Млађони Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Gde PayPal radi u dolarima? U italiji? ) Да. Gde ste vi culi i kada da su nekoga opljackali na netu zato sto je platio karticom? Јел ово озбиљно питаш? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Јел ово озбиљно питаш?? najozbiljnije te pitam. Daj mi linksa podacima da procitam ... nemoj samo da mi pokazes clanak o pisingu vec onformacije de je neko nakon kupèivine i placanjem karticom pokraden od strane onoga ko drzi tu web prodavnicu i koji je zloupotrebio podatke koje je kupac ostavio prilikom kupovine? Sto bi bio pokazatelj da placenje karticom nije sigurno. Hajde pokazi mi gde se to desilo? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Да. Јел ово озбиљно питаш?? ¡Ya basta, hombre! Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 A te "najrelevantnije" kompanije sta ima da razvijaju kada ste vi vec izmislili PayPal kao najbolje, najsigurnije i ujedno jedino potrebno i moguce sredstvo za placanje na netu ... Буразеру јел ја тебе убеђујем да је млеко од имлека боље од млека које ти пијеШ? Не јел те убеђујем да је опел бољи ауто од форда ? не јел те убеђујем да је пц бољи од мека? Не. Али ти овде нас убеђујеш шта је нама боље да ли пеј пал или картица. Јел разумеш ти колико је то твоје убеђивање ретардирано и невезано за тему? Не знам када ћеш да скапираш да си у суштини један аутократа у филозофији који би да одреди људима коју ће валуту да користе, који ће сервис плаћања да користе, које ће млеко да пију. Окани нас се човече..... мани нас тог аутократизма..... Ако хоћу да тргујем доларима у Србији, то је моје право. Јел ти то капираш? Еврима, јенима... небитно.... То што постоји закон који то ограничва је само чињеница да смо ретардирана земља... ништа више.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 ¡Ya basta, hombre! Hajder ti mi pokazi gde se ovo sto sam opisao dewsilo? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Visa и MasterCard имају безбедносно решење, онлине продавнице могу се регистровати за додатну сигурност плаћања. Можда су видели да се тражи да се пријавимо Verified by Visa / MasterCard Secure Code. Даље биће затражено да се мобилни телефон повеже на своју међународну дебитну картицу, када се користи за веб продавнице које су регистроване на Verified by Visa / MasterCard Secure Code. Даље прочитати упозорење против пишинг е-маилова и лажних телефонских позива, о преварантима који покушавају да се прикажу мрежом Nets, Microsoft, нашом банком или Visa/MasterC. http://www.nets.eu/dk-da/produkter/betaling-med-kort/internationale-kort/sikker-nethandel/Pages/default.aspx?tab=1#tab1 јел си ти чула некад за key logger i oстале спајвер софтвере? Слушајући колико сте наивни.. дође ми да вас опљачкам све.. не знам само до којих пара хоће да ме гањају међудржвно... чисто да вам докажем поенту.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Буразеру јел ја тебе убеђујем да је млеко од имлека боље од млека које ти пијеШ? Не јел те убеђујем да је опел бољи ауто од форда ? не јел те убеђујем да је пц бољи од мека? Не. Али ти овде нас убеђујеш шта је нама боље да ли пеј пал или картица. Јел разумеш ти колико је то твоје убеђивање ретардирано и невезано за тему? Не знам када ћеш да скапираш да си у суштини један аутократа у филозофији који би да одреди људима коју ће валуту да користе, који ће сервис плаћања да користе, које ће млеко да пију. Окани нас се човече..... мани нас тог аутократизма..... Ако хоћу да тргујем доларима у Србији, то је моје право. Јел ти то капираш? Еврима, јенима... небитно.... То што постоји закон који то ограничва је само чињеница да смо ретардирана земља... ништа више.... Hocu. Ali mani se ti ubedjivanja o sigurnosti palcanjem Paypalom a nesigurnosti placanjem karticom .. A ti ne mozes da trgujes dolarima u Srbiji vec u SAD a ako to cinis u srbiji cinis prekrsaj .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Hocu. Ali mani se ti ubedjivanja o sigurnosti palcanjem Paypalom a nesigurnosti placanjem karticom .. Ко те убеђује? Ја сам реко моје разлоге зашто бих волео да могу да користим пејпал у пуној мери. Јер си питао "шта ећ вам пеј пал" Добио си шта ће ми, ја га смтрам безбеднијим и мани ме се више. Плаћај чиме хоћеш. A ti ne mozes da trgujes dolarima u Srbiji vec u SAD a ako to cinis u srbiji cinis prekrsaj .. Зато лепо хоћу да Србија то ослободи јер сам њен грађанин. И јер живим у истој. Хоћу да могу да тргујем доларима. Шта је теби ту проблем?? Опет ти се јавља та аутократска свест која те жуља чим неко оће да мења неки закон??? То што не могу не значи ни да је то корисно, ни добро, само да је ретардирано. У принципу савршено могу да тргиујем доларима, у свакој продавници која хоће да их прихвати. Ја док сам радио у казину примало се све, долари, еври, динари, јени.. шта год. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Прочитала сам. Поновићу, како "безбедна куповина" има везе са државним законима? Рекао си: Пејпал апсолуто не интересује нит србија нит наше законоданство већ људи нису луди да мењају свој комплетан систем који користе већ годинама од својих најранијих почетака и у свим земљама, јер је Српско законоданодавство ретардирано. Написао си и да је тај њихов систем "безбедан". Значи, ако их не инересује наше законодавство, имају свој безебдан систем, не разумем Е сад, ми који хоћемо безбеднију куповину то не можемо да радимо, јер ова држава има ретардиране законе. Нејасно :.mislise. pa njemu je retardiran nas sistem , treba drzava srbija da se prilagodi stranoj firmi, a ne strana firma SRBIJI, to je ta logika Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Зато лепо хоћу да Србија то ослободи јер сам њен грађанин. И јер живим у истој. Хоћу да могу да тргујем доларима. Шта је теби ту проблем?? Опет ти се јавља та аутократска свест која те жуља чим неко оће да мења неки закон??? Idi ti u nemacku pa pokusaj da istaknes cene u dolarima u supermarketu ...kada budes mogao u nemackoj aj se slazem da se isto radi i u Srbiji ... kordun је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Ako si vec zainteresovan da nam reklamiras svoje dobro delo time sto ces kao druge da navodis na isto, lepo otovri novu temu o humanitarnim davanjima pa tamo pisi sta hoces... ovde kolko vidim tema je paypal i nikako ne shvatam kakvu vezu sa tim ima "pomaganje"? Drugo pitanje, zasto bi paypal diskriminisao srbiju? Koji bi to bio razlog? ne radi se tu o nikakvoj reklami, nego covjek sam nudi pare, sta se pravis mutav, jel nudi pare, nudi, ali nije ozbiljan, radi to da pljuje, niko ga nije pomenuo, bar ne dok sam ja bio, sa druge strane razbacuje se terminima kontrasi sa foruma i slicno, a sam je takav, no nisam znao da si mu ti advokat.... sve stoi je mene zanimalo , kako je moguce da paypal ne moze da funkcionise u srbiji a neki drugi slican sistem da mu ne pominjem ime radi godinama, slicna stvar je i u regionu, ali nece niko nista da kaze o tome.... plus kakve su to muke gradjana srbije vezane za paypal, pa platni promet preko neta u srbiji radi odlicno vec deset godina, paypal nije ni potreban sto se toga tice Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Idi ti u nemacku pa pokusaj da istaknes cene u dolarima u supermarketu ...kada budes mogao u nemackoj aj se slazem da se isto radi i u Srbiji ... automatski bi bio uhapsen Crveni Baron and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 За то време у неком далеком свету... Bajo da te informisem posto vidim da nisi u toku , Apple Pay je ovo: Vidis ovaj znak zaokruzen na kartici? Ja sa svojom karticom placam na isti nacin kao ti sa iPhonom koji ti je "cudo tehnike" ... I ja sam ovo dobio gratis od banke ... Samo primaknem karticu aparatu u prodavnici koja omogucuje taj nacin placanja ... Kapiras? Stoga .... nemojte da se lozite previse ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Imas na 3.min 40 sec upravo takav aparat na ovom videu koji si postavio ... ja tu placam sa karticom bez potrebe da kupim iPhone ... To samo vi pametni grabite krupnim koracima u buducnost ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Е стварно смара да не читаш комплесну дискусију и онда треба да ти објашњвам све. Значи прочитај последњих пар страна, па ће да дискутујемо. Дакле прочитај све лепо, испоштуј саговорнике, не вади из контекста, па да дискутујемо. Прошли пут си рекла да си прочитала, а ниси, очигледно си слагала. Дакле, прочитај око чега се води дебата па онда улећи клизећи старт са мудрим питањима. Тему сам прочитала, комплетну дискусију. Дођи да видиш. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука