Млађони Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Ух, овде си баш омашио... Moguće. Генерално гледано - по мом мишљењу, јако је погрешно расправљати о томе која је вештина боља, а која гора. pa pogrešno je raspravljati koja je bolja a koja loša ali se zna koja je praktična za koju situaciju. Svaka veština je oblikovana nekim situacijama. БЏЏ уме да буде јако ефикасан против ударача, који су у клинчу далеко мање ефикасни, али против других хватача - на пример, џудиста или рвача - уме да буде мач са две оштрице. Ипак, у погледу ефикасности у кавезу, БЏЏ се показао као више него добар. Sve je to kul u ringu izvadi to van ringa. BJJ je više nego efikasan u kavezu. Niko to ne spori ali kavez nije stvaran život. I boks u ringu nema veze sa pesničenjem na ulici. U ringu imaštaktku, malo se nasloniš malo ga umoriš udaraš kombinacije od po 50 udarca etc. Е сад - свака вештина има своје добре и лоше стране. БЏЏ свакако није најбољи избор, на пример, за некога ко ради као телохранитељ - за тако нешто далеко бољи је, нпр, аикидо или чак џудо. O tome i pričam. Btw, aikido je bezveze za to. Judo i klasično rvanje su keva za to. I klasični JJ nije loš za to. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 I ako naletiŠ na mangupe koji nisu dve glave manji od tebe, U grappling veŠtinama niskoća je poželjna. Sad mora da si strvina pa da sa jednim udarcem ili minimalno par udaraca zaustaviŠ prvog, barem za neko vreme, da bi se odmah obratio drugome. relativno iskusan bokser iz dobrog udarca može da zuzne nekog da ne može da se opaszlji. Pritom moraŠ biti tajson dovoljno je da si amater. Meni se duŠa cepa Što je boks u srbiji mrtav. Onda brate treniraŠ MMA Nazalost u srbiji ima jako malo dobrih mma klubova. CDS je kažu najbolji, Lajnerov Kaizen nije loŠ ima ih joŠ ali ne preterano raŠireno i kvalitetno u isto vreme. Problem sa tim sportovima u srbiji jeste Što lože kriminalce pa nemaŠ neku stručnost i posvećenost viŠe ima paljevine... nažalost... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Sve profi borbe se zavrsavaju uglavnom u parteru,pa je bjj najbitnija po meni.Sto se tice ulicne tuce naravno bokserske vestine,mada dosta se puta desi da u klincu neko mora da padne dole,ali glupo je da pricamo o tome. Sto se tice Srbije,CDS jeste najbolji klub koji ima najvece znanje i ozbiljno radi.Ti momci kad udju u ring jesu opasni,prirodno su zivcani.Ali nikad ne bi koristili snagu da nekome kao sto smo mi obicni smrtnici haha Druga je stvar kad ih neko "ugleda" na njih,pa zato sto ne moze da bude vrhunski borac,on trenira samo da bi mogao da maltretira slabije od sebe i eto da bude popularan kao on trenira nesto opasno pazite se njega. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Nađite mi logiku zašto je rvač bolji za bodigarda od nekog ko trenira BJJ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Da ne zaboravimo rusku sambu ,odlična borilačka veština Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 evo jedan filmchek http://www.imdb.com/title/tt1291584/ Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Da ne zaboravimo rusku sambu ,odlična borilačka veština Naravno Fedor je odlicno promovise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Nađite mi logiku zašto je rvač bolji za bodigarda od nekog ko trenira BJJ? za pošetak ima više snage, i radi više tehnika obaranja dok si još na nogama i kvalitetnije su tehnike od recimo bjj koji je sasvim na mestu ako je na podu. Pa ti zamisli bodi garda koji radi flying armbar....... šta misliš koliko je efikasan? U wrestling je pod .. kraj borbe... Molitva, pa pozdrav publike, pa fight, ne kao kod nas: Ja sam najbolji, beeee!!! Mi imamo taj sindrom. Takodje i savate francuska verzija kikboksa se obraćaš publici sa SALUT francuski zdravo tako što staviš rukavicu na srce i kao pozdraviš. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Elem u odosu na rvanje bjj je zanimljiva ali jasn ose vidi da se ovde više radi kada su na patosu, nego dok nisu na patosu i da se na to ulaže kroz trening. A trening je priprema kroz koji posle budeš efikasan na tom polju koje si trenirao. Inače tehnike BJJ su koristili samuraji na bojnim poljima samo što kod njih nije bio cilj uhvatiti na polugu nego tom polugom ili čokeom ubiti protivnika. Te tehnike su izbacane kada je iz klasične JJ nastao judo. p.s. najbolje po meni za bodigarde i ulicu je judo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 za pošetak ima više snage, i radi više tehnika obaranja dok si još na nogama i kvalitetnije su tehnike od recimo bjj koji je sasvim na mestu ako je na podu. Pa ti zamisli bodi garda koji radi flying armbar....... šta misliš koliko je efikasan? U wrestling je pod .. kraj borbe... Mi imamo taj sindrom. Takodje i savate francuska verzija kikboksa se obraćaš publici sa SALUT francuski zdravo tako što staviš rukavicu na srce i kao pozdraviš. Vise snaga?Ne moze se toliko ocenjivati na taj nacin vestina. Kako zamisljas da neki bbj borac obori nekog stand up borca,a da nema brzinu i tehniku obaranja?Kad bi on kao u rrvanju dosao da se gurka tu dobio bi koleno u glavu i mesto u bolnici.Zato mislim da ne moze da se porede ove vestine.Mozemo da uporedimo na primer ti znas jednu vestinu,a ja drugu,ko ima vecih sansi,to vec moze. Zato na primer Monson nije mogao da pobedi Fedora,pa Werdum Overema?Mislim da je stvarno nemoguce porediti tako vestine. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 za pošetak ima više snage, i radi više tehnika obaranja dok si još na nogama i kvalitetnije su tehnike od recimo bjj koji je sasvim na mestu ako je na podu. Pa ti zamisli bodi garda koji radi flying armbar....... šta misliš koliko je efikasan? U wrestling je pod .. kraj borbe... Brate,rvači jesu fizički među najspremnijim sportistima ali ovo što ti napisa baš nema mnogo veze sa realnošću.Ajde upotrebi logiku,ko više koristi tehnika rušenja ,rvač ili neko ko trenira BJJ koji koristi tehnike dzudoa i dziudzice? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Џиу - Мица ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Brate,rvači jesu fizički među najspremnijim sportistima ali ovo što ti napisa baš nema mnogo veze sa realnošću.Ajde upotrebi logiku,ko više koristi tehnika rušenja ,rvač ili neko ko trenira BJJ koji koristi tehnike dzudoa i dziudzice? Rvac. Tamo je glavni i ultimativni cilj da srusis protivnika. U BJJ je ultimativni cilj da uhvatis protivnika na polugu il idavljenje. A tehnike Judoa i jiujitse su skoro pa indetichne jer su sve tehnike judoa zapravo izvadjene tehnike iz Jiujitsu. Kako zamisljas da neki bbj borac obori nekog stand up borca,a da nema brzinu i tehniku obaranja? Ne ocekujem od bjj borca da obara nikog. Bjj borcu treba da bude udobno(cak najudobnije) kada njega obore. Ne razumem ovaj deo: Kad bi on kao u rrvanju dosao da se gurka tu dobio bi koleno u glavu i mesto u bolnici. Da li hoces da kazes da rvanje nije dobro za mma, jer ce da dobiju koleno u glavu i zavrse u bolnici? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука