Цвеле1993 Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Ево, мало клипова: push ups Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 rekreativno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
No name Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Sada samo šah, Bela, pikado i bilijar 4chsmu1 0442_feel Mada, sa 19. godina sam mogao da izbacim 150. kg iz benča, mislio sam da ću sa 25 biti prvak sveta u bodibildingu, ali mi je let trajao samo do 13. sprata VMA gde sam sa 20. operisan. Sada tek ponekad rekreativno podignem stotku desetak puta, čisto da ostanem u formi algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Што ми је брат шмекер algabacaju овај мали са лоптом... јесте да није форумаш, али биће 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 И исправан клуб...ццц шта ти је сестрин утицај 4chsmu1 аааа личимо, личимо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Цитат После дуже паузе, вратих се Body-weight-у. (згибови, склекови, пропадања, трбушњаци...) Не знам дал' се неко на форуму бави тиме, ал' супер су те вежбе, без тегова. 4chsmu1 Ево, доле, моја слика, пре годину, две, кад сам тек почињао. Био сам мали и слабашан, а сад сам одрастао чо'ек. (физички, а психички и духовно сам још мали) Радим згибове у кломпама. Am so sorry http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Цитат Am so sorry isus-sinai Који ће члан форума у будућности носити кломпе на послу? slavabogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Аљонка, ево можемо овде о физичким активностима. Ти рече да се исто калорије троше и кад брзо ходаш и кад си у теретани? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Цитат Sada samo šah, Bela, pikado i bilijar :cheesy: confused Mada, sa 19. godina sam mogao da izbacim 150. kg iz benča, mislio sam da ću sa 25 biti prvak sveta u bodibildingu, ali mi je let trajao samo do 13. sprata VMA gde sam sa 20. operisan. Sada tek ponekad rekreativno podignem stotku desetak puta, čisto da ostanem u formi 0102_laugh Јел си ово могао на "суво" или си користио Астериксов чаробни напитак!Ја сам толико могао да подигнем са 22 или 23 али ја сам као мали упао у буре са напитком 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
No name Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Цитат Цитат Sada samo šah, Bela, pikado i bilijar :o greengrin Mada, sa 19. godina sam mogao da izbacim 150. kg iz benča, mislio sam da ću sa 25 biti prvak sveta u bodibildingu, ali mi je let trajao samo do 13. sprata VMA gde sam sa 20. operisan. Sada tek ponekad rekreativno podignem stotku desetak puta, čisto da ostanem u formi greengrin :cheesy: smej.gif Јел си ово могао на "суво" или си користио Астериксов чаробни напитак!Ја сам толико могао да подигнем са 22 или 23 али ја сам као мали упао у буре са напитком Kreatina, kreatin smej.gif Veiderov, pet dana punjenje, tri nedelje održavanje; plus megamas (50-50 proteini-ugljeni hidrati) proteinske čokoladice posle svakog treninga (dok ne potrošiš i zadnji dinar) i naravno (umesto efedre) pola litra kafe, i jak si kao Marijus Pužinovski greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 A kakvu si povredu imao kad si morao na operaciju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
No name Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Цитат A kakvu si povredu imao kad si morao na operaciju? 13. sprat VMA, abdominalna, pretpostavi... Kidanje prepona... To ti je kad radiš "na pogon" ali ligamenti ne mogu da izdrže... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Цитат Цитат A kakvu si povredu imao kad si morao na operaciju? 13. sprat VMA, abdominalna, pretpostavi... Kidanje prepona... To ti je kad radiš "na pogon" ali ligamenti ne mogu da izdrže... da,ligamenti i tetive ne mogu da isprate porast mišića i njihovu snagu pa pucaju... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Цитат Цитат Am so sorry stadaradim Који ће члан форума у будућности носити кломпе на послу? Bolje klompe nego mantija 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha salim se bato sHa_sarcasticlol http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Цитат Цитат Цитат A kakvu si povredu imao kad si morao na operaciju? 13. sprat VMA, abdominalna, pretpostavi... Kidanje prepona... To ti je kad radiš "na pogon" ali ligamenti ne mogu da izdrže... da,ligamenti i tetive ne mogu da isprate porast mišića i njihovu snagu pa pucaju...да, ја сам једно време престао са тениским тренинзима због тога, јер сам нагло порастао и стално су ми биле упаљене тетиве ...на крају сам успео да зезнем раме да не могу више да тренирам, могу само да играм ... сва срећа лева рука је у питању, и уме да ми се опет упали с времена на време ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука