Aquilius Cratus Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Ja verglam svaki dan vec 7 godina. Eeee da si nastavio mogao bi danas da budes u repki umesto onog Zigica i Pantelica. dada greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Ja verglam svaki dan vec 7 godina. Eeee da si nastavio mogao bi danas da budes u repki umesto onog Zigica i Pantelica. dada greengrin Bio sam golman. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Ja verglam svaki dan vec 7 godina. Eeee da si nastavio mogao bi danas da budes u repki umesto onog Zigica i Pantelica. greengrin Bio sam golman. Sa tim jos bolje, ako sam dobro skontao imas Van Der Sarovu visinu i ne bi primio onaj drugi gol od Australije ko Stojkovic. slava3 dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Желим Вам живот испуњен прелепим осећањима љубави, радости и мира ! Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Желим Вам живот испуњен прелепим осећањима љубави, радости и мира ! Takodje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Наиме, управо у овој теми ја Вама желим да кажем да не треба да седите по читав дан испред рачунара. Седите у кола, идите на излете, идите у неки манастир из 12 века, погледајте иконе у тој Цркви, погледајте Цркву, молите се, итд ... Зар то није лепо ? Возикате се по творевини Божијој, уживати у природи, у уметности, ... Наиме, узму жено књигу у руке и учи мало српски. Не може свака реченица да се почиње с "наиме". И наиме, велим ти да си најобичнији лажов. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Ja verglam svaki dan vec 7 godina. Eeee da si nastavio mogao bi danas da budes u repki umesto onog Zigica i Pantelica. greengrin Bio sam golman. Sa tim jos bolje, ako sam dobro skontao imas Van Der Sarovu visinu i ne bi primio onaj drugi gol od Australije ko Stojkovic. slava3 dada Haha. Veseo zgoditak je to bio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Наиме, управо у овој теми ја Вама желим да кажем да не треба да седите по читав дан испред рачунара. Седите у кола, идите на излете, идите у неки манастир из 12 века, погледајте иконе у тој Цркви, погледајте Цркву, молите се, итд ... Зар то није лепо ? Возикате се по творевини Божијој, уживати у природи, у уметности, ... Наиме, узму жено књигу у руке и учи мало српски. Не може свака реченица да се почиње с "наиме". И наиме, велим ти да си најобичнији лажов. Ćao, Troll! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Наиме, управо у овој теми ја Вама желим да кажем да не треба да седите по читав дан испред рачунара. Седите у кола, идите на излете, идите у неки манастир из 12 века, погледајте иконе у тој Цркви, погледајте Цркву, молите се, итд ... Зар то није лепо ? Возикате се по творевини Божијој, уживати у природи, у уметности, ... Наиме, узму жено књигу у руке и учи мало српски. Не може свака реченица да се почиње с "наиме". И наиме, велим ти да си најобичнији лажов. Миљане, овако побожан човек не разговара ! Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Наиме, управо у овој теми ја Вама желим да кажем да не треба да седите по читав дан испред рачунара. Седите у кола, идите на излете, идите у неки манастир из 12 века, погледајте иконе у тој Цркви, погледајте Цркву, молите се, итд ... Зар то није лепо ? Возикате се по творевини Божијој, уживати у природи, у уметности, ... Много ми је веза спора узесте ми реч из уста!!! dada.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> Е баш не ћу да се возим колима, него бицом по творевини званој Клисура!!! И вечерас хоћу да слушам предавање о четвртом, петом и шестом Васељенском сабору о.Љубише Костић https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,7760.msg208436.html#msg208436 И хтела бих да обиђем кућу породице Павловић!!! hvala Хвала на саветима и нека се и вама умножи радост и мир у вашем дому!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Наиме, управо у овој теми ја Вама желим да кажем да не треба да седите по читав дан испред рачунара. Седите у кола, идите на излете, идите у неки манастир из 12 века, погледајте иконе у тој Цркви, погледајте Цркву, молите се, итд ... Зар то није лепо ? Возикате се по творевини Божијој, уживати у природи, у уметности, ... Наиме, узму жено књигу у руке и учи мало српски. Не може свака реченица да се почиње с "наиме". И наиме, велим ти да си најобичнији лажов. Миљане, овако побожан човек не разговара ! Сестро, ако је то што ти чиниш побожно, онда ја дефинитивно нисам побожан. Хвала Богу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 И наиме, велим ти да си најобичнији лажов. greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 sefora,dobli ste od foruma samo ono što ste mu pružili... naime,ovo je rekao ivo andrić Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Па сад за благодат не знам... али некима је посао да седе по цели дан испред истог... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Милане, спусти мало лопту и немојте ко жене на пијаци. Ако наставите ову трећеразредну расправу, брисаћу постове. Александар Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука