Jump to content

Анонимна онлајн исповест

Оцени ову тему

LukaZ

Препоручена порука

ama, to je sve zezanje

?

nemam ništa protiv zezanja, ali ajmo prvo na svoj račun, a ne da ismevamo druge

i koja je fora da se na ovom forumu kopiraju "ispovesti" sa drugog sajta

verovatno neka glupa fora...

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

?

nemam ništa protiv zezanja  ,ali ajmo prvo na svoj račun ,a ne da ismevamo druge

i koja je fora da se na ovom forumu kopiraju " ispovesti " sa drugog sajta

verovatno neka glupa fora ....

ne razumem, pa onaj sajt i jeste zezanje, barem sam ja takav utisak stekao

mislim da to nisu sad neke ne znam kakve intimne stvari koje ljudi pišu da im bude lakše, nego zezanje

što si sad tako nervozna?

Подели на овим сајтовима

zašto ismevamo druge ?

Pa samim tim mi ismevamo i sebe, jer mislim da se barem u nekoj od ispovesti koje su ovde prekopirane neko pronašao. Evo ja npr. mirisao sam omekšivače dok sam vršio nuždu ili ovo za učenje i danas je aktuelno, soba mi je znatno čistija kada je vreme ispita nego li ovako.

A u ostalom mislim da je ceo sajt zezanje i šale, Retko da ima nekih ozboljnih ispovesti, sve su to one smešne "ispovesti". Evo i navodnike da stavim jer sve ovde što je prekopirano i nisu ispovesti. Retko šta što je tamo napisano može za ozbiljno da se uzme, a pogotovu ovaj što se ne briše skroz i ovog što peče posle .D

Подели на овим сајтовима

@@Odahviing,

razumem ja tebe ,nego ti mene ne razumeš :D

pitanje na početku teme je " Боље икаква исповест него никаква? Шта мислите о овоме? "

i onda je krenulo citiranje ....

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Да, то је била оригинална идеја. Мислио сам да је сајт другачије замишљен, но администратори не допуштају - пробао сам послати: "осуђивање других", већ више неке тинејџерске приче. Било је раније више озбиљних прича, но испаде да је млађа генерација нашла забаву. Ко зна можда се временом развије у нешто озбиљније. А сад.. колико је то добро, не знам. Јер појавом ТВ многи људи су сазнали за неке грехе које им није падало на памет да учине. Можда је због тога и добро што је сајт само зафрканција и само такве изјаве пролазе у етар. 

Подели на овим сајтовима

Odavno se nisam smejao ovako... kakav genijalan odgovor na ono sa pakibitije

a i iskrenije je verovatno nego neke crkvene ispovesti

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

" Uvek kada spremam neko jelo imam trip da se nalazim u nekoj od onih kulinarskih emisija i onda u svojoj glavi publici objašnjavam kako se šta sprema :D "

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

" na autoputu NS-BG u autobusu me bas stislo,i posle kratkog ubedjivanja naterao sam vozaca da stane,izleteo u njivu i olaksao se pred celim busom,kada sam skontao da nemam papira,skinuo sam potkosulju i njom se obrisao...kad sam se vratio u bus dobio sam aplauz kao da sam osvojio australian open....ali meni je tako tada bilo lepo i bolelo me za aplauz "

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...