Jump to content

Video zapis tribine:"Da li je religija prevazidjena u 21 veku ".

Оцени ову тему

Препоручена порука

Da nećeš da kažeš da sam glup?

Da, jesi, u tom trenutku. Biti glup nije trajno stanje, kao sto biti lazov u odredjenoj situaciji nije trajno stanje. 

Nemoguce je kvalifikovati ljude uopste, niti kao lazove. Ako sam danas lazov u odredjenoj situaciji ne mora znaciti da cu sutra biti.

Ako danas ispadam glupak za odredjene stvari mozeda se sutra naucim iskustvu nekom ili znanju pa ne budem.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ateisti Srbije se bore za kritčki i nučni pogled na svet

Заиста бих волео да је то истина. Али нажалост није. Они се баве првенствено исмевањем и вређањем религије, верских великодостојника и верника. И писањем тужби понекад.

Много би ми било драго да се заиста баве промовисањем науке, да научим нешто о Великом праску, теорији еволуције, одређеним природним појавама и феноменима... да одрже некада неко научно предавање, преведу неки документатрац (има их колико хоћеш) или предавање из области науке. То бих много волео да раде. Нека критикују и Цркву али да та критика буде на нивоу барем њиховог образовања, а не са примитивним и простачким изгледом над којим се човеку смучи и какав не доликује ни највећим простацима.

Izlaganje gospodina Stojadinovića ne bi komentraisao.

Ту само Владета Јеротић може да помогне ;)

Подели на овим сајтовима

Au ala je krenulo mećusobno poštovanje, prosto ne mogu da verujem

Да. Они су заиста ОК људи, када се са њима сретнете уживо. Чим смо се срели, предрасуде су пале. И ја сам заиста срећан због тога и само због те чињенице било је вредно бити тамо. 

Подели на овим сајтовима

Pa generalno je malo rečeno na toj tribini.    Ali dobro, tema je krupna doduše...

Наравно да је мало речено. Само смо додирнули једну веома озбиљну тему, сходно времену које смо имали.

Подели на овим сајтовима

Да. Они су заиста ОК људи, када се са њима сретнете уживо. Чим смо се срели, предрасуде су пале. И ја сам заиста срећан због тога и само због те чињенице било је вредно бити тамо. 

Zato sto je lako da budes drzak na netu. (: 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Гости

Издвојићу време због Стевана

Стеван ми се посебно допао. Додуше, Аца је био "питкији" за слушаоце и веома је лепо изговорио ово уводно слово.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Не знам, али бих волео да га видимо и чујемо на форуму! Ух, сада сам чуо његово друго излагање, одушевио ме је!

Подели на овим сајтовима

Potpuno podrzavam protivcinjenicnu situaciju Milana Cirkovica sa

!
  • Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...