horatio Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Jedno vreme nismo znali gde sa toliko studenta.. U inozemstvo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Generalno je promenio veru . Razlozi su cudni bar po meni ,vecina teologa ne radi Crkvi ,problem je jer vecina je mislila da se do radnog angazmana dolazi lakse ,e pa greska Mislim ko zna da mi neki guru ponudi angazman negde sto da ne hahahhaa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Generalno je promenio veru . Razlozi su cudni bar po meni ,vecina teologa ne radi Crkvi ,problem je jer vecina je mislila da se do radnog angazmana dolazi lakse ,e pa greska Mislim ko zna da mi neki guru ponudi angazman negde sto da ne hahahhaa Cekaj, je li presao u protestantizam? Ili nije? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Jedan kolega teolog me zove pre neki dan kaze mi resio sam da promenim veru ,mislim ja sali se .Vidi ovako ljudi iz XXXXXXXXXXXXXX Crkve mi nude posao ,i to veroucitelja i govornika (pastora)sam znas da vec godinama radim kao fizicki radnik i nocni cuvar i pored diplome fakulteta i cinjenice da sam studije zavrsio u roku ,mog konstanog navaljivanja ,nisam uspeo da nadjem angazman u SPC Koliko sam samo puta molio vladiku da mi da bar posao crkvenjaka ali nista .Koliko mi je samo trebalo da dodjem do vladike ,jednostavno nisam podoban ( voleo bih da znam zasto pa bi mi bilo lakse ali nas ima samo u mom gradu preko 40 sa istim problemom) Elem Zajednica koja ne nalazi da njeni clanovi trebaju da rade i od rada da zive i nije bas na liniji zar ne . Kazem mu ja sacekaj malo mozda ce biti ,a on meni kaze cekam 6 godina ,verouciteljska mesta dobijaju nesvrseni studenti ,parohije neki ljudi kojima samo Bog moze da sudi i da ih spase ,mi porodicni ljudi bez oca svestenika i strica arhimandrita nemamo bas nikakve sanse . Stoga ja detetu ne mogu reci jedi sutra ili sledeceg meseca ,kicma mi popusta ,neispavan sam godinama (radi i noci i danji) zaradjuem jedva za osnovno . Reci mi da li sam u pravu ? Ja ucuto argumentovano me porazio i pogodio ,boli me ovo . Ko je kriv ,ja ili neko treci ja mu nemogu pomoci ,ko moze znam . Ode covek tj kompletna porodica (ovo nije prodaja vere za veceru vec primoravanje) Strasno http://www.forumprijateljbozji.com/showthread.php?3105-%D0%9F%D0%98%D0%9B%D0%98%D0%9F%D0%95%D0%9D%D0%94%D0%90 nedeljko, Crveni Baron and Rašo је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Pipilenda nije zrtvovao druge zbog svoje vere i uverenja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Pipilenda nije zrtvovao druge zbog svoje vere i uverenja Које друге ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 http://www.forumprijateljbozji.com/showthread.php?3105-%D0%9F%D0%98%D0%9B%D0%98%D0%9F%D0%95%D0%9D%D0%94%D0%90 Bravo za komentar! Sve je jasno! Rašo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 нека се јави код владике Иринеја у Епархију бачку, он ће га сигурно примити и помоћи му. знам искуствено Жика and kron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 нека се јави код владике Иринеја у Епархију бачку, он ће га сигурно примити и помоћи му. знам искуствено Sto se toga tice, sigurno... Ja sam imao nekakvih poslova sa protestantima, pa mi je vladika Irinej pomogao indirektno. Neka se zaista obrati njemu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Nebojša: Generalno je promenio veru . Razlozi su cudni bar po meni ,vecina teologa ne radi Crkvi ,problem je jer vecina je mislila da se do radnog angazmana dolazi lakse ,e pa greska Mislim ko zna da mi neki guru ponudi angazman negde sto da ne hahahhaa Pa možeš kod nas u Prag za guru Jariom koji studentkinjama i mladim ženskima daje instrukcije duhovnog prosvjetljenja tantričkom cestom, ima vrlo mnogo slušateljki seminara pa traži tjelesno sposobne asistente koji će izdržati i preživjeti toliku navalu frekventatkinja, učesnica kurseva: Ali pažnja. traži se ne samo duhovna i psihička več i tjelesna pripremljenost i izdržljivost. Nije to baš za svakoga. https://www.youtube.com/user/Graubner69/videos?view=0 Ili za našim Eliašom Dohnalom, Anaterminatorom na zapadnu Ukrajinu, traži teološki istudirane mladence do svog novoosonovanog patrijarhata: Excommunication + anathema + curse - Anaterminator Elijah https://www.youtube.com/watch?v=u-ze75hT5ig horatio је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Kako to misliš "nije podoban"?Ovo zvuči kao nešto iz doba komunističke partije.Ko to određuje,ne razumem? Нажалост, то је масовна појава у СПЦ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Koliko imam prijatelja, kao i skolskih drugova, koji su teolozi, svoje porodice prehranjuju na ovaj ili onaj nacin, pa se ne odrekose pravoslavlja... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Nisu svi sposobni da se odreknu svega i da nadju posao van skole ,mozda je to dobro za njega .Vidim ovi njegovi dizu neku veliku gradjeviu u Backoj i Centralnoj Srbiji . Mocni su i jaki i sta ces Do Backog vladike je teze doci nego do predsednika drzave bar sada od 2011 tako da cisto sumnjam ,sem toga vladika backi bar u NS ima nas jedno pedesetak stoga cisto sumnjam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gospodin X Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Гледам овде, неки осуђују, неки уздржани, неки овако а неки онако. Питам се само, зашто сте (неки) подозриви према овом "човеку" или боље рећи према овој причи. Да ли схватате поенту приче? Људи, човек је завршио богословију, факултет и није добио ништа: Покушао је да прехрани породицу другим пословима, и вероватно му то не би било тешко да није поред себе гледао оно што ми називамо православље, гледао је попове синове који постају свештеници или предају веронауку, и како његово време протиче. Људи Божији, човек је очигледно доживео разочарење свега онога у шта верује. То није била његова Црква, неће ни протестантизам, али ми смо дотакли дно са нашим понашањем. Да ли ви заиста верујете да је све тако романтично у овој нашој Цркви. Да ли је све тако онтолошки. Да ли је овог мученика неко позвао и рекао брате не иди главу не губи? Sudija је реаговао/ла на ово 1 И ако имам пророштво и знам све тајне и сва знања, и ако имам сву веру да и горе премештам, а љубави немам, ништа сам. IКор.13,2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Nisu svi sposobni da se odreknu svega i da nadju posao van skole ,mozda je to dobro za njega .Vidim ovi njegovi dizu neku veliku gradjeviu u Backoj i Centralnoj Srbiji . Mocni su i jaki i sta ces Do Backog vladike je teze doci nego do predsednika drzave bar sada od 2011 tako da cisto sumnjam ,sem toga vladika backi bar u NS ima nas jedno pedesetak stoga cisto sumnjam Brate, ja tebe znam sa faksa... Neki ispit smo polagali zajedno. Pa, i ti si teolog, pa ne radis u struci, nego si u USA, ako se ne varam? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука