LukaZ Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Делује као зафрканција али има озбиљних изјава. http://ispovesti.com/ Боље икаква исповест него никаква? Шта мислите о овоме? drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Imam 25 godina, brijem glavu i imam bradu (ljudi prelaze na drugu stranu ulice kad me sretnu u mraku) i placem kad gledam tuzan film ili crtic. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 ne znam da li me momci sa sinocne zurke onako gledaju jer sam im se dopala...ili sam retardirana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Kada me neko smara i stalno me zove kao sta radis i hoces li da se vidimo ja sam u fazonu, evo trazim nekoga da mi pozajmi neku kintu..najlakse se tako otarasim ljudi, vise me ne zovu. liliana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 a pazi ovo Cure vole sa mnom da raskinu za 8 mart i Dan zaljubljenih. Tacno sam se poceo bojati crvenih slova u kalendaru! 0110_hahaha gandalf, liliana, Ромејац and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 meni su 'ispovesti' brutalne. ko god da se setio svaka mu cast meni je ova genijalna 'Kupio sam auto na daljinski i stalno stavljam hrcka na auto i vozim ga po kuci, imam 22 godine.' haaaahahahaaa bgpj, keka, Deki992 and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 e ovo je super 1312_womens ''Nekad mi se čini da mi glava služi samo da njome upalim svetlo kad su mi pune ruke..'' fmqmtx gandalf and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 xaxaxaxaxaxa dok kakim mirisem omeksivac Биљана, Ромејац and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Nekada me mrzi da obrisem du*e do kraja, nego kad se manje braoni papir ustanem i obucem se.. komentar na to i ja...al' posle me pecka. Дејан, bgpj and Ромејац је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Ово се зове самопоуздање! Нешто контам да пробам и ја ту фору, па како прођем...... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha "Za ispit ucim jako malo... onda ceo dan slusam Eye of the tiger i ubedim sebe da cu ja to da polozim ! Nekad i položim...." keka, Драшко and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Citajuci ove ispovesti pocinjem da shvatam kako se Bog oseca... ahahahahha w.a.mozart and Primal је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 A ove opcije su najače ,odobravam osudjujem :D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Decko mi se nije pojavio na dogovoreno mesto u dogovoreno vreme zato sto verovatno jos uvek spava. Jedva cekam da me pozove da ga oteram u 3 lepe..........-.- devojka me ceka misleci da se ja presvlacim, a evo sta radim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Nekada me mrzi da obrisem du*e do kraja, nego kad se manje braoni papir ustanem i obucem se.. komentar na to i ja...al' posle me pecka. smej.gif "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 xaxaxaxaxaxa dok kakim mirisem omeksivac А коментар на то је "и ја, и ја , и ја" .smeha. .smeha. .smeha. Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука