Jump to content

Анонимна онлајн исповест

Оцени ову тему

LukaZ

Препоручена порука

Ово се зове самопоуздање! Нешто контам да пробам и ја ту фору, па како прођем......

0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha

"Za ispit ucim jako malo... onda ceo dan slusam Eye of the tiger i ubedim sebe da cu ja to da polozim ! Nekad i položim...."

Biki, javi kako si prosla, da posavetujemo i ostale  .smesko.

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Боље икаква исповест него никаква?

Није боље

• Волим 1

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

"Kad se naljutim nikad ne kazem zasto sam ljuta nego se durim, glumim ludilo i potajno placem i ocekujem da ljudi magicno shvate zasto sam ljuta i isprave to"

bangin       buuuuuuu

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

jel ova tema otvorena da bi ismejavali druge ?

Ne nego da vidiš šta drugi rade i shvatiš da nisi najgori ili u nekim slučajevima da nisi sam.

Negde u svetu ipak postoji neko ko radi iste retardirane stvari kao i ti. U prevodu :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ne nego da vidiš šta drugi rade i shvatiš da nisi najgori ili u nekim slučajevima da nisi sam. Negde u svetu ipak postoji neko ko radi iste retardirane stvari kao i ti. U prevodu :D

ja sam shvatila da treba dati svoje mišljenje o onlajn ispovesti ,ali vidim da se citiraju nečije " ispovesti " iz nekog razloga . zato sam pitala zašto je otvorena ova tema :D

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

E vidim imaš 4000 poruka. Valjda si dovoljno iskusna na forumu da znaš da je prvo pravilo foruma da tema nikada ne završi onako kako je njen tvorac imao ideju da završi. :D

tih 4000 poruka me je i nateralo da postavim pitanje :)

zašto ismevamo druge ?

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Постоји потреба људи да се иповеде. Кад нису у Цркви, нађу или овако нешто или неку форму психотерапије.

Само што оваква врста ослобађања савести може да произведе контраефекат, уколико неко види да му други још и честитају на ономе чега се у почетку стидео.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

"Kada me neko smara i stalno me zove kao sta radis i hoces li da se vidimo ja sam u fazonu, evo trazim nekoga da mi pozajmi neku kintu..najlakse se tako otarasim ljudi, vise me ne zovu"

"Stalno sanjam one bakterije iz reklame za wc sanitar"

"Kada sam bila mala mislila sam da je kurva i kuvarica isto pa sam onda jednom prilikom rekla mami da je dobra kurva..."

0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...