Зосима Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Despot - Tamo (Gde Samuju Vukovi)Tamo gde zima je surovaTamo gde jesen je sumornaTamo gde čudni su vetroviTamo su orlovi leteliTamo gde carstva su padalaTamo gde nada se rađalaTamo gde stari su zaspalislobodno nebo sanjaliKao molitva širi se glasčekamo spas, slavimo Carstvo NebeskoKao Božji dar nosimo krstslavimo mir, čekamo Carstvo NebeskoTamo gde samuju vukoviTamo gde bistri su izvoriTamo gde vatra je iskonskaTamo gde pravda je BožijaTamo gde drveće šapuće vekova prošlih legendevapaj o kamen se odbijaNebeska vrata otvaraKao molitva širi se glasčekamo spas, slavimo Carstvo NebeskoKao Božji dar nosimo krstslavimo mir, čekamo Carstvo NebeskoTamo gde gase se ognjištaTamo gde prazna je kolevkaTamo gde suvi su kondiriTamo gde cvetaju božuri sleki, blue, Срђан Ранђеловић and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Da damo prijedlog da udje u liturgijsku upotrebu, ako je pravoslavni nece mu faliti nista onda. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Jel ovo peva ovaj iz Ortodoksa? Odlichna pesma. (: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Despot su:Aca Celtic - vokalSrđan Branković - gitara, bas gitaraMiroslav Branković - gitaraBubnjeve svirao Miloš MacuraVladimir Đedović - klavijatureBojana Milosavljević - bek vokaliAnđela Stefanović - flautaGost u spotu - Boris Markovsnimljeno u studiju Paradox, 2013. Kao molitva širi se glasčekamo spas, slavimo Carstvo NebeskoKao Božji dar nosimo krstslavimo mir, čekamo Carstvo Nebesko Саша M., Лидија Миленковић, Благовесник and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Мени вуче на народњак, мислим певање Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Помало ми звучи као оне немецке хеПи метал банде - Хеловин или Блајнд Гардијан. Мада, може бити да сам у криву пошто сам их здраво давно чуо. Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Serafim89 Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Свака част бенду Деспот међутим ипак бих рекао да је бенд Визант први прави метал бенд са ових простора који је у својим пјесмама унио хришћанску тематику, они ипак за собом имају већ два објављена албума и ускоро излази и трећи. Ово је пјесма са најновијег албума која је издата као одговор на актуелна дешавања а ево и интервјуа са бендом: http://www.svetigora.com/node/11749 ZarkoZ and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Mora žešće Dragi and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Mora žešće Већ сам причао са једним чланом бенда,и ова ствар је да тако кажем,нај-комерцијалнија, промо видео,али цео албум ће бити много жешћи... У мају ће бити цд... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Свака част бенду Деспот међутим ипак бих рекао да је бенд Визант први прави метал бенд са ових простора који је у својим пјесмама унио хришћанску тематику Уз дужно поштовање, Визант по мени нема везе са металом, а што се текстова тиче,форсирају патриотске мотиве... Nicholas је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 ne bih ovo nazvao metalom... više je rok ali je svakako pravo osveženje Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Аца Метал Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Аца Метал Па Аца је металац већ сто година, али већина га зна као Ацу из Келта... Иначе у овом бенду су смедеревци браћа Бранковић, оснивачи Алогије и још неких српских бендова... Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Већ сам причао са једним чланом бенда,и ова ствар је да тако кажем,нај-комерцијалнија, промо видео,али цео албум ће бити много жешћи... У мају ће бити цд... Надам се да ће тако бити, баш тражим овакве песме, пошто иначе највише слушам рок, па ми спој са хришћанством делује сјајно, пошто ми рок песме увек дају неку мотивацију, дижу ми морал, онда ако су хришћанске још више. greengrin Gordana ., Зосима and Душка је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Serafim89 Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Vizant naravno ima patriotskih motiva ali sam rekao da je prvi bend sa ovih prostora koji je unio hriscansku tematiku u svojim pjesmama. Zbilja ne vidim kako bi ih mogao okarakterisati nego kao metal,tacnije doom-goth pravac za razliku od vaseg koji je vise Folk metal i koji mi se mnogo svidio iz ove pjesme sto zapravo doprinosi tome da se obogacuje i podstice razvoj jedne scene koja ce,ako Bog da,jednom organizovati neki (mozda i prvi) hriscanski-metal fest sto bi bilo pravo otreznjenje i novina na nasim prostorima i u svijetu. Bilo bi dobro ako imate neki logo da ga postavite ovdje u tom formatu kako bi fanovi mogli da stampaju vase majce.Svako dobro i samo tako nastavite. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука