Jump to content

Vladika Grigorije novinaru: Da ti ja sudim bio bi nokautiran!

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Овакве новинаре зовем лешинарима без увијања. .smesko.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Neki ljudi su se svađali i  onda im vladika Grigorije kao rešenje problema obećava  izgradnju areodroma.. veliki duhovnik...nema šta...

Zatim se Grigorije upušta u analizu rada direktora aerodroma.Čovjek se petlja gdje mu nije mjesto.

Sjedi u fudbalskom odboru leotara,bavi se građevinarstvom,proizvodnjom vina,hotelijerstvom,uzima milionske kredite od stranih i domaćih banaka i zato zalaže crkvenu imovinu.To još nikad nije radio ni jedan Vladika.

A kleo je novinara,samo prikriveno ,jer  je prijetio da će da se razboli,što je suprotno  jevanđeoskoj zapovjesti:blagosiljajte a ne kunite.

Evo malo i riječi samog Grigorija kojima on samog sebe optužuje:''Voleti drugog čoveka znači trpiti ga i tu bi se mogla projaviti naša vjera odnosno nevera,ako nemamo sposobnost da trpimo znači nemamo ljubavi.''

Ovi što brane vladikubiskupa Grigorija čine to iz neupućenosti ili zbog svoje pokvarene prirode,jer dobro znaju da za tako nešto nema uporišta u učenjima crkve.

Argumenti, (pisani) dokazi? Ništa, aaaaa? 

• Волим 1

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Vladika je zakon!  Rijetki spoj ljepote i pameti !

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

kao sto je Sveti Nikola osamario Arija.....ako je post ne znaci da treba dozvoliti svakoj budali da laze i kleveta ljude.....

Није баш адекватно поређење. Не само због личности актера већ је и разлог био сасвим друге природе.

• Волим 1

људи траже слободу, а слобода тражи људе !

Подели на овим сајтовима

Novinara, jer iritirajuće govori :) Mene podseća, dok priča, na one skojevce i Titove novinare iz šezdesetih.

Да си га видео на тв "Пинк БХ" у току прошлогодишње предизборне кампање,помислио би да живиш у времену оног "непоменика" и његових новинара-слуга!Тако је блатио све Српско (од вл.Григорија па до председника Додика!) да су му и муслимани могли позавидети!А на изборима,зна се како је прошао!

Подели на овим сајтовима

Можемо само мислити шта би овој фукари од новинара урадио свети Петар Цетињски!

(Понекад је само делотворно оно што је Кустурица радио лажљивим новинарчићима...)

• Волим 1

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Можемо само мислити шта би овој фукари од новинара урадио свети Петар Цетињски!

(Понекад је само делотворно оно што је Кустурица радио лажљивим новинарчићима...)

Ali zato Velja Ilić kad ih uhvati... :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Neki ljudi su se svađali i  onda im vladika Grigorije kao rešenje problema obećava  izgradnju areodroma.. veliki duhovnik...nema šta...

Zatim se Grigorije upušta u analizu rada direktora aerodroma.Čovjek se petlja gdje mu nije mjesto.

Sjedi u fudbalskom odboru leotara,bavi se građevinarstvom,proizvodnjom vina,hotelijerstvom,uzima milionske kredite od stranih i domaćih banaka i zato zalaže crkvenu imovinu.To još nikad nije radio ni jedan Vladika.

A kleo je novinara,samo prikriveno ,jer  je prijetio da će da se razboli,što je suprotno  jevanđeoskoj zapovjesti:blagosiljajte a ne kunite.

Evo malo i riječi samog Grigorija kojima on samog sebe optužuje:''Voleti drugog čoveka znači trpiti ga i tu bi se mogla projaviti naša vjera odnosno nevera,ako nemamo sposobnost da trpimo znači nemamo ljubavi.''

Ovi što brane vladikubiskupa Grigorija čine to iz neupućenosti ili zbog svoje pokvarene prirode,jer dobro znaju da za tako nešto nema uporišta u učenjima crkve.

Ne znam čime se ti baviš u životu, ali osećem da si jadno iskompleksirano mučeničko biće, i kad vidiš jednog normalnog, pametnog, lucidnog, verovatno i lepog čoveka, to je na ženama da kažu, onda ispliva tvoja frustracija, kompleksi , nemoć, jalovost, impotentnost i onda kao ti nalaziš mane +Grigoriju.

Nije mi jasna ta tvoja terminologija "vladikubiskupa", to se zove "Sofizam", naravno da ti kao neobrazovan i polupismen i ne znaš ko su bili Sofisti, ali upotrebljavaš refleksno taj termin jer biskup je nešto negativno u tvojoj percepciji pa to pokušavaš da projektuješ na ostale Srbe članove ovog foruma.

Ja nisam Srbin po ocu i na kraju krajeva to mi ne smeta da volim Srbiju, ali pretpostavljam da si ti Srbin, pa što onda mrziž Srbiju?

Mrzeći i etiketirajući Grigorija ti negiraš široku dušu srpsku. Narod koji je na ovim prostorima jedini ostao multinacionalan, narod koji je imao hrabrosti da zaštiti svoje "šiptare" svoje "hrvate", svoje komšije, koji se ne stidi svojih cigana, jedini narod koji je sa ovih prostora sačuvao ponos vitezova reda zmaja u kojima je bio i moj predak, ti kao hulja bedno omalovažavaš.

Vidiš nesretni čoveče, +Grigorijev, po genima pesnik napisa ovu istinu, pročitaj pa vidi koliko je velik i moćan taj +Grigorije, ako imaš malo sive mase da shvatiš:

СИНУ ТИСУЋЉЕТНЕ КУЛТУРЕ

Ти не знаде мрети крај сломљеног мача,

На пољима родним, бранећи их часно

Китио си цвеће сваког освајача,

Певајућ' му химне, бестидно и гласно.

Слободу си вечно, закржљала расо,

Чек'о да донесу туђи бајонети,

По горама својим туђа стада пас'о,

Јер достојно не знаш за слободу мрети.

Покажи ми редом Витезе твог рода,

Што балчаком с руку сломише ти ланце,

Где је Карађорђе твојега народа,

Покажи ми твоје термопилске кланце.

С туђинском си камом пузио по блату,

С крволоштвом звера, погане хијене,

Да би мучки удар с леђа дао Брату,

И убио пород у утроби жене.

Још безбројна гробља затравио ниси,

А крваву каму у недрима скриваш,

Са вешала старих нови коноп виси,

У сумраку ума новог газду сниваш.

Бранио си земљу од нејачи наше,

Из колевке пио крв невине деце,

Под знамење срама уз име усташе,

Ставио си Христа, Слободу и Свеце.

У безумљу гледаш ко ће нове каме,

Оштрије и љуће опет да ти скује,

Чију ли ћеш пушку обесит' о раме,

Ко најбоље уме да ти командује.

ЈОВАН ДУЧИЋ:

Подели на овим сајтовима

Zawisha izvini, ali ovako smradan post kao tvoj nisam davno vido, samo sam ga preleteo pohvatao par reci i dosta mi je citanja. Ako drugi ne mogu da se uzdrze od blacenja ne moras i ti, prvo je poceo novinar, pa vladika Grigorije, pa se sad to prosirilo kao zaraza...

Covek koji da zavet skromnosti i nabavi novi dzip od ne znam kolko evara, moze sledeci put bez upozorenja da pocne da bije, to sto je smeker nije uopste kompliment za crkveno lice, radi se o plotu i strastima... ali videli smo i da se bori, sto je za pohvalu, i dobro je sto ga je novinar isprovocirao, bice mu zahvalan kad shvati da mu ustvari samo pomaze

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Zawisha izvini, ali ovako smradan post kao tvoj nisam davno vido, samo sam ga preleteo pohvatao par reci i dosta mi je citanja. Ako drugi ne mogu da se uzdrze od blacenja ne moras i ti, prvo je poceo novinar, pa vladika Grigorije, pa se sad to prosirilo kao zaraza...

Jedino si ti smrad u celoj priči.

Измењено од Иван Цветковић
Обрати пажњу на речник! Админ Иван
Подели на овим сајтовима

Ignjatije nisi ti lud radi Hrista,

Можда. Барем се трудим у том правцу.

Него ради кога сам луд ? Мислиш да сам лудак у буквалном и општеприхваћеном значењу те речи ? Кажи слободно шта ти је на души.

Дина је смрад, ја сам лудак.... Само си ти паметан и нормалан. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...