nedeljko Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Где се организује протест за време радног времена, боље да је око 18,19 часова. Организује се више протеста на различитим местима и у различито време тако ће, сигурно, доћи до сједињавања свих Срба који се противе и не мире са издајом - управо у временском периоду који ти спомињеш. Видимо се на протесту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Организује се више протеста на различитим местима и у различито време тако ће, сигурно, доћи до сједињавања свих Срба који се противе и не мире за издајом - управо у временском периоду који ти спомињеш. Ajde mi majke ti objasni šta bi trebalo da se radi vezano za ovu situaciju sa Kosovom? Za šta se zalažu Dveri i šta misle da će dobiti? Ako nije problem, samo pitam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 DYNABLASTER, keka, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Ajde mi majke ti objasni šta bi trebalo da se radi vezano za ovu situaciju sa Kosovom? Za šta se zalažu Dveri i šta misle da će dobiti? Ako nije problem, samo pitam. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Najlakše je da se skupimo za protest.Narod je 1999 rekao Ne na referendumu ali nije hteo da gine za Kosovo.Zato pitam,ko hoće da gine sad? Ajd da odgovorim o istom trošku.Niko od vas nije spreman da pošalje svoje dete da gine za Kosovo kao što to niko nije bio spreman ni pre 14 godina.I zato prestanite više sa tim kvazi-patriotskim glupostima i parolama,pogotovo vi gastosi i vlasnici firmi, .Bljutavo mi je to sve. I ne mešajte Vuka Brankovića u sve to kad nemate pojma ni ko je čovek bio. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 ??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Najlakše je da se skupimo za protest.Narod je 1999 rekao Ne na referendumu ali nije hteo da gine za Kosovo.Zato pitam,ko hoće da gine sad? Ajd da odgovorim o istom trošku.Niko od vas nije spreman da pošalje svoje dete da gine za Kosovo kao što to niko nije bio spreman ni pre 14 godina.I zato prestanite više sa tim kvazi-patriotskim,pogotovo vi gastosi i vlasnici firmi, glupostima.Bljutavo mi je to sve. Ne mora da se gine za kosovo, to je najidiotskije resenje. Naj idealnije resenje je da se ostavi ovo stanje de fakto nezavisnosti sa de jure zavisnosti. Problem je sto mnogi ne mogu da skapiraju razliku izmedju de fakto i de jure, i ne mogu da prihvate da je Kosovo josh od 99te de fakto nezavisno, a de jure nije ni do dana danasnjeg. Kao sto je zatvorenik u begu, de fakto slobodan covek, ali de jure - nije. Onog trenutka kada ga uhvate on postaje de fakto zatvorenik. ??????? To je ono sto bi mnogi od njih, samo ne smeju da kazu javno. Jer ce da se otkrije da su stvarno psihopate. Posto je to realno gledano jedini nacin za povratak Kosova u skorijoj buducnosti. Ali niko o tome ne prica. Jer im kosovo sluzi za politicke igre. Sad dverasi josh malo rade na svojoj promociji kao sto su radili sa kradjom izbora. Nemaju ljudi pare za promovisanje, niti idejnu pozadinu, pa to rade protiveci se protiv drugih. DA se tako procuje za dveri. Аурор and SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 To je ono sto bi mnogi od njih, samo ne smeju da kazu javno. Jer ce da se otkrije da su stvarno psihopate. Upravo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 LoL sam si glaso za Tomislava. Јесам, али у другом кругу. У првом сам гласао за Двери. Када сам бирао између Тадића и Томе, изабрао сам Тому. Трудио сам се да од два зла изаберем мање. И не кајем се... барем за сада. Не заборави да је "твој" Тадић направио терен за ово о Косову И да је он из подземља и учмалости вратио социјалисте на власт ( дошао је на власт захваљујући борби против њих ) и тиме нам запржио чорбу за сва времена. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Manolis је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Јесам, али у другом кругу. У првом сам гласао за Двери. Када сам бирао између Тадића и Томе, изабрао сам Тому. Трудио сам се да од два зла изаберем мање. И не кајем се... барем за сада. Не заборави да је "твој" Тадић направио терен за ово о Косову И да је он из подземља и учмалости вратио социјалисте на власт ( дошао је на власт захваљујући борби против њих ) и тиме нам запржио чорбу за сва времена. Jel, a sta je to tadic tacno uradio sto je "napravilo teren", koji je ugovor sklopio? Kako otvoreni licemer moze da bude manje zlo? Majke ti? Tadic apsolutno NISTA LOSE nije uradio. Problem je sto nije ni NISTA DOBRO i sto je furana velika propaganda protiv njega. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Јелена Гускова: Споразум Београда и Приштине је уговор о признању независности Косова субота, 20. април 2013. БЕОГРАД - Руски академик Јелена Гускова изјавила је да је споразум Београда и Приштине који је парафиран у Бриселу у суштини уговор о признању независности Косова и оцијенила да Србија није искористила све могућности и шансе које је имала. Гускова је оцијенила да је, како се изразила, "српско `не`, које је било прослављено у Београду, потрајало јако кратко" и да је "то `не` прерасло у велико `да`“. "Уговор између Београда и Приштине само формално није уговор, међутим то је уговор о признању независности Косова, јер они имају границу, српске општине су потпуно потчињене Уставу Косова, Србија треба да мења свој Устав, а Срби на Косову у документу се сада зову косовски Срби и будућност за њих сада је проблематична“, рекла је Гускова новинарима у Београду. Подсјећајући на то да Скупштина и Влада до понедјељка треба да донесу одлуку о споразуму, Гускова је оцијенила да сада много тога зависи од реаговања српског народа. "Зависи како ће народ да прогута ту одлуку. Или да изађе на улице и покаже своје `не` том уговору или да прихвати све што је тамо сређено“, закључила је Гускова, која је данас у Београду присуствовала оснивању Комитета за подршку генералу Ратку Младићу. Споразумом, који су јуче у Бриселу парафирали Београд и Приштина, успостављена је заједница/асоцијација српских већинских општина на Косову, а двије стране су се обавезале да неће блокирати једна другу у европским интеграцијама. (Срна) http://www.nspm.rs/hronika/jelena-guskova-sporazum-beograda-i-pristine-je-ugovor-o-priznanju-nezavisnosti-kosova.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Jel, a sta je to tadic tacno uradio sto je "napravilo teren", koji je ugovor sklopio? Отцепљење Косова се десило за време његовог мандата, као и неуслели и нелогични преговори са Приштином који су нас довели до ове ситуације. Тадић је вратио социјалисте који ће на крају можда и владати Србијом. Направио је он још мноооого лоших потеза који су нам закували будућност, а и тек ће. Ја за тог и таквог човека нећу да гласам никада више. Једино да у другом кругу остану Он и Чеда. Тада можда не бих ни изашао на гласање. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LukaZ Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Najlakše je da se skupimo za protest.Narod je 1999 rekao Ne na referendumu ali nije hteo da gine za Kosovo.Zato pitam,ko hoće da gine sad? Ajd da odgovorim o istom trošku.Niko od vas nije spreman da pošalje svoje dete da gine za Kosovo kao što to niko nije bio spreman ni pre 14 godina.I zato prestanite više sa tim kvazi-patriotskim glupostima i parolama,pogotovo vi gastosi i vlasnici firmi, .Bljutavo mi je to sve. I ne mešajte Vuka Brankovića u sve to kad nemate pojma ni ko je čovek bio. Иако је испод части одгорићу на ово писање. 1999 године на Србију је кренула копнена агресија из правца Албаније, питајте сведоке, Војсу и данашњег потпредседника Владе Дрецуна, он ће потврдити то и више пута је понављао. Тада су на граници јуначки - у борби са надмођнијим непријатељем свакодневно гинули Срби, Мађари, Роми и сви житељи ове земље који су се нашли на бранику отаџбине. Друга ствар, увреда је рећи да у данашње време нико не жели да брани отаџбину. И поред уништења Војске и медијског тровања, у нашем народу још струји крв предака, који су јуначки давали своје животе већином у одбрани Вас сада који сте се родили. Лела је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Отцепљење Косова се десило за време његовог мандата, као и неуслели и нелогични преговори са Приштином који су нас довели до ове ситуације. 1. Odcepljenje Kosova se desilo pre njihovog mandata, nema potrebe da lazes. 2. Neuspeli pregovori su neuspeli jer Tadic nije hteo da priznaje Kosovo. Jedini pregovor do sada koji je "uspeo" je ovaj pregovor. Тадић је вратио социјалисте који ће на крају можда и владати Србијом. To jeste, ali ne znam, jel Socijalisti sami u vladi? Na kraju krajeva socijalistima su otvorili vrata njihovi glasaci. No to je sasvim druga prica. Ne znam sto rpebacas tezu odgovornosti na socijalista. Koalicija moze da se raskine i vlada da se rusi. Do sada to nije bila prepreka, zasto sada jeste> Направио је он још мноооого лоших потеза који су нам закували будућност, а и тек ће. Ја за тог и таквог човека нећу да гласам никада више. Једино да у другом кругу остану Он и Чеда. Тада можда не бих ни изашао на гласање. Znash kako kazu, neverni najcesce se kunu u Boga. I Ceda je manje zlo od Tomislava. Jedino vece zlo od Tomislav je Seselj. Друга ствар, увреда је рећи да у данашње време нико не жели да брани отаџбину. Zaboravljte jednu stvar, svi ti albanci koji su proglasili tu nezavisnost su DRZAVLJANI REPUBLIKE SRBIJE. Drugim recima, Srbija je i njihova otadzbina a Srpska vosjska i njihova vojska. Nisu to medjudrzavni sukob, vec unutar drzavni. To je ono sto mnogi zaboravljaju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука