Аурор Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Ja ponekad kažem ili uradim nešto glupo, kada ne obratim pažnju, kad se isključim, ne slušam itd. Da nećeš da kažeš da sam glup? Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Da nećeš da kažeš da sam glup? Da, jesi, u tom trenutku. Biti glup nije trajno stanje, kao sto biti lazov u odredjenoj situaciji nije trajno stanje. Nemoguce je kvalifikovati ljude uopste, niti kao lazove. Ako sam danas lazov u odredjenoj situaciji ne mora znaciti da cu sutra biti. Ako danas ispadam glupak za odredjene stvari mozeda se sutra naucim iskustvu nekom ili znanju pa ne budem. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 a vidi sad.... ...love is in the air.... Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 ...love is in the air.... U duhu tribina severne zvezdine strane i juzne partizanove.... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Ateisti Srbije se bore za kritčki i nučni pogled na svet Заиста бих волео да је то истина. Али нажалост није. Они се баве првенствено исмевањем и вређањем религије, верских великодостојника и верника. И писањем тужби понекад. Много би ми било драго да се заиста баве промовисањем науке, да научим нешто о Великом праску, теорији еволуције, одређеним природним појавама и феноменима... да одрже некада неко научно предавање, преведу неки документатрац (има их колико хоћеш) или предавање из области науке. То бих много волео да раде. Нека критикују и Цркву али да та критика буде на нивоу барем њиховог образовања, а не са примитивним и простачким изгледом над којим се човеку смучи и какав не доликује ни највећим простацима. Izlaganje gospodina Stojadinovića ne bi komentraisao. Ту само Владета Јеротић може да помогне marko_13 је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Au ala je krenulo mećusobno poštovanje, prosto ne mogu da verujem Да. Они су заиста ОК људи, када се са њима сретнете уживо. Чим смо се срели, предрасуде су пале. И ја сам заиста срећан због тога и само због те чињенице било је вредно бити тамо. Драшко, Aristotel, Milan Nikolic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Pa generalno je malo rečeno na toj tribini. Ali dobro, tema je krupna doduše... Наравно да је мало речено. Само смо додирнули једну веома озбиљну тему, сходно времену које смо имали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 8, 2013 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Веома ми се допала трибина. Одлично је да постоје овакви скупови где образовани људи говоре о битним животним стварима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Да. Они су заиста ОК људи, када се са њима сретнете уживо. Чим смо се срели, предрасуде су пале. И ја сам заиста срећан због тога и само због те чињенице било је вредно бити тамо. Zato sto je lako da budes drzak na netu. (: Баба and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 8, 2013 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Издвојићу време због Стевана Стеван ми се посебно допао. Додуше, Аца је био "питкији" за слушаоце и веома је лепо изговорио ово уводно слово. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Стеван ми се посебно допао. Додуше, Аца је био "питкији" за слушаоце и веома је лепо изговорио ово уводно слово. Је ли то можда stevan021 на форуму? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 8, 2013 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Не знам, али бих волео да га видимо и чујемо на форуму! Ух, сада сам чуо његово друго излагање, одушевио ме је! Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 8, 2013 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Одличан је и овај пријатељ "ми се зове" Milan Nikolic, drvce and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 8, 2013 Гости Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Је л ово наш Петар поставио прво питање? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Potpuno podrzavam protivcinjenicnu situaciju Milana Cirkovica sa ! DankaM је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука