Дејан Написано Децембар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Па? Нико није оспоравао коришћење рвачких техника већ твоју фаворизацију рвања и ниподаштавања БЈЈ . Чињеница стоји да је БЈЈ савршенија борилачка вештина од рвања,као што је и самбо итд... Једина предност рвања је та што је то олимписки спорт па ако узмеш медаљу добићеш пензију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Нико није оспоравао коришћење рвачких техника већ твоју фаворизацију рвања и ниподаштавања БЈЈ . Izgleda da malo ne pratis o cemu se radi i kosta pise. Ja nipodistavao BJJ? Ja sam rekao da bjj nije praktican u stvarnozivotnim situacijama koliko i rvanje. A vi ste osporavali koriscenje rvanja u MMA, mozda ti direktno nisi ali je tako ispalo jer si samo moje postove komentarisao, a moji postovi su se uglavnom odnosili na ovakve izjave: Rvac ne moze da prodje u mma borbama,stvarno ne znam zasto pricamo o tim stvarima. Pa onda ovo: Чињеница стоји да је БЈЈ савршенија борилачка вештина од рвања,као што је и самбо итд... Ja nipodistavam Rvanje a ti mi pricas neku bajku da je BJJ savrshenija borilacka vestina? Goru neistinu da izreknes nisi mogao. Једина предност рвања је та што је то олимписки спорт па ако узмеш медаљу добићеш пензију Gledaj kako rvaci slamuju ljude kada ih hvataju na arm bar. postavio sam klip ko ima oci moze da vidi, koje su prednosti a koje manje rvanja u odnosu na BJJ. Ja ne velicam rvanje, samo ga realno posmatram. A plasim se da ste se vi istripovali da je BJJ na kompletnom grapling polju bolje od rvanja a ustvari ima dominat samo na patosu... Evo cisto da ne ispadne da pricam bezveze, Gracie jadan snage vise imao nije.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Ti zaista nemaš nikakve ve ze sa stvarnošću i realnošću. Tek u realnoj borbi na ulici se vidi dominacija BJJ ,tek tada ...ma kažem ja balet je mama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Tek u realnoj borbi na ulici se vidi dominacija BJJ ,tek tada ...ma kažem ja balet je mama Ma vazi. To prica svako za svoju vestinu ali cinjenica je da su sledece vestine dominat za ulicnu borbu: Boks, Kikbox, MT, Judo, Wrestling E sad sto vas na BJJ uce neke tehnike Judao i Wrestlinga da ne bude samo da vam se borba bazira na jurenje submisije na patosu to je druga stvar. Ali moras da shvatis to sto ucite dok ste na nogama to je iz JUDOA ili Wrestlinga. p.s. samo da ti napomenem ja se ne bavim rvanjem niti treniram rvanjem. A evo ti tvoj bjj kako lepo objasnjava: There is Takedown (Wrestling Judo) and there is Ground Fighting BJJ. A i objasnio je zasto je BJJ znacajan u MMA, a ja da dodam u mma kada padnes na patos borba tek pocinje, u stvarnom zivotu kada padnes na patos borba je zavrsena. Svako ko se tukao znaju da kada padnes na patos LJUDI TE SUTIRAJU UGLAVNOM KA GLAVI. U UFC SUTIRANJE PROTIVNIKA U GLAVU i U TELO NA PATOSU NIJE DOZVOLJENO! Mislim da je dozvoljeno samo sutiranje u noge dok je protivnik na patosu. Zato i nije merljivo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Vidi,sve to lepo ali i dalje niđe veze. Slažem se ja ,boks,kik boks itd ... bjj je i dalje dominantniji od rvanja. Postavi priču ovako,šta je dominantnije tradicionalni ili realni ajkido? Po tvojoj logici dominatniji je tradicionalni jer je realni nastao iz njega ... Skrećeš sa priče,poredimo rvanje i bjj ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 A i objasnio je zasto je BJJ znacajan u MMA, a ja da dodam u mma kada padnes na patos borba tek pocinje, u stvarnom zivotu kada padnes na patos borba je zavrsena. Kažem ja,ti sa realnim životom nemaš baš mnogo dodirnih tačaka... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 ... bjj je i dalje dominantniji od rvanja. Bjj je dominantniji od RVANJA Na zemlji to moras da shvatis. Ne dok stojite na nogama i ne u obaranjima. To isto moras da shvatis. To samo neko ko nema pojma o RVANJU moze da izjavi. Ajde da si rekao JUDO je dominatniji od rvanja, tu i moze da pravimo neku fer diskusiju, ovako ne mozemo jer si izjavio nesto sto ne moze da bude istina jer se BJJ fokusira na totalno drugi nivo borbe od rvanja. Fokusira na se nagroundfight. Po tvojoj logici dominatniji je tradicionalni jer je realni nastao iz njega ... Skrećeš sa priče,poredimo rvanje i bjj ... Onda ocigledno ne kapiras moju logiku. Cim ti je to po mojoj logici. Ja nisam rekao da je BJJ nastao iz rvanja, bjj je nastao od odabranih tenika klasicne jiujitse. Kao i judo. Moja logika ti je - Rvach ce bolje da obara od BJJ-a a bjj ce bolje da hvata na poluge i bolje kontrolise situaciju u borbi na zemlji. ja sam ti pustio snimke Takdowna i slamova iz rvanja i kako dobijaju BJJ borce. ISto tako mogu da ti pustim BJJ borce kada dobijaju a to je uvek kad su oba borca na zemlji. Dotle je rvanje dominantnija vestina. Ako si poceo da treniras BJJ i ako mislis da ces moci sa BJJ da oboris rvaca i JUDIStu onda je samo pitanje vremena kada ces debelo da se razocaras. Na Ufc mecu ces moci da ih dobijes ali u stvarnom zivotu da ih oboris tesko. