Jump to content

Којим спортом се баве форумаши ЖРУ?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

• Одговори 509
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Sada samo šah, Bela, pikado i bilijar 4chsmu1  0442_feel

Mada, sa 19. godina sam mogao da izbacim 150. kg iz benča, mislio sam da ću sa 25 biti prvak sveta u bodibildingu, ali mi je let trajao samo do 13. sprata VMA gde sam sa 20. operisan. Sada tek ponekad rekreativno podignem stotku desetak puta, čisto da ostanem u formi  amin-nas  algabacaju  :)

Подели на овим сајтовима

Цитат

После дуже паузе, вратих се Body-weight-у. (згибови, склекови, пропадања, трбушњаци...)

Не знам дал' се неко на форуму бави тиме, ал' супер су те вежбе, без тегова. 4chsmu1

Ево, доле, моја слика, пре годину, две, кад сам тек почињао.

Био сам мали и слабашан, а сад сам одрастао чо'ек. :) (физички, а психички и духовно сам још мали)

Постављена слика

Радим згибове у кломпама. :)

Am so sorry  :)

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Sada samo šah, Bela, pikado i bilijar :cheesy:  confused

Mada, sa 19. godina sam mogao da izbacim 150. kg iz benča, mislio sam da ću sa 25 biti prvak sveta u bodibildingu, ali mi je let trajao samo do 13. sprata VMA gde sam sa 20. operisan. Sada tek ponekad rekreativno podignem stotku desetak puta, čisto da ostanem u formi  :(  joooj  0102_laugh

Јел си ово могао на "суво" или си користио Астериксов чаробни напитак!

Ја сам толико могао да подигнем са 22 или 23 али ја сам као мали упао у буре са напитком  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Sada samo šah, Bela, pikado i bilijar :o  greengrin

Mada, sa 19. godina sam mogao da izbacim 150. kg iz benča, mislio sam da ću sa 25 biti prvak sveta u bodibildingu, ali mi je let trajao samo do 13. sprata VMA gde sam sa 20. operisan. Sada tek ponekad rekreativno podignem stotku desetak puta, čisto da ostanem u formi  greengrin  :cheesy:  smej.gif

Јел си ово могао на "суво" или си користио Астериксов чаробни напитак!

Ја сам толико могао да подигнем са 22 или 23 али ја сам као мали упао у буре са напитком  :drugarstvo:

Kreatina, kreatin  smej.gif Veiderov, pet dana punjenje, tri nedelje održavanje; plus megamas (50-50 proteini-ugljeni hidrati) proteinske čokoladice posle svakog treninga (dok ne potrošiš i zadnji dinar) i naravno (umesto efedre) pola litra kafe, i jak si kao Marijus Pužinovski  greengrin

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

A kakvu si povredu imao kad si morao na operaciju?

13. sprat VMA, abdominalna, pretpostavi... Kidanje prepona... To ti je kad radiš "na pogon" ali ligamenti ne mogu da izdrže...

da,ligamenti i tetive ne mogu da isprate porast mišića i njihovu snagu pa pucaju...
Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Am so sorry  stadaradim

Који ће члан форума у будућности носити кломпе на послу? ne_shvata

Bolje klompe nego mantija  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha salim se bato  sHa_sarcasticlol

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

A kakvu si povredu imao kad si morao na operaciju?

13. sprat VMA, abdominalna, pretpostavi... Kidanje prepona... To ti je kad radiš "na pogon" ali ligamenti ne mogu da izdrže...

da,ligamenti i tetive ne mogu da isprate porast mišića i njihovu snagu pa pucaju...
да, ја сам једно време престао са тениским тренинзима због тога, јер сам нагло порастао и стално су ми биле упаљене тетиве ...

на крају сам успео да зезнем раме да не могу више да тренирам, могу само да играм ... сва срећа лева рука је у питању, и уме да ми се опет упали с времена на време ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...