дибидусрус Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 U brateee ala si ga ti smracio pa nije valjda bas tako crno? :smile: Црње је него што можеш да претпоставиш, и то не само У Србији. Иван Недић and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Nije blesav da ide u adventiste, mozda je iz ogorcenja tako reagovao Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Nije blesav da ide u adventiste, mozda je iz ogorcenja tako reagovao ma kes je u pitanju...adventisti su izuzetno bogati....sve deru po 10 %.....pragmatizam je u pitanju...... verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Па из огорчења сигурно јесте реаговао, пошто теологијом и листовима књига није могао да храни породицу, а и Црква га је напустила, тако се закључује из поста постављача теме. Пара врти где бургија неће, још када би наша Црква то схватила. Dobro to, nego po toj logici taj tzv. teolog ce da menja vere po sistemu ko daje vise, posto vidim da mu je ta materijalna egistencija primaran problem. Znaci posle subotara ako mu mormoni prezentiraju jacu ponudu npr. uz platu da mu daju i stan; verovatno prelazi u mormone i tako dalje i tako redom? Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Ја бих овако рекао: човек је одлучио да изврши духовно самоубиство, да би скренуо пажњу на себе. Опште је познато да самоубице, нарочито у млађим годинама, покушавају самоубиство управо са тим циљем. Ја бих повукао овакву аналогију. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 This is system. Ко уписује у 14'година средњу богословију, потписује да се рукополаже. С факултетом то није случај. Студирај за себе, на своје задовољство.Обећања које владике дају нису валидна. Не греши Црква, већ људи у Цркви, ибо Церков свјатаја јест. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Не знам шта више дробите о овоме. Како време пролази, ја бих се радије повукао на село да негде обрађујем земљу или било шта а у слободно време се бавио теологијом. Направила се читава купусијада од каријеризма унутар вере. "Ко неће да ради - нека и не једе." дибидусрус and миркан је реаговао/ла на ово 2 http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Не знам шта више дробите о овоме. Како време пролази, ја бих се радије повукао на село да негде обрађујем земљу или било шта а у слободно време се бавио теологијом. Направила се читава купусијада од каријеризма унутар вере. "Ко неће да ради - нека и не једе." Пољопривреда је данас веома ризичан бизнис, нарочито ако се креће од нуле, па чак и не сасвим од нуле, већ, рецимо, од голе земље, трактора и пар машина (типично запуштено српско пољопривредно газдинство) "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Пољопривреда је данас веома ризичан бизнис, нарочито ако се креће од нуле, па чак и не сасвим од нуле, већ, рецимо, од голе земље, трактора и пар машина (типично запуштено српско пољопривредно газдинство) Брате Иване пољопривреда није никад била ризичан бизнис нити ће бити него су људи похлепни и лењи, хтели би да зараде паре а да не раде, а главни кривац за пољопривреду је системско уништавање пољопривреде већ деценијама а гмо да и не спомињемо. Замисли ти у чега су нас убедили, да се обрађивање земље не исплати?%&%$%#&/=)? Наравно да се не исплати по систему који је наметнут, да свака породица има трактор, да нема пољопривредних задруга и слично. Један нов трактор (средње јачине) се исплати на 8 година ако га користи 5 породица, све има све је записано само људи мало читају и слабо има заједничког рада и удруживања више породица. И ја сам мислио да се земља не исплати кад ставим све на папир тако испадне, е онда ми је колега који је стручњак за пољопривреду објаснио гомилу ствари. Опростите одаљио сам се скроз од теме DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука