Jump to content

Којим спортом се баве форумаши ЖРУ?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Страх ме, коштало би те мече. 0102_laugh Што мрзим кад ми Косовци имамо такву привилегију у Србији, па то ти је оно....Смрт! :cheesy: Кад је била мала матура - велико срце, и онда долази директор и каже нам пред полазак, ''Покажите да нисте такви каквим вас они сматрају''. На наше питање, ''а каквим нас то сматрају''' ? А директор одговара '' па као да ми Косовци не знамо за компјутер, никада нисмо видели град као што је Бгд, и сл. глупости. Кад сам дош'о тамо, беше испред неке школе, кад оно куда - год сам се окренуо, сви бленули у мене, к'о да сам са марса дош'о..... leteti Да не поверујеш. 4chsmu1

Него, ајт наврати вечерас око пола 7 да ти објасним неке ствари..... 4chsmu1 dada

Нисам мислио на то.Него сам и ја са Косова,па ето да те пустим.Мени још мајка доле ради.На Косову сам био пре неколико година и то стално током лета.Знам да је ситуација пре била ктастрофа нисам могао сладолед да поједем.Али сад има струје тако да је све много боље.Не знам како је код тебе,али ми то није мало па памет.

Да не причамо како смо ми избеглице дочекани овде.Сви су мислили да је СВАКО продао куће,авионе доле,па је овде дошао да се шири парама.То ти је себичност.Још из главе не могу да избацим шта ми је професорка Србског причала,како смо ми не знам из које земље дошли и њој да паметујемо нешто.Наравно није мени причала лично,знала је одакле сам,али ме је поштовала,знала је да сам добар момак хехе Ниси само ти дошао са Марса  7896634

Али то не значи да ћеш прећи 3 поена  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

• Одговори 508
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Страх ме, коштало би те мече. 0102_laugh Што мрзим кад ми Косовци имамо такву привилегију у Србији, па то ти је оно....Смрт! 0110_hahaha Кад је била мала матура - велико срце, и онда долази директор и каже нам пред полазак, ''Покажите да нисте такви каквим вас они сматрају''. На наше питање, ''а каквим нас то сматрају''' ? А директор одговара '' па као да ми Косовци не знамо за компјутер, никада нисмо видели град као што је Бгд, и сл. глупости. Кад сам дош'о тамо, беше испред неке школе, кад оно куда - год сам се окренуо, сви бленули у мене, к'о да сам са марса дош'о..... 0110_hahaha Да не поверујеш. 0110_hahaha

Него, ајт наврати вечерас око пола 7 да ти објасним неке ствари..... 0110_hahaha 0110_hahaha

Нисам мислио на то.Него сам и ја са Косова,па ето да те пустим.Мени још мајка доле ради.На Косову сам био пре неколико година и то стално током лета.Знам да је ситуација пре била ктастрофа нисам могао сладолед да поједем.Али сад има струје тако да је све много боље.Не знам како је код тебе,али ми то није мало па памет.

Да не причамо како смо ми избеглице дочекани овде.Сви су мислили да је СВАКО продао куће,авионе доле,па је овде дошао да се шири парама.То ти је себичност.Још из главе не могу да избацим шта ми је професорка Србског причала,како смо ми не знам из које земље дошли и њој да паметујемо нешто.Наравно није мени причала лично,знала је одакле сам,али ме је поштовала,знала је да сам добар момак хехе Ниси само ти дошао са Марса  0110_hahaha

Али то не значи да ћеш прећи 3 поена  :group111:

Ма знаш како кажу: '' Да није смешно било би јадно'' 0110_hahaha

Па и то је нешто, братац..... 0110_hahaha 0110_hahaha

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Знаш како каже Рексона:"Све што кажем докажем,све што умем покажем"  facenew22222222

Свака част на томе.... ekstra Здравље од Бога, наћићемо се негде, па ћемо видети ко вози трактор, ако отвара капију.  ekstra

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Нека сад, не покушавај да се извучеш....Сад си ми на жуљ стао. Једна од мојих омиљених ''Печена си кокошко''  :mad:

:nene: bleh bleh dada prstgore :cheesy: 4chsmu1 319.gif smej.gif 0442_feel dada :nene: smej.gif bleh ekstra bendoff sFun_bat 4chsmu1 .mislise. .please. ekstra facenew22222222 :nene: confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> .mislise. eheeeej smej.gif :(0405_feel

Подели на овим сајтовима

Ок само да те упозорим да сам тренирао кошарку 7-8 година.  0203_cool

greengrin greengrin Ја нисам тренирао ни годину дана...... Само цепам трице, зато ме највише и узимају у тиму. :bla: greengrin

Подели на овим сајтовима

Ок само да те упозорим да сам тренирао кошарку 7-8 година.  facenew22222222

0205_whistling :cmizdrenje: Ја нисам тренирао ни годину дана...... Само цепам трице, зато ме највише и узимају у тиму. 0409_feel 0205_whistling

Уу и ја цепам трице,волим асистенције и због тога што нисам хтео да будем себичан и нисам напредовао.Играо сам више за тим него за себе,за разлику од других из мог тима.Али одраз ми је мали то ме нервира  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Ako se situacija kod mene nastavi odvijati istim tokom pocecu da se bavim plivanjem. TACNIJE PREPLIVACU PACIFIK KAKO BIH POBEGAO ODAVDE... greengrin

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

vec par godina redovno posecujem teretanu, rekreativo naravno...

Upravo sad sam na dijeti sa rotacijama ugljenih hidrata (sutra mi je dan sa 0 UH tako da cu ujedati od nervoze  0102_laugh )

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...