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Kažem ja,ti sa realnim životom nemaš baš mnogo dodirnih tačaka... Pa ajde legni na patos pa kad krene noga da te spuca u glavu ili da te gazi ti iskoristi BJJ..... Bas ce BJJ da ti pomogne. Doduse sva sreca nisu vasi treneri suntavi pa kao sto rekoh uce vas malo Judo i Wrestling tehnike makar da znate osnove, da ne padate na zemlju kao svece. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 p.s. stvarno me iritiraju ovi tvoji komentari za balet, ajde idi kazi Cro Copu sto je svoje sutacke tehnike navezbaovao iz TKD da je baletan? Velik iodraz drskosti, neznanja i nepostovanja borilackih vestina. Al dobro nisam ni ja bio bolji kad sam se tako lozio da je "moja" vestina najbolja. pa sam misli PFF kakav karate PFF KAKAV BOKs pff kakvo ovo kakvo ono. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Ja mogu da govorim o tome cime sam volelal da se bavim, jer sada kao mama nemam vremena za neka svoja interesovanja. Zimi - snowboard, leti - trcanje, bicikl, setnje, jesen i prolece - malo teretane.... sada to radim ali sporadicno i retko, uglavnom setam i vozim bicikl sa svojim patuljcima Млађони and Dragi је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 ваљам неку робу Таша је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 U Brazilu postoji decenijama rivalstvo između džijudžice (bdždž) i rvanja (luta livre), od najmanjih do najvišeg nivoa (majstori, vidi klip dole), pa sad misle da uvedu i u Srbiju, kao da je Srbija Brazil.. Svašta. ccvige Ma jok dragi. Nego je u poslednje vreme UFC i MMA dosao u srbiju pa se otvara nekih klubova kao shase. Naravno BJJ kao jedna od osnovnih vestina u mma skoro dosla u Srbiju pa joj treba dobra reklama te svaki klub hvali na sav glas svoju vestinu (klasicno za borialcke vestine) isto se desavalo i sa WingTsungom i sa TKD i sa JKD i sa Aikido i sa Reailni aikido. taza vestina. Medjutim na kraju se uvek zna koja je vestina za sta prakticha i gde koja dominira u kojoj sferi borbe. Meni iskreno malo postalo mucno da slusham raznorazne silne taze vezbace BJJ kak oje hvale na sav glas kao da je Godlike vestina. Super je ona, vise nego potrebna za mma, odlichna za treniranje nabaca kondiciju ali za takedown obranja i to.. realnost je da su Judo i Wrestling dominantniji. No kao sto rekoh to je sada ono "bokser bi tukao kikboksera" "kikbokser bi pretukao boksera" "mt je bolji od klasicnog kik boksa" ili obrnuta prepucavanja. Svaka vestina ima svoju sferu u kojoj dominira i situaciju u borbi prema kojoj se okrece. Za bjj to je groundfight. http://www.youtube.com/watch?v=o4yMVyTCCSs A evo i gde vuku korene te tehnike. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 U Brazilu postoji decenijama rivalstvo između džijudžice (bdždž) i rvanja (luta livre), luta livre je slobodni stil i pre bi se moglo nazvati bjj bez kimona nego rvanjem.Niti jedan klasičan rvač nikada nije pobedio na grepling ili ti luta livre takmičenju. Juče sam baš radio neki koncert i pričam sa svojim prijateljima,koji su od malih nogu u borilačkim sportovima,mišljenja su nam se na ovu temu poklopila 100% Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Pa ajde legni na patos pa kad krene noga da te spuca u glavu ili da te gazi ti iskoristi BJJ..... Bas ce BJJ da ti pomogne. Doduse sva sreca nisu vasi treneri suntavi pa kao sto rekoh uce vas malo Judo i Wrestling tehnike makar da znate osnove, da ne padate na zemlju kao svece. Ako te bokser pogodi u bradu iskoristi ti bjj ili nešto drugo!!! primer ti nije na mestu jer pokušavaš da oboriš nešto sa onih par procenata kojii su svakako uračunati a da su neki drugi borci bili na mestu ovih,verovatno bi borba bila završena polugom na nozi ...e da rvači to ne znaju da rade ... bjj je nastao iz drugih veština pa ako se u njemu koriste i rvačke tehnike to je i dalje bjj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Мис'им се... Ко'ко сам само тај карактеристичан "kick" вид'о, од кад сам био деца, у 'наким холивудцким акционим сплачиницама... сам ти Боже знај. Они Jean-Claude Madame и сл. протагонисти... Ал' ни једаред се нико не сети да уђе у "срж проблематике". "X ray" зракама, што би се 'но казло, па ето... Сетих се и оних с реторским " " питањем... ваљад што крећу да падају у недоумицу к'о Lou Reed у " "... ил' због овог Jean-Claude Madamа, откуд знам, ал' ми се Can I kick It? X ray, you can! наслов учини готиван за тему Којим спортом се баве форумаши ЖРУ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука