Aquilius Cratus Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 E nista niste naucili do sada kada ne mozete da prepoznate Mikija Kako ko. Ja da imam vremena koliko nemam napravio bih Mikipediju kao parodiju Vikipedije gde bi bilo izlistano sve sto je Miki odvalio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Miroljub Petrović? Onda je sve jasno... Ali je tužno... Pretuzno, preutzno je takodje sto ga jos zivkaju po manastirima koliko cujem. [Miroljub_Petrovic]Videli bi ste vi da vas opsednu demoni koliko bi vam pomogla psihologijai lazna Darvinova nauka majmunska. Kad bude cebe krenulo da vam leti po sobi bice kuku Miroljube pomagaj. Da sam vam ja otac drmnuo bi vam dve sljage da ne blejite mnogo.[/Miroljub_Petrovic] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Kako ko. Ja da imam vremena koliko nemam napravio bih Mikipediju kao parodiju Vikipedije gde bi bilo izlistano sve sto je Miki odvalio. Nisam znala da on izlaže mišljenje o životu, univerzumu i svemu ostalom... Mislila sam da se bavi samo postankom, i lečenjem homoseksualnosti. I dizanjem brana u vazduh. "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Nisam znala da on izlaže mišljenje o životu, univerzumu i svemu ostalom... Mislila sam da se bavi samo postankom, i lečenjem homoseksualnosti. I dizanjem brana u vazduh. БАви се свиме. Ко и свака секта, и ова његова има решење и објашњење и упутство за све. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Nisam znala da on izlaže mišljenje o životu, univerzumu i svemu ostalom... 42 DankaM је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Evo noćas ću da sanjam pa vam javim šta sam sanjao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Nisam znala da on izlaže mišljenje o životu, univerzumu i svemu ostalom... Mislila sam da se bavi samo postankom, i lečenjem homoseksualnosti. I dizanjem brana u vazduh. Bukvalno o svemu ali bas o svemu je pisao. Jesi gledala neko njegovo predavanje? Pogledaj na YT Ko vlada Srbijom. Garantovano bolje od vecina filmova koji su zamisljeni kao komedija. Opusta samo tako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Bukvalno o svemu ali bas o svemu je pisao. Jesi gledala neko njegovo predavanje? Pogledaj na YT Ko vlada Srbijom. Garantovano bolje od vecina filmova koji su zamisljeni kao komedija. Opusta samo tako. Meni je najbolje ipak o "kosmičkom jajetu" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Ne znam šta da kažem, ali takvi ljudi mogu da budu beskrajno opasni... Sad sam bačila pogled na onaj njegov forum, ima tu ljudi... Na stranu što promoviše mišljenja fašisoidnog tipa, kao i način na koji ih iznosi,ali sajt na kome promoviše nadrilekarstvo najgore vrste treba zabraniti. Zamisli nekog mučenika/mučenicu koji zaista poveruje u to, posluša ga i gekne zbog toga... Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Večeras ima da sanjam M.Petrovića Aquilius Cratus and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Ne znam šta da kažem, ali takvi ljudi mogu da budu beskrajno opasni... Sad sam bačila pogled na onaj njegov forum, ima tu ljudi... Na stranu što promoviše mišljenja fašisoidnog tipa, kao i način na koji ih iznosi,ali sajt na kome promoviše nadrilekarstvo najgore vrste treba zabraniti. Zamisli nekog mučenika/mučenicu koji zaista poveruje u to, posluša ga i gekne zbog toga... O tome ja pise vec 4 godina i svaku put sam to mora da isticem kad sam dobijao kritike tipa "sto forsiras nauku kad ne zelimo svi da se bavimo time". A onda dobijes masu ljudi koji ne vide nikakva problem u tome sto Miroljub i drrrrr Tatjana ubijaju ljude na taj nacin sto ima kazu da bace insulin i predju na vocne sokice. Uzas. DankaM је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 "sto forsiras nauku kad ne zelimo svi da se bavimo time" Ne znam zašto ti spočitavaju, pošto se ovde uopšte ne radi o nauci. A tip radi vrlo pokvareno: daje neke šatro-dokaze, koristi "terminologiju", i uopšte, čini mi se da ne bi bilo teško povesti se za onim što piše. Još kad napiše da je dr, mr i sl., eto ti... A uopšte nije teško poverovati u nešto glupo, ako ti se čini blisko umu. Meni se lično desilo mali milion puta... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 bighugbighug Сањам питу са сиром Ignjatije, DankaM, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Na stranu što promoviše mišljenja fašisoidnog tipa, kao i način na koji ih iznosi,ali sajt na kome promoviše nadrilekarstvo najgore vrste treba zabraniti. Zamisli nekog mučenika/mučenicu koji zaista poveruje u to, posluša ga i gekne zbog toga... Сајт? Тип има ”факултет”. http://www.ipm.netau.net Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука