Jump to content

Којим спортом се баве форумаши ЖРУ?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

• Одговори 509
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
  Цитат
  Цитат
  Цитат

Jel sti se bavio bodibildingom ili paverliftingom?

No, but weightlifting ...!

šta konkretno?

Дакле, то је класично и олимпијско дизање тегова и нема толоко везе са "грађењем тела" колико са "грађењем снаге"... amin-nas

У питању су  дисциплине : трзај, избачај.

трзај :

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR74VW02rOLRjuaHwR8ej5xnpqvEfdTBQfKH1_-0kSHakmcszo&t=1&usg=__U8fPYUFXgOhMwtxMbXPFUZmUo7A=

избачај :

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSTTdk0y9FVL4enlJK6fnYc6qreWgjXygDrMH_lbnmZ90nb6EQ&t=1&usg=__BlwzeC8xgz3fjaPaaXKzv0bu_GA=

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...
Подели на овим сајтовима

Цитат

имао сам у војсци одлично упуцан м70 аб2, на 100 метара сам могао уз мало труда да групишем по 10 комада у 5 центиметара само на механички нишан ... још имам и наочаре минус  319.gif

:cheesy:  :(

Подели на овим сајтовима

ako je whackado sport, ja sam onda sportski ribolovac greengrin

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

to sam i ja trenirao, i onda kad nam je trenerka viknula "Dusane loptica!", a nas trojica zajedno trenirali i svi se zovemo Dusani, reko dovidjenja greengrin

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

tih propadanja sam mogo beskonacno, a mogu i da se podignem na vratilu bez zaleta i obrnem krug(bar sam mogo whackado ) i na banderi da budem vodoravno, al naravno ne sa ispruzenim rukama, ko onaj jedan crnja ima na youtube isto, al taj nije normalan

ko se na vratilu digne sa jednom rukom taj je faca, to nisam ni pokusavao, ali jedan kiklop iz ns to odradi ko dobar dan greengrin

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...