DYNABLASTER Написано Април 17, 2013 Пријави Подели Написано Април 17, 2013 Kolko god paradoksalno zvucalo, mislim da najmanje lopova ima medju gladnima Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 17, 2013 Пријави Подели Написано Април 17, 2013 Kolko god paradoksalno zvucalo, mislim da najmanje lopova ima medju gladnima I ja mislim tako. A i ovaj gladan ako ti ukrade neće da ti ukrade nešto što mu netreba čisto da se prehrani. Dok oni koji imaju, a kradu njima nikad dosta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 17, 2013 Пријави Подели Написано Април 17, 2013 Kolko god to paradoksalno zvucalo, mislim da najmanje lopova ima medju gladnima Тачно, само што никада не знамо зашто је неко урадио одређену ствар? Навикли смо да гледамо последице, а не узрок. Могуће да је неко из досаде почупао каблове, из некаквог беса, пијанства или ко зна чега А сасвим је могуће да је то урадио да би их продао и купио храну (или му је требало да код куће привеже парадајз) Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 17, 2013 Пријави Подели Написано Април 17, 2013 kako da gledamo uzrok kad ga ne znamo, u 90% slucajeva urnisanja necega na ulici je delo giliptera -Владимир-, Душка and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Април 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2013 kako da gledamo uzrok kad ga ne znamo, u 90% slucajeva urnisanja necega na ulici je delo giliptera Tacno, danas klinci da bi se pokazali jedni pred drugima da su face, prave ovakve gluposti. Sto ne mora da znaci da je slucaj i ovdje, ali velike su sanse. Dalje, naravno da nije trebalo to da se desi nikako, ali i nase vlasti ulazu u gluposti bez kojih se moze ( svako moze kod kuce napunitit tel, laptop i sl. Ako ne moze i ne treba mu onda ), dok rezu penzije, invalidnine, djecije dodatke... Evo konkretno u Laktasima je napravljena turisticka organizacija ( veliki objekat koji je poluprazan ), a roditelji se biju za mjesto u vrticu. To je samo jedan primjer nesmotrenosti vlasti. I kako onda narod da se vlada, kao stoka se ponasa jer ga decenijama neko tim smatra, Ponavljam, ne pravdam ovaj vandalizam, samo mogu da ga razumijem. Ovo je jako zalosno, na sta smo spali. To me navodi i na sjecanje kada je prije neki mjesec bila utakmica u Laktasima sa nekim klubom iz vana, kada je rodjeni brat naseg predsjednika ( predsjednik kluba Igokea ) pokazao srednji prst protivnickoj publici. Tada smo bili na hrvatskoj televiziji ona smijesna vijest na kraju, kad se voditelj smije. Eto sta mi sami sebi radimo! "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Хулигана и пијаних будала има свугде, нисмо ми изузетак .Нек има 100000 паметних, али је једна будала довољна да упропасти. Направиш да неможе да се ишчупа или поставиш видео надзор и готово To je tacno, ali jesmo izuzetak u odnosu na neke druge drzave, neke druge drzave koje su jos gore one su izuzetak u odnosnu na nas. Uglanvom mi smo ispod donje crte gdje mozes smatrati da ce se ovakve stvari uvijek desavati dok se nesto ne promjeni u glavi ljudi. Ako je za utjehu, nismo najgori ali jesmo losi. Mada slaba vajda od toga. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 To me navodi i na sjecanje kada je prije neki mjesec bila utakmica u Laktasima sa nekim klubom iz vana, kada je rodjeni brat naseg predsjednika ( predsjednik kluba Igokea ) pokazao srednji prst protivnickoj publici. Tada smo bili na hrvatskoj televiziji ona smijesna vijest na kraju, kad se voditelj smije. Eto sta mi sami sebi radimo! Imamo mi materijala da se smejemo narednih 30 000 veceri na kraju dnevnika. Da nam svaki put na kraju puste snimak onih 30 000 protivnika cirilice ... ne sekiraj se previse za ovog naseg jednog ... Душка је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 A mozda su to i deca uradila, sto i ima veze sa vaspitanjem i nema, tu je i genetika i pala priroda. Evo jedan bezazlen slucaj, kad sam bio mali i dobijem porsche autic na daljinski, prvo sto sam uradio je da sam mu klestima ocviko antenu, i to se sakrio iza fotelje i cvik gotovo! znaci majstor kvaris :lol: Dalje, ne secam se bas al moguce da sam negde na ulici nesto razvalio, mozda i nisam, al sam zato kao malo stariji ubio vrapca iz vazdusne puske, scena je bila presmesna, na vrh krova vrabac i sad ga vidis- sad ga ne vidis, znaci odkatapultirao se unazad i ispruzio nogice i krila ko u crtanom filmu, tad smo pukli od smeha komsha i ja, a sad mi nije nimalo smesno, mislim jeste smesna scena, al sad, iako nisam mazohista, pre bih pretrpeo bic nego da koknem vrapca. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Možda jedu kablove, kakvo je vreme došlo dobro je sve što nađeš. Naši kad prelazili Prokletije kuvali i jeli kajševe (tako ja barem čuo), što ovi ne bi kablove. Здрава храна, има пуно гвожђа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 A mozda su to i deca uradila, sto i ima veze sa vaspitanjem i nema, tu je i genetika i pala priroda. Evo jedan bezazlen slucaj, kad sam bio mali i dobijem porsche autic na daljinski, prvo sto sam uradio je da sam mu klestima ocviko antenu, i to se sakrio iza fotelje i cvik gotovo! znaci majstor kvaris :lol: Dalje, ne secam se bas al moguce da sam negde na ulici nesto razvalio, mozda i nisam, al sam zato kao malo stariji ubio vrapca iz vazdusne puske, scena je bila presmesna, na vrh krova vrabac i sad ga vidis- sad ga ne vidis, znaci odkatapultirao se unazad i ispruzio nogice i krila ko u crtanom filmu, tad smo pukli od smeha komsha i ja, a sad mi nije nimalo smesno, mislim jeste smesna scena, al sad, iako nisam mazohista, pre bih pretrpeo bic nego da koknem vrapca. Ja sam rokao stipaljke po okolini ... doduze i vrapce ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Ja sam imao pusku sa stipaljkom, meci su bili kukuruz, uzmes neko drvo nalik na pusku i ondak pricvrstis gumicu na vrh, a iza stipaljka i eto super puca za hranjenje kokoshi :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Здрава храна, има пуно гвожђа. To sam ja hteo da napišem, ali sam se setio da se žice prave od bakra :p Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 To sam ja hteo da napišem, ali sam se setio da se žice prave od bakra :P Бакар, никл... Све је то за мене гвожђе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 А и тај бакар је есенцијални елемент за организам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука