@... Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Не видим разлога зашто уметник не би живео од свог рада? Треба ли увек и само да пева за "Џ"? Бесмислено је Дивну поредити са Карлеушом. Вредност и треба наградити. Мени никада неће бити жао када врхунски стручњаци, уметници, спортисти зарађују новац за свој рад. Жао ће ми бити када се фукара обогати. Дивни Љубојевић треба у року од ОДМАХ (по кратком поступку) доделити национално признање за врхунски допринос Србији у култури, те да прима новац и надокнаду од државе Србије.....Те пензије прима и курта и мурта а прави где су и од чега живе ?? Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Дивна Љубојевић(са хором) је мене "позвала" у Православље.. Њене песме су ме једоставно привукле, и натерале да почнем да размишљам главом(срцем). Ваистину, диван глас и дивне песме. Остало је сувишно рећи. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Заиста се осећам прозваним ! Sta bi sa najavom snimka celog koncerta na RTS-u za Vaskrs? Пошто сам преко фејса се распитивао , фејс странице Дивне Љубојевић , да ли још увек има карата за њен концерт и добио сам позитиван одговор купио карте .... али то није важно , пошто сам на неки начин на фејсу пријатељ са Дивном или како год , пре пар дана ми је стигла порука да све верне слушаоце и поштоваоце поздравља из Букурешта и за концерт из Сава центра је написала илиу написао , незнам ко можда њен менаџер , да ће бити цео концерт на РТС-у за Васкрс и да ће нас обавестити када ће бити . Тако да сам ја на основу тога пренео информацију али нажалост није јављено кад ће бити . Васкрс се слави три дана тако да постоји могућност да ће бити за Васкршњи ( Ђурђевдански ) понедељак или Васкршњи уторак . Праштајте ! Hristos vaskrse ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Ako budete saznali tacno,javite Hristos Vaskrse! Vaistinu vaskrse! Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Са преееевеликим закашњењем ево првог дела концерта а када будем набавио други део постављам http://www.youtube.com/watch?v=BdwfIjZ7m6M Олимп је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Хвала пуно Брате! Ево ја баш сад тражих други део и нађох овај од 51мин. Драган Јашић and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука