drvce Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Poodavno nisam. Dok sam ucio jezik, jedared sam sanjao kako ga vec lako govorim kao maternji i bilo mi je vrlo milo. To me obodrilo. GeniusAtWork and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Баш често Manolis, GeniusAtWork, ines and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Treba, treba. Nego kako. Snovi su čudo. Bili i ostali. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Sanjala sam da mi neka učenica donosi kafe na čas, ja joj se zahvaljujem, a kafe slučajno isprosipam :.mislise. . Interesantno. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Pusti, ja sam sanjala da se Grumpy Cat omacila u dvorištu moje bake, na Fruškoj gori. Puno mi dvorište malih, nadrndanih maca "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Sanjala sam da mi neka učenica donosi kafe na čas, ja joj se zahvaljujem, a kafe slučajno isprosipam :.mislise. . Interesantno. Ih bas si namcor. Sto da isprosipas? Ajde da kazes slucajno al ovako, mucis dete.... Hm ovo je bilo malo frojdovski od mene! Ja licno neverujem u snove iako je bilo puno zanimljiavih. Najvise volim snove kada letim , normalno bez aviona nego onako ko ptica. Milina jedna. :koka10: :170fs799081: "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Ih bas si namcor. Sto da isprosipas? Ajde da kazes slucajno al ovako, mucis dete.... Hm ovo je bilo malo frojdovski od mene! Ja licno neverujem u snove iako je bilo puno zanimljiavih. Najvise volim snove kada letim , normalno bez aviona nego onako ko ptica. Milina jedna. :koka10: :170fs799081: Slucajno prospem, zapravo bilo je jako prijatno da mi donesu kafu. Ne verujem u bapski sanovnik, ali snovi svakako govore o nasoj psihologiji i zanimljivo mi je da ih analiziram. Svaki put se pitam na sta me asocira kad nesto sanjam. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Slucajno prospem, zapravo bilo je jako prijatno da mi donesu kafu. Ne verujem u bapski sanovnik, ali snovi svakako govore o nasoj psihologiji i zanimljivo mi je da ih analiziram. Svaki put se pitam na sta me asocira kad nesto sanjam. E to volim i ja po sistemu sta se krije iza jednog takvog sna sta on govori o meni, tj sta podsvest hoce da mi kaze. Da ne zaboravim da skoro svi oci govore da na snove ne treba obracati paznju a ako Bog nesto hoce da vam kaze kroz snove onda ce On navi nacina kako da vam ukaze na to da treba da ih poslusate. Maja Trifunovic and nana је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Kad analizirate snove, najvažnije je obratiti pažnju na nešto što vam se trenutno dešava. I zapitati se kakve to veze može da ima sa nečim što se ranije dešavalo. Neka univerzalna simbolika je retka. nana, Natasa. and Trifke је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Ne volim svoj posao, pa prosipam kafu sto mi deca donose :D . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Ne volim svoj posao, pa prosipam kafu sto mi deca donose :D . A sto bas je lepo biti profesor. Nisi valjda profesor ,nedaj Boze, matematike, fizike ili tako nekog predmeta? Osim toga nekako mi se ne uklapa ono sta pises sa onim sto si sada rekla. Ti imas prirodni dar da poucavas. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 A sto bas je lepo biti profesor. Nisi valjda profesor ,nedaj Boze, matematike, fizike ili tako nekog predmeta? Osim toga nekako mi se ne uklapa ono sta pises sa onim sto si sada rekla. Ti imas prirodni dar da poucavas. Biologija. Imam talenat, ima i posao svojih prednosti, ali ne bih volela da ostanem tu do kraja radnog veka. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 ...kako god neko gledao na to, od kad znam za sebe, meni neki snovi, puno toga govore... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Razmišljamo ozbiljno o klincima, i najveći strah mi je da ne naslede moju sklonost ka mračnim raspoloženjima. Male grampi-mace su mini-me Al' su mnogo slatke... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 3, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2014 Razmišljamo ozbiljno o klincima, i najveći strah mi je da ne naslede moju sklonost ka mračnim raspoloženjima. Male grampi-mace su mini-me Al' su mnogo slatke... Uh, ako tako razmisljamo sta sve moze da se desi, niko decu ne bi pravio. Meni veći strah da ne završim sa malim macama , crazy cat lady bez dece :( . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука