Jump to content

Млади и личност Луцифера

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ponudi detetu čokoladu i brrrokoli, svi znamo šta će dete da uzme, ponudi nezrelom čoveku slobodu u satani i slobodu u Hristu, svi znamo koja će mu biti zanimljivija...

Подели на овим сајтовима

Ma ljudi ne znaju Lucifera, kao što ne znaju ni Hrista.

Kad budu hteli da upoznaju Hrista doći će im Lucifer da ih kucne po ramenu i da ih pita gde su krenuli, a kad se to bude desilo čisto sumnjam da će im se i dalje dopadati.

Ima onaj film Polanskog sa Džoni Depom - 9.kapija, e tu se vidi koliko satanisti poznaju svog oca i koliko ih on "voli"

Подели на овим сајтовима

Млади у Луциферу виде бунтовника против ауторитета који је доносилац светлости Знања и пут ка обожењу човека. А Христа виде као тлачитеља слободне воље.

Бунт? Слобода? Нагони? Шта је то што младе води да следе луциферијанске принципе?

Лицимерје појединих црквених великодостојника као у фарисејско време?

Растурена породица?

Лажна вера неких?

Шта мислите?

E vidiš nisam ovako zamišljao Lucifera, ali ono kad si već pomenula, nekako na prvi pogled ima smisla. :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Satanista, luciferijanac, ima razlike, jedni smatraju da su pojam Satana i Lucifer isto, drugi da su u pitanju dva entiteta.

Pazi ovako.Evo ti univerzalni odgovor.

Čovek je slabašno i ljigavo stvorenje koji u suštini brine samo za svoje dupe.Oni blagosloveni koji imaju taj osećaj empatije i osećaj da treba da brinu za bilžnjeg svog brzo se razočaraju u stvarnost i padnu u depresiju,promene se ili se samoubiju.

Budući da je čovek jedno odvratno stvorenje koje u svakom pogledu teži konformizmu,kako u materijalnom tako i u duhovnom smislu,on u odnosu na to bira stranu(religiju) za koju smatra da će mu dati ono što priželjkuje-šta god to bilo,na najlakši način.

Ako slučajno neko ne veruje u ovo što sam rekao,evo stiže potvrda:Kad "vernici" uđu u crkvu,prva stvar u molitvi im je BOŽE DAJ MI....!Jel tako-tako je.E sad,da li se neko moli ovom ili onom,to je u realnosti manje bitno,bitna je suština.

Hvala  .smesko.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Imam 17 godina i niko od mojih vršnjaka(koliko ja znam) u opšte nemaju predstavu šta je to satana ili lucifer. Sem naravno ima par metalaca koji furaju taj stil anarhija, crna odeća, satana ovo ono... 

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Да ли је истина да луцифер има рибу по имену ЛИЛИТ ?

Brate ti samo o ribama, Lilit je bila prva Adamova žena po jednom od jevrejskih ne-ordodoksnih predanja, mislim da je Kabala u pitanju

Подели на овим сајтовима

Brate ti samo o ribama, Lilit je bila prva Adamova žena po jednom od jevrejskih ne-ordodoksnih predanja, mislim da je Kabala u pitanju

Извини Томе,нисам те препознао... :smile:

Шта да ти кажем брале,свак се чеше тамо где га сврби...а сит гладном неверује...

Ипак мислим да Лилит има неке везе са луцифером,па таман за једну ноћ... :lol:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Pa, čovjek - pogotovo mlad - želi da sljeduje svoju volju; da bude kao Bog (kreator svog svijeta) i sa takvim stavom nalazi primjer u palom. Neki srećom uspiju uvidjeti zabludu, dok drugi, nažalost, ne dočekaju trenutak osvješćenja.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...