JESSY Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Срђан Ранђеловић, Silence and keka је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 SENKA Miroslav Antić Zbog svega što smo najlepše htelihoću da uz mene noćas kreneš. Ma bili svetovi crni,ili beli,ma bili putevi hladni,ili vreli,nemoj da žališ ako sveneš. Hoću da drziš moju ruku,da se ne bojiš vetrai mraka,uspravna i kad kiše tuku,jednako krhka,jednako jaka. Hoću uz mene da se sviješ,korake moje da uhvatiš,pa sa mnom boli smeh da piješi da ne želiš da se vratiš. Da sa mnomispod crnog nebapronađeš hleba komadić beli,pronađeš sunca komadić vreli,pronađeš života komadić zreli. Ili crkneš,ako crći trebazbog svega što smo najlepse hteli. Silence , JESSY, Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Rassoban, Silence and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Данче*, Silence , Rassoban and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Silence , keka and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Moj omiljeni citat! Rassoban and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Ако ти јаве: умро сам,а био сам ти драг,онда ће у тебиодједном нешто посивети.На трепавици магла.На усни пепељаст траг.Да ли си уопште понекадмислио шта значи живети?Ако ти јаве: умро самево шта ће бити.Хиљаду шарених рибалепршаће ми кроз око.И земља ће ме скрити.И коров ће ме скрити.А ја ћу за то времелетети високо...Високо.Зар мислиш да моја рука,колено,или главаможе да буде сутракорен брезеил' трава?Ако ти јаве: умро сам,не верујто не умем.На ову земљу сам свратиода ти намигнем мало.Да за мном остане нештокао лепршав траг.И зато: не буди тужан.Толико ми је сталода останем у тебибудаласт и чудно драг.Ноћу,кад гледаш у небо,и ти намигни мени.Нека то буде тајна.Упркос данима сивимкад видиш неку кометуда небо зарумени,упамти: то ја још увекшашав летим, и живим. JESSY, Данче*, sinčasnog Ozrena and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Знам,мора бити да је тако:никад се нисмо срели нас двоје,мада се тражимо подједнакозбог среће њенеи среће моје.Пијана киша шиба и млати,врбама ветар чупа косу.Куда ћу?У који град да свратим?Дан је низ мутна поља просут.Вуцарам светом два празна оказурим у лица пролазника.Кога да питам,гладан и мокар,зашто се нисмо срели никад?Ил' је већ било?Требао корак?Можда је сасвим до мене дошла.Ал' ја,у крчму свратио горак,а онане знајући - прошла.Не знам.Цео свет смо обишлиу жудњи лудојподједнакој,а за корак се мимоишли.Да, мора да је тако JESSY, Данче* and Silence је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Усне једино зато постоједа с неким поделиш нешто своје.И да ти шапат шапатом врате.Усне постоје да се позлате.Усне су вулкан твог тела.Усне су извор твојих река.Усне су пупољак где се срелапчела од ветра с пчелом од млека.Усне постоје да се процветау ватромете неба и света.Усне су да се у даху згуснекрилатост звезда и комета.И никад ником немој их датиако не уме да ти их вратитоплије, мекше, млађе и слађе.Јер усне само зато постоједа осмех по твоме осмеху скроје. Silence , JESSY and keka је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Срђан Ранђеловић, Silence and keka је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Заборави да негде на свету постојенекакви твоји мужеви,и моје жене,и постеље у којима су снови занат.Нека друмови будуза мене и тебе пружени,ове случајне вечери,далеко у неповрат.Можда смо зато и рођенида једном туда одемо.Да ти милујем косукао да сам ти први.А последа једно другомемало лепог додамо,уз две-три мрве љубавии једну капљицу крви.Никада нећу због тебеићи да лочем рум,ни да срочим за вечностнајбољу песму крај чаше.Мало ми се осмехникад се вратиш низ друм.И немој да ми машеш.Ни ја нећу да машем. keka, Silence and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Ovo nije Mika ali meni se dopada, so... Na dan njenog venčanja-V. Rajić I srušiše se lepi snovi moji,Jer glavu tvoju venac sad pokriva,Kraj tebe drugi pred oltarom stoji-Prosta ti bila moja ljubav živa! Čestitao sam ti. I ti reče "Hvala"...A da li znadeš da se u tom časuGranitna zgrada mojih idealasruši i smrvi i u pep'o rasu? Al' ne! Nevidim od toga ni sena;Po tvome licu radost se razliva...I svršeno je! Ti si sada žena -Prosta ti bila moja ljubav živa! Ja neću kleti ni njega ni tebe,Ni gorku suzu što sam tebe sreo;Ja neću kleti čak ni samog sebe,Jer ja bih time svoju ljubav kleo. I našto kletve! Našto ružne reči?O sreći svojoj čovek vazda sniva;Bol, jad i patnju smrt jedino leči.Prosta ti bila moja ljubav živa! Pa pođi s Bogom! Još ti mogu reći:Da Bog da sunce sreće da ti sija!Sve što god da počneš svršila u sreći!Sa tvoje sreće biću srećan i ja. I svakog dana ja ću da se molimKad zvono verne u crkvu poziva...Ja nisam znao da tako te volim.Prosta ti bila moja ljubav živa! Čuj Bože molbu moje duše jadne:Sva patnja što si pis'o njoj k'o ženi,Nak' mimoiđe nju, i neka padneNa onaj deo što je pisan meni! Usliši ovu molitvu, o Bože!I duša će mi mirno da počiva;I šaputace večno dok god može:Prosta ti bila moja ljubav živa! I onda kada dođe ono dobaU kom će zemlja telo da mi skriva,Čućeš i opet sa dna moga groba:PROSTA TI BILA MOJA LJUBAV ŽIVA! keka, Silence and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Срђан Ранђеловић, keka and Silence је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Срђан Ранђеловић, keka and Silence је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука