Драган άσημος :) Написано Април 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2013 @@Odahviing, Шта да ти причам кад све знаш! ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Април 28, 2013 Пријави Подели Написано Април 28, 2013 и питам се, зашто мој отац, сестра, зет, ујак, комшија и сви остали не знају Христа као Сина Божијег и још многи кроз прошлост и још многи у будућности у Исусу Христу не видјеше и неће видјети сина Божијег? Па питам и вас? Да ли су они прочитали Библију, Нови Завјет? Тамо пише да је Син Божји. Питање је сад само вјере... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Април 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2013 @@drvce, Зашто ти не вјерујеш? ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 28, 2013 Пријави Подели Написано Април 28, 2013 Stabibilokadbibilo, ko zna, mozda i bih. U svakom slucaju, morao bih da budem siguran da je u pitanju pravi pravcijati les koji je oziveo, da se odbaci svaka mogucnost za bilo kakav trik. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Април 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2013 @@drvce, Могуће да је и непромишљен и безобразан и глуп, све троје одједаред, али зашто ти у Исусу Христу не видиш сина Божијег? ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 28, 2013 Пријави Подели Написано Април 28, 2013 Stabibilokadbibilo, ko zna, mozda i bih. U svakom slucaju, morao bih da budem siguran da je u pitanju pravi pravcijati les koji je oziveo, da se odbaci svaka mogucnost za bilo kakav trik. Da ovo sam i ja krenuo da pišem, ali da se ne ponavljamo. Samo bi na ovo dodao, da bi ja ipak čekao da se možda nađe neki uzrok svega toga, logični. A onda ukoliko on ne potencira da ga je hrišćanski bog oživeo, već ne zna šta mu se desilo ipak ne bih postao hrišćanin, možda bi poverovao u neku višu silu ili tako nešto, u ovom slučaju ipak ne bih mogao da znam da je za to zaslužan hrušćanski bog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 28, 2013 Пријави Подели Написано Април 28, 2013 Da ovo sam i ja krenuo da pišem, ali da se ne ponavljamo. Samo bi na ovo dodao, da bi ja ipak čekao da se možda nađe neki uzrok svega toga, logični. A onda ukoliko on ne potencira da ga je hrišćanski bog oživeo, već ne zna šta mu se desilo ipak ne bih postao hrišćanin, možda bi poverovao u neku višu silu ili tako nešto, u ovom slučaju ipak ne bih mogao da znam da je za to zaslužan hrušćanski bog Da iole poznajes hriscanstvo znao bi da Bog nikada nije ozivljavao vec covek.... greengrin jer Bog ne umire....niti se radja......BOG JESTE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Април 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2013 @@Odahviing, Исто бих питао и тебе, зашто ти у Исусу Христу не видиш сина Божијег? ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 28, 2013 Пријави Подели Написано Април 28, 2013 Da iole poznajes hriscanstvo znao bi da Bog nikada nije ozivljavao vec covek.... greengrin jer Bog ne umire....niti se radja......BOG JESTE Pa valjda Bog ima jedinu moć da oživi čoveka. Nisam napisao da Bog oživi, nego da bog oživi čoveka. Bog je subjekat dok je čovek objekat radnje. A nisam siguran da nije bog oživeo. Žta je Hristos uradio nego vaskrsao, a šta je on? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 28, 2013 Пријави Подели Написано Април 28, 2013 Pa valjda Bog ima jedinu moć da oživi čoveka. Nisam napisao da Bog oživi, nego da bog oživi čoveka. Bog je subjekat dok je čovek objekat radnje. A nisam siguran da nije bog oživeo. Žta je Hristos uradio nego vaskrsao, a šta je on? Bogocovek... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Април 28, 2013 Пријави Подели Написано Април 28, 2013 А није ми баш најјасније твоје питање... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Април 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 28, 2013 @, Мене, питаш ли? ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 @, Мене, питаш ли? Да ли су ти сродници уопште вјерници, вјерују ли уопште у Бога ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 @@Odahviing, Исто бих питао и тебе, зашто ти у Исусу Христу не видиш сина Божијег? Zato što prvo ne verujem u bilo koje božanstvo, nemam nikakvog razloga za veru u njega. Kada kažem na razlog, ja prihvatam samo logičke razloge, po mogućstvu da su naučne prirode, ali pošto je Bog ne materijalan i ne može da se naučno ispita, tako da to pada u vodu. Sa druge strane argumenti vernika su mi nisu previše čvrsti. Ne bi sad da me ubeđuješ da je Bog jedino rešenje na neka pitanja, na koja nemamo odgovore, prošao sam to desetine puta što na forumu što uživo i uvek se isto počinje uvek se isto završava uvek je ista priča u pitanju. Tako da kako ne verujem u Boga, kako mogu da verujem da je on imao sina. Sa druge strane ne kažem Bog sigurno ne postoji, samo smatram to malo verovatno. moguće je. Za tvorca (tipa mi sad napravimo u eri kvantnih računara simulaciju univerzuma i mi smo tvorci) ostavljam nekakvu mogućnost, ali kako se stvari komplikuju, te stvorio čoveka, te raj i pakao, onda devica rađa dete, koje je inače otac samom sebi (jer SIn, Otac i Sveti Duh su jedno), pa on umire, pa oživljava, a sve to vide samo apostoli i majka, nekako mi cela ta priča ne pije vodu i sve ovo smatram besmisleno. Naravno sa moje tačke gledišta, a takoće naravno ne osuđujem nikoga ko veruje niti ga smatram zatucanim i glupim (možda jesam nekada, ali to je iza mene). I da rezimiram, iako ostavljam mogućnosti postojanja Boga, ne verujem u njegovo postojanje, smatram ga vrlo nemogućim. I pogotovu ne verujem u postojanje božanstava kako ih predstavljaju današnje religije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган άσημος :) Написано Април 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Da ovo sam i ja krenuo da pišem, ali da se ne ponavljamo. Samo bi na ovo dodao, da bi ja ipak čekao da se možda nađe neki uzrok svega toga, logični. A onda ukoliko on ne potencira da ga je hrišćanski bog oživeo, već ne zna šta mu se desilo ipak ne bih postao hrišćanin, možda bi poverovao u neku višu silu ili tako nešto, u ovom slučaju ipak ne bih mogao da znam da je za to zaslužan hrušćanski bog Ти би постао хришћанин, ако би васкрснути потенцирао да га је оживио хришћански Бог. Да ли сам те ваљано разумио? ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука