Млађони Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 A izbor izmedju deset ciganskih slina ili deset srpskih? Ne trebaju mi sline u zivotu. Ne znam sta ti je ovih dana sa laznim dilemama.... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Ne trebaju mi sline u zivotu. Ne znam sta ti je ovih dana sa laznim dilemama.... Izvini ... ti si sada u fazonu jurisa na EU ... na celu cetnicki vojvoda Toma ... Vucic barjaktar ... i ti sa subarom , neobrijan ... .smeha. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Izvini ... ti si sada u fazonu jurisa na EU ... na celu cetnicki vojvoda Toma ... Vucic barjaktar ... i ti sa subarom , neobrijan ... .smeha. To je cetnicka undercover operacija. Sad kada vidis sledeci sastanak u hagu a Seki misteriozno nestao. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Ipak sam po poreklu tebi bliži, prema tome osećaš veću lojalnost i odgovornost prema meni. I obrnuto je isto tako. Moje misljenje i iskustvo govori drugacije. Mozda gresim. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Postoji Makedonci dokazali da Srbi i Hrvati imaju identicne gene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Ma boli me uvo za gen..,Uzmi koju voliš i sa njom rađaj Srpčiće, bila ona bela, crna, crvena, žuta, plava... A šta ako hoću da imam male Meksikance? Da li bi to možda bio problem? Ne biste hteli da me rastrgnete zbog izdaje? Млађони and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 A šta ako hoću da imam male Meksikance? Da li bi to možda bio problem? Ne biste hteli da me rastrgnete zbog izdaje? Пих, као да би то било нешто ново, не би нико ни приметио . То је већ постала стандардна пракса кроз векове, зато нас и има тако мало. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Пих, као да би то било нешто ново, не би нико ни приметио . То је већ постала стандардна пракса кроз векове, зато нас и има тако мало. Ne bude li ovdašnji fašizam bio ublažen i civilizovan, brojnost će i drastičnije opadati, to je jasna stvar, pitanje je samo koliko će nepopravljive štete biti načinjeno pre nego što se to ovde shvati ... Lepo je Đinđić razumeo - svaka promena se mora desiti na nivou svesti pojedinca pre svega, i nigde drugde, nikakav "program", pa čak ni izuzetan političar ne mogu pomoći. Da (klero)fašiste ne pominjem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 A šta ako hoću da imam male Meksikance? Da li bi to možda bio problem? Ne biste hteli da me rastrgnete zbog izdaje? Ma jok samo da predje u pravoslavlje ima da je volimo ki da je nasa..... 301 -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Daj Darko ne brbljaj, kad bi hteo Meksikance bio bi kod Meksikanaca i ne ovde kod nas. Pustimo se tih dečijih priča šta bi bilo kad bi bilo.. Osim toga, imaš i odgovornost prema svojima, jer od tebe isto zavisi, bio ti ateista ili ne, kako će narod da ide dalje u budućnost. Ko od ove odgovornosti beži nije izdajnik, ali je slabić i begunac. Dakle, u'vati Meksikankinju i sa njom rađaj Srpčiće, kad mogu da budu Ameri mogu da budu i Srbi. Ona je ionako naša. Znaci u Americi nema Srba? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Пих, као да би то било нешто ново, не би нико ни приметио . То је већ постала стандардна пракса кроз векове, зато нас и има тако мало. Ima nas tako malo zato sto ovde rulja tera svakog ko se ne slaze sa njima prozivajuci ih izdajnicima. Ljudi ovde budu omrzeni u drustvu jel misle drugacije. Zato sto nismo hteli Srbe muslimane - danas imamo bosance i problem sa sandzakom. Zato sto nismo hteli Srbe katolike - pitanje koliko je Hrvata nastalo od Srba. Zato sto necete Srbe libelalare ostace samo na kraju Srbi hardkor Fasisti. Ne cini Srbina politicka ideologija, misljenje o pitanju kosova ili misljenje o pitanju saradnje na gopolitickom planu. Srbina cini kultura, jezik, tradicija itd. Amerika je kreirala jednu veliku i mocnu naciju zato sto je sve prihvatila. Zato sto je skontala da je najbitnije da NJENI GRADJANI ZIVE DOBRO. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 ma nas tako malo zato sto ovde rulja tera svakog ko se ne slaze sa njima prozivajuci ih izdajnicima. Ljudi ovde budu omrzeni u drustvu jel misle drugacije. Zato sto nismo hteli Srbe muslimane - danas imamo bosance i problem sa sandzakom. Zato sto nismo hteli Srbe katolike - pitanje koliko je Hrvata nastalo od Srba. Zato sto necete Srbe libelalare ostace samo na kraju Srbi hardkor Fasisti. Ne cini Srbina politicka ideologija, misljenje o pitanju kosova ili misljenje o pitanju saradnje na gopolitickom planu. Srbina cini kultura, jezik, tradicija itd. Amerika je kreirala jednu veliku i mocnu naciju zato sto je sve prihvatila. Zato sto je skontala da je najbitnije da NJENI GRADJANI ZIVE DOBRO. Грешиш, грдно грешиш . Има ли код Хрвата, других вера осим католика .Вероватно зато што смо ми хардкор фашисти а они са Томпсоном на челу су либерали . И ти Срби католици су брже боље себе назвали Хрватима , сигурно да би побегли од нетолерантних Срба. Истина је другачија, једноставно не држимо много до своје нације . Не знам зашто, можда што смо увек били беда и сиротиња , па се свако ко је хтео да буде "неко" аутоматски одрицао своје нација као сиромашних рођака.. Ко зна. А Американци су ти лош пример. То је једна од ретких држава коју није градила ни једна нација,зато је и примала све, па ипак и они су тежили том осећају припадности некој нацији , неком заједничком корену . Зато и нема већих патриота и националиста од Американаца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 A šta ako hoću da imam male Meksikance? Da li bi to možda bio problem? Ne biste hteli da me rastrgnete zbog izdaje? Jok, iskidali bi se od smeha ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Nije tacno to da smo uvek bili beda i sirotinja, pogledaj istoriju i nalazista kulture... iako ta sirotinja i nije bitna jer je materijalne prirode, zabrinjavajuca je danasnja duhovna sirotinja Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 22, 2013 Пријави Подели Написано Април 22, 2013 Грешиш, грдно грешиш . Има ли код Хрвата, других вера осим католика .Вероватно зато што смо ми хардкор фашисти а они са Томпсоном на челу су либерали . И ти Срби католици су брже боље себе назвали Хрватима , сигурно да би побегли од нетолерантних Срба. Истина је другачија, једноставно не држимо много до своје нације . Не знам зашто, можда што смо увек били беда и сиротиња , па се свако ко је хтео да буде "неко" аутоматски одрицао своје нација као сиромашних рођака.. Ко зна. А Американци су ти лош пример. То је једна од ретких држава коју није градила ни једна нација,зато је и примала све, па ипак и они су тежили том осећају припадности некој нацији , неком заједничком корену . Зато и нема већих патриота и националиста од Американаца. I sad si mi reko da gresim i krenuo da pricas o necemu sto nema veze sa onim sto sam ti ja reko. Sta ima veze to da li ima Hrvata ne-katolika. Ne drzimo mnogo do nacije, jer se ovde drzati do nacije znaci biti Nedeljko a niko nije lud da bude Nedeljko. Odahviing and Аурор је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука