Jump to content

PayPal стигао у Србију

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Поента је у томе да ниједна држава не мења законе да би нека фирма у њој пословала... То је ван памети.

Zemlje koje zele biti civilizovane i napredne za razliku od totalitarnih satrapija podesavaju zakone tako da sto vise sto vise firmi sto domacih sto stranih posluje sto lakse i efikasnije.

Подели на овим сајтовима

Страна фирма уцењује. Уместо да се они прилагоде тржишту, они се мешају у законодавство стране земље.

Zloupotreba jezika. Ovo nije nista blizu ucene. Oni imaju svoju poslovnu politiku a PayPal nije obavezan e sad sto mi imamo nakaradne zakone neprilagodjene modernom dobu to je vec problem nase iscasenost a ne neke ucene.

Подели на овим сајтовима

Па не видиш шуму од дрвећа. Па шта ако су и аеродинамични на француском, њихов услов да раде код нас прелази њихова овлашћења да тако кажем. Они треба да уврсте динар у свој систем, што им је посао и што раде, а не да нам прекрајају законе по својој мери, били они добри или не, неважно. Ко има право да доноси законе у једној земљи? Власт. 

Ајде опет да ти поновим, њих србија не занима, ми смо толико мали сегмент тржишта да их боли уво. Тим лошим законима губе једино грађани Србије нико више.

А ти се и даље трипуј да смо ми нека мега сила и да они једва чекају да дођу код нас и да нас притискају да мењамо законе...  

А то што нека ретардирана власт донесе неке ретардиране законе не значи д ми те законе не треба да прилагођавамо и доносимо боље. 

Jesi li ti ikada platio bilo sta kreditnon karticom preko interneta keve ti ? komplikovanije, teze....

Jesi li ikada ista kupio preko neta? 

Kaртицом морам да пишем број картице, па онај код, па датум истека.. сваки пут када плаћам.
пејпалом само један клик. Плати. То је то. 

Имаш ли још које глупо питање или могу да те искулирам и твоја глупа и непотребна питања? 

Завидим онима који имају пејпал... 

А да не причам о повратку новца... са пејпалом.. само један клик.. са картицом.. цимање до банке па зезање тамо... итд.. 

Е сад ако ти волиш теже... и садиста си... не значи да смо сви ми. 

Zloupotreba jezika. Ovo nije nista blizu ucene. Oni imaju svoju poslovnu politiku a PayPal nije obavezan e sad sto mi imamo nakaradne zakone neprilagodjene modernom dobu to je vec problem nase iscasenost a ne neke ucene.

Па видиш да није способна да смо ми толико мали сегмент тржишта да не губе ни 0,1 % свог профита ако нису на нашем тржошту. Једино губе грађани Србије. А она мисли да је неком стало да мења законе у Србији.... из не знам којих  разлога....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Па не видиш шуму од дрвећа. Па шта ако су и аеродинамични на француском, њихов услов да раде код нас прелази њихова овлашћења да тако кажем. Они треба да уврсте динар у свој систем, што им је посао и што раде, а не да нам прекрајају законе по својој мери, били они добри или не, неважно. Ко има право да доноси законе у једној земљи? Власт. Па добро, ја им ту моћ не дам.

А мени би то било згодно за посао. Но, не коље се свиња због репића. Ако ме разумеш.

PayPal nije nigde trazio mogucnost da dodnosi zakone u Srbiji. Ovo je vec teska fikcija o cemu ti pricas.

Подели на овим сајтовима

PayPal nije nigde trazio mogucnost da dodnosi zakone u Srbiji. Ovo je vec teska fikcija o cemu ti pricas.

Па и ја гледам.... о чему прича.... као пеј пал нешто тражи од нас..... . боли их уво.. непотребан трошак да праве пребацањем долара у динаре и себи и нама...

Неће једноставно да послују овде све док имамо глупе законе, нису дужни нити је то икаква уцена. Нити имају икакав интерес да нас уцењују.

Ал кад неко нешто истрипује.. 

Подели на овим сајтовима

Evo zanimljiv tekst za ove pejpal hejtere.

http://www.lifehack.org/articles/lifehack/paypal-or-credit-cards-which-is-better.html

PayPal:

• Very convenient to use it in eBay and iTunes
  • Safer than giving out your credit card and its CVV number.
  • Ability to create a virtual or physical debit card. Safe. Use and dispose.
  •  

Jeдан кеј логер инсталиран на компу....

Имаш кредитну картицу? Одоше паре..

Имај пеј пал.... нису отишлие :)

Подели на овим сајтовима

Иначе, ако има набова ко Барон, па не знају колико спајвера и ки логера шета интернетом..

Ево шта је ки логер

http://en.wikipedia.org/wiki/Keystroke_logging

То је софтвер који "чува" све што сте откуцали на тастури.

У принципу ако користите кредитну картицу број и код куцате стално... и уколико имате ки логер можете постати жртва преваре. 

Овде у Србији је некад (пре неких десетак година) ко се сећа било популарно наручивати ствари преко интернета на туђе кредитне картице и постојали су ликови који су их продавли. Управо јер НИСУ БЕЗБЕДНЕ.

пеј пал са друге стране упишете једном број кредитне картице у пејпал акаунт, и немате тих брига.

Е сад, ми који хоћемо безбеднију куповину то не можемо да радимо, јер ова држава има ретардиране законе. 

Подели на овим сајтовима

Е сад, ми који хоћемо безбеднију куповину то не можемо да радимо, јер ова држава има ретардиране законе. 

Можемо, то нису укинули (још увек). Не можемо да продајемо. Користећи Paypal, можемо да увозимо од ”странаца”, али не можемо да извозимо ”странцима”. На коју фору је то заштита Србије од ”страница”, покушавам да схватим, ал ми нешто слабо иде.  

Подели на овим сајтовима

Можемо, то нису укинули (још увек). Не можемо да продајемо. Користећи Paypal, можемо да увозимо од ”странаца”, али не можемо да извозимо ”странцима”. На коју фору је то заштита Србије од ”страница”, покушавам да схватим, ал ми нешто слабо иде.  

Не причам о странцима. Ја рецимо интернет плаћам картицом. Сваки пут када плаћам рачун за нет, ја морам да куцам број картице, код и датум. Уместо да лепо имам пејпал као човек да могу да платим све једним кликом, безбедно.. без цимања. 4

овако ми остаје или картица или по банкама да се цимам... 

Подели на овим сајтовима

Страна фирма уцењује. Уместо да се они прилагоде тржишту, они се мешају у законодавство стране земље.

Kамо среће да смо толико битни да велике компаније покушавају да нам измене законе како би могле да дођу на наше тржиште.

Подели на овим сајтовима

Не интересује њих пословање овде већ су то начини да се утиче на законодавство других земаља.

А то да смо ми небитни, па самим тим безбедни, се показује као нетачно деценијама. Били смо довољно небитни да се потроши који долар за бомбе.

Може пеј пал, што да не, нека прилагоде своје пословање тако да не крше законе земље у којој желе да раде. Пре свега у своју сопствену корист, не поклањају они нама ништа нити посебно чине.

Подели на овим сајтовима

Не интересује њих пословање овде већ су то начини да се утиче на законодавство других земаља.

Видиш заверу тамо где је нема. Пејпал апсолуто не интересује нит србија нит наше законоданство већ људи нису луди да мењају свој комплетан систем који користе већ годинама од својих најранијих почетака и у свим земљама, јер је Српско законоданодавство ретардирано. 

Може пеј пал, што да не, нека прилагоде своје пословање тако да не крше законе земље у којој желе да раде. 

1. Послују тако последњих 15 година. 

2. У ниједној земљи до сада нису имали тај проблем

3. Све то мењање би коштало - нас. Њихове муштерије. То би били додтни трошкови.

4. Ми смо толико мало тржиште да им се генерално не исплати да се они мењају због нас и праве додатни трошак.

Твоја прича би пила воду да је то неки абнормално важан закон који би нам донео неку штету, и да је то посебно за нас. Међутим нит је то посебно  за србију, нити би нам промена истог донела било какву штету. 

Исто тако пејпал је приватна компанија, опет, не пије ти идеја воду. Није то неки "тајни" фронт неког ко хоће да утиче на друге државе неком уценом.

И треће ако хоћеш да уцењујеш неког, то радиш битним стварима, а не пејпалом. 

Пеј пал је генерално за РС толико небитан, има нас пар десетина иљада у срб који би то користили и то је то..... а можемо и без тога... само нам је мање безбедно и компликованије.

Подели на овим сајтовима

Zemlje koje zele biti civilizovane i napredne za razliku od totalitarnih satrapija podesavaju zakone tako da sto vise sto vise firmi sto domacih sto stranih posluje sto lakse i efikasnije.

Ma sta kazes... Trebali bi da se odreknemo valute da bi jedan promil mogao da naplati nekakve hipoteticke usluge ? Mozda... Nekada...

Da ugadjamo Pajpalu jer pni eto ne bi dinar da obracunavaju, mrzi ih ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

А да не причам о повратку новца... са пејпалом.. само један клик.. са картицом.. цимање до банке па зезање тамо... итд.. 

Не знам о каквом повратку новца са пејпалом причаш, мора се бити веома опрезан плаћањем са PayPal и другим пружаоцима е- новца. По неким пресудама (омбудсмен) каже се одговара:  „ставиш свој новац у коверат, и шаљех у ваздуху“.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...