Драгана Милошевић Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Таса је добио доброг наследника.Свака реч је на месту! Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Taj novinar je Trebinjac. Bio je kandidat za Gradonacelnika. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Затворено писмо Епископа захумско-херцеговачког и приморског Григорија, новинару Небојши Вукановићу, као одговор на Вукановићево отворено писмо владики, од 25.08.2011. године. 4. Стално сам се преиспитивао – зашто представљам људима ствари онакве какве можда и нису . Зар цијеле године не слушамо од виших ауторитета, као што је Ваш, да је све само зло, биједа и ругоба!? И стварно помислих да сам лопов, криминалац и разбојник. Највише вјероватно зато што не видим ствари онаквим какве оне јесу него некако увијек љепше. Епископ Захумско-херцеговачки и Приморски Читам ове речи са одушевљењем и на свечан начин, лепо описана нека дугогодишња ситуација...Хе хе мора човек да се спусти низ мердевине да би добио на висини очију биједе и ругобе које би да шутну мердевине и прођу даље без батина. Лично именујем за ауторитет оне којима верујем, који су стекли поштовање. Нисам за то да ми ауторитети одређују акцију, перцепцију и идеје, али ако су достојанствени светости, порекла и ретких особина, што да не.Па сам отац каже да је грешник, па што да не, људско је биће,није с марса пао. Природно је да се имају ауторитети, и код животиња постоји нека хијерархија. А данашњи новинари су веома досадна, искомплексирана створења. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Sad cu da ispadnem crna ovca, al me ne interesuje, ne bih nikako voleo da me neko naziva autoritetom, a ni u bunilu ne bih sam sebi dao takav pridev, a vi nastavite dalje sa samouzivanjem i likovanjem povodom tog "zatvorenog" pisma, necu vise da ometam, iako mislim da nisam nista ni omeo, cak naprotiv, sad cete da se jos vise utvrdite u tripu i mozda me pocnete gledati drugacijim pogledom 0110_hahaha Sa tim "zatvorenim" pismom samo se izblamirao i utvrdio u gordosti, e sad neko to vidi neko ne vidi, a neko ne zeli da vidi PS: jeste ja sam nula i jeretik itd. PPS: navijam za obojicu florenntina, Име and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 i jos nesto sto je najbitnije u celoj prici, takvim stavom moze da proizvede samo kontraefekat, niti je pomogao njemu niti sebi, eventualno ako se umesa visa Sila, onda da, ali tehnicki i logicki gledano je uradio suprotno od onoga sto je trebao, da ne ispadne da se pravim pametan, ja bi mozda i verovatno reagovao jos gore, nego samo kazem sta je pravilno jer dobar sam teoreticar :lol: i taj prenaglaseni ego je dobar ali samo kad moze da se kanalise Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Sad cu da ispadnem crna ovca, al me ne interesuje, ne bih nikako voleo da me neko naziva autoritetom, a ni u bunilu ne bih sam sebi dao takav pridev, a vi nastavite dalje sa samouzivanjem i likovanjem povodom tog "zatvorenog" pisma, necu vise da ometam, iako mislim da nisam nista ni omeo, cak naprotiv, sad cete da se jos vise utvrdite u tripu i mozda me pocnete gledati drugacijim pogledom 0110_hahaha Sa tim "zatvorenim" pismom samo se izblamirao i utvrdio u gordosti, e sad neko to vidi neko ne vidi, a neko ne zeli da vidi PS: jeste ja sam nula i jeretik itd. PPS: navijam za obojicu А какве то везе ово писмо има са Вама? Не може ништа вашим мишљењем о ауторитетима да крене наопако. Природно, уклапа се у погледу за појединца. Мени су први значајни ауторитети били родитељи. Питање је ослонца, и тај ослонац мора да постоји. Грешите што оспоравате сваки ауторитет. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Невероватно је како ове негативне ствари делују да Црква буде јача! У односу на период прошлогодишњег Великог поста у централној и западној Србији (за њих имам податке): 1. Број причешћених је порастао за 35 одсто, као и оних који редовно долазе на Литургију за 40 посто; 2. број деце на верској настави је увећан за 15 одсто (износи око 75); 3. број крштених и венчаних у Цркви је драстично порастао, а ова година је за сада мини бејби-бум. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 А какве то везе ово писмо има са Вама? Не може ништа вашим мишљењем о ауторитетима да крене наопако. Природно, уклапа се у погледу за појединца. Мени су први значајни ауторитети били родитељи. Питање је ослонца, и тај ослонац мора да постоји. Грешите што оспоравате сваки ауторитет. Niste me bas razumeli, nisam rekao da ce nesto da krene naopako, nego cak stavise nastavice da ide svojim tokom samo mozda jos jace... Sto se tice autoriteta svako treba sam da prepozna autoritet, ako se to ne desi onda prirodno to nije autoritet, nego samozvani autoritet, to je poenta onoga sto sam napisao... Taj "novinarcic i ljigavac" ovako nesto ne bi uzivo uradio na primer starcu Tadeju, a zasto smislite sami, ustvari evo recu cu vam, zato sto bi bio razoruzan ljubavlju, ne zelim dalje da se raspravljam po ovom pitanju, ko razume razume i jos da kazem, da taj novinarcic se desio po Bozijem dopustenju i ja ga ne bih krivio ni za sta, cakstavise- ali to je opet teoretisanje, sto ne znaci da nije ispravno Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Niste me bas razumeli, nisam rekao da ce nesto da krene naopako, nego cak stavise nastavice da ide svojim tokom samo mozda jos jace... Sto se tice autoriteta svako treba sam da prepozna autoritet, ako se to ne desi onda prirodno to nije autoritet, nego samozvani autoritet, to je poenta onoga sto sam napisao... Taj "novinarcic i ljigavac" ovako nesto ne bi uzivo uradio na primer starcu Tadeju, a zasto smislite sami, ustvari evo recu cu vam, zato sto bi bio razoruzan ljubavlju, ne zelim dalje da se raspravljam po ovom pitanju, ko razume razume i jos da kazem, da taj novinarcic se desio po Bozijem dopustenju i ja ga ne bih krivio ni za sta, cakstavise- ali to je opet teoretisanje, sto ne znaci da nije ispravno Расправа је када се људи расправљају и свађају. Разумем тему да служи за разговор о чланку, и то се зове дебата, дебатирање, и мора бити са аргументацијом. Наравно да сам Вас разумела, нико није рекао да сте Ви нешто рекли. За аргумент сам навела родитеље, а Ви старца Тадеја, и све је у реду. Свако препознаје свој ауторитет- сами кажете, ја сам написала да се уклапа у погледу за појединца, не видим ту никакав проблем. .smesko. Видим ствари некако увијек љепше. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Dobro, mislio sam shodno svim odgovorima u temi da ce biti rasprave pa zato sam se zatarabio da predupredim :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Sad cu da ispadnem crna ovca, al me ne interesuje, ne bih nikako voleo da me neko naziva autoritetom, a ni u bunilu ne bih sam sebi dao takav pridev, a vi nastavite dalje sa samouzivanjem i likovanjem povodom tog "zatvorenog" pisma, necu vise da ometam, iako mislim da nisam nista ni omeo, cak naprotiv, sad cete da se jos vise utvrdite u tripu i mozda me pocnete gledati drugacijim pogledom 0110_hahaha Sa tim "zatvorenim" pismom samo se izblamirao i utvrdio u gordosti, e sad neko to vidi neko ne vidi, a neko ne zeli da vidi PS: jeste ja sam nula i jeretik itd. PPS: navijam za obojicu Narodu ne možeš ugoditi, nikako. Da je Vladika oćutao, bilo bi " Vidi ovu strinu!", da ga je nokautirao ispao bi siledžija i kreten, da se javno raspravljao ispao bi pijačarka...e stvarno smo čudni ! Драшко, feeble, Silence and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 https://www.pouke.org/forum/page/index.html/_/1346440445/%D0%BF%D0%BE%D1%83%D1%87%D0%BD%D0%B8/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%86-%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D1%98-r1390 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Ma el vi stvarno da je Vladika pretio fizickim nasiljem? Ovo sto mu je rekao je Hirurski noz za svakog iole dobronamernog coveka. Nek NATOVARE mene ljudi da mi sudi Sveti Vasilije jer bi onda Bozjom Miloscu bio oslobodjen svake neljudskosti. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 ... Taj "novinarcic i ljigavac" ovako nesto ne bi uzivo uradio na primer starcu Tadeju, a zasto smislite sami, ustvari evo recu cu vam, zato sto bi bio razoruzan ljubavlju, ne zelim dalje da se raspravljam po ovom pitanju, ko razume razume i jos da kazem, da taj novinarcic se desio po Bozijem dopustenju i ja ga ne bih krivio ni za sta, cakstavise- ali to je opet teoretisanje, sto ne znaci da nije ispravno Чисто теоретисање, него шта!? и наравно да није исправно! Рецимо, да мало теоретишемо и велимо да је којим случајем старац Тадеј био епископ Захимско херцеговачке епархије, мишљења сам да би тај ''новинарчић и љигавац'' још крупније лагао и жешће клеветао... то је таква сорта лажова... (уосталом није мали број сличних новонарчића и љигаваца који су, ономад, клеветали старца Тадеја и патријарха Павла!) "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 @@DYNABLASTER, Shvatam te. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука