Number15648 Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Баскет, Фудбал, Столни тенис, ...пливање, трчање. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Trcanje,kosarka, stoni tenis... a sah jel i on spada u ovu kategoriju .mislise. Јадранка-Дервента, SHADOWS OF THE LIGHT and Number15648 је реаговао/ла на ово 3 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 spada kao i sudoku...... greengrin keka and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Zvone, spremaj rukavice. Нека, могу ја и без рукавица... Таша, keka and Dragi је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 spada kao i sudoku...... greengrin mada ja sam naucila da je to jedan od najopasnijih sportova :0104cheesy: dok ja smisljam potez, brat me ispod stola, zvizne po cevanici i pobegne :bla: "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 mada ja sam naucila da je to jedan od najopasnijih sportova :0104cheesy: dok ja smisljam potez, brat me ispod stola, zvizne po cevanici i pobegne :bla: oce izgleda da ti poremeti koncetraciju....dzubre.... 4chsmu1 keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 oce izgleda da ti poremeti koncetraciju....dzubre.... 4chsmu1 i men se cini... greengrin pa posle ja ne znam da igram ... :291291291: ma nemoj... .smesko. SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Treniranje živaca. U kategoriji svojih, loše prolazim, ali napredujem kad su tuđi živci u pitanju :P keka, Дејан, Таша and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 бициклизмом takeoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Маратонско избјегавање физичке активности је мој спорт. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Skačem vijaču kada komšije u stanu ispod odu na posao bliss jeeee . Jendom mi je došla neka žena,komšinica valjda, da kaže da ne lupam,tada sam izašla u park i nastavila sa skakutanjem.Savladala sam sve tehnike.Reklo bi se da nije neki sport ali meni prija. U svakom slučaju bolje nego pilates,fitnes ili joga.Počneš kad hoćeš,radiš kako hoćeš i koliko ti je volja... Mene mrzi da treniram i da radim neke vežbe tipa trbušnjaka i sklekova. Odbojka na plaži mi je jako zanimljiva,volim šetanje i grudvanje...i naravno klizanje. Grizzly Adams, Јадранка-Дервента, Tavita and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Август 31, 2017 Пријави Подели Написано Август 31, 2017 Cricket Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Август 31, 2017 Пријави Подели Написано Август 31, 2017 (Zaboravih na link ) http://www.serbiacricket.com/index.php/sr/ Kriket federacija Srbije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Август 31, 2017 Пријави Подели Написано Август 31, 2017 Кошарка, фудбал, одбојка на песку, стони тенис, шах, планинарење, пешачење... Од скоро тренирам са Нике+ running clubom у оквиру припрема за Нике 10К, 17. септембра на Ушћу. Трка је, на 10км и једна је од најмасовнијих на свету! Изволите, дођите, да се дружимо! goranger је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука