa koje je uzeta slika, to nije isto kao i link same slike. Tako da vas molimo opet da ispostujete ovo pravilo, i da uvek ubuduce, na svim temama bez izuzetka, postavljate link strane sa koje je slika uzeta (ako ga ima, a u najvecem broju slucajeva ga ima)... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Са оним што ја будем поставила нема проблема (дозвољено је за преузимање) Не волим да се понављам, али сматрам да је тренутак посебан због претходних постова. Пример: Поделиться Код для вставки на сайт или в блог Они који не желе да деле једноставно ову функцију (испод слике) дељења и преузимања не одобре. Ако се неко предомисли и обрише своје фотке, тиме брише и нашу тему. Тако исто може да се предомисли да онемогући функције дељења и преузимања, опет нестају све фотке на теми. Овај начин аутоматски решава проблем тамо код њи', тако да ја нисам део проблема, већ део решења. Сваки сајт може да подеси степен контроле над информацијама које је спреман да дели на мрежи. Другим речима, ако је јасно истакнуто ауторско право, мора се контактирати носиоц права да би се преузео садржај. У мом случају то није потребно (да стављам линк), уосталом, нисам дете да правим грешке тог типа. .smesko. Мене да не опомињете више, јер ће да наступе многе невоље :tornado: Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Ima se ljudi koji nisu razumeli smisao socijalnih medija i kako funkcionišu. Ја сам разумела, и ако није проблем да отворите другу тему па пређите тамо са решавањем питања. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Непал мост №4 Владивосток Банкок Мост Тиберия-Римини-Италия Арсланагића мост, Требиње Калемегдан, Србија Дуња, Драшко, Tavita and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragana I. Написано Мај 2, 2013 Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/24798982.jpg Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ниш, Јужна Србија Извор Београд Извор Извор Мост у Ђаковици, Метохија, Србија Извор Пелопоннес, Грчка Извор Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Мадериа Извор Хеликс Бридж, Сингапур Извор Мост од стакла Извор Римски мост, река Гвадалквивир, Шпанија Извор Даме имају предност Извор verum est in beer and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 .smesko. Конструктивно решење за полицију Извор Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Фебруар 13, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2014 ...Ivo Andrić o značenju mostova kaže: Od svega što čovek u životnom nagonu podiže i gradi, ništa nije u mojim očima bolje i vrednije od mostova. Oni su važniji od kuća, svetiji, opštiji od hramova. Svačiji i prema svakom jednaki, korisni, podignuti uvek smisleno, na mestu na kome se ukrštava najveći broj ljudskih potreba, istrajniji su od drugih građevina i ne služe ničem što je tajno i zlo. http://opusteno.rs/slike/2010/12/najlepsi-mostovi-9529/najlepsi-mostovi-0.html Дуња and Zero је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 http://forum.krstarica.com/showthread.php/228135-%C5%BDivot-pisan-srcem/page211 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука