Jump to content

Одлука Србије о Косову и ЕУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dobro je rekao onaj iz nemačke skupštine - u Srbiji stvarno postoje faktori koji se protive pronalaženju bilo kakvog razumnog rešenja (u odnosu na situaciju)...  

Зависи шта ко подразумева под разумним решењем.

Подели на овим сајтовима

Можемо само да се надамо да ће се некад толико испретурати односи (што је нажалост јако тешко без неке велике крви) а до тад да ништа не признајемо (неко би питао ако се већ буде решавало то питање силом и у неком будућем хаосу на међународном плану, шта ће чињеница да смо га некад признали или нисмо икоме значити)... 

E blago vama...

Подели на овим сајтовима

Свака част за споразум. Њиме смо заштитили Србе и себи омогућили пут у светлију европску будућност. Ослободисмо се коначно тог терта званог Косово. Наравно да оно није наше. Народ га је сам продао шиптарима и добровољно напустио.   Живело Косово!  Живела Европска Унија.!

Који је следећи услов за улазак у ЕУ ? Ајде нека кажу што пре : Војводина, Санџак, Влашка.... Немамо времена за губљење. Само нас ти затуцани и примитивни појмови као што су територија, национална припадност, границе... угрожавају и не дају нам да коначно кренемо напред.

Подели на овим сајтовима

Отворено писмо Полицији и Војсци Србије

Спасите част Отаџбине и своје професије. Не дозволите да Влада и Председник изврше државни удар, суспендују Устав Србије и признају независно Косово!

Београд, 20.04.2013

14462_4_dan-zandarmerije.jpgУважени бранитељи државе Србије,

Обраћамо се Вама, којима је свакодневни живот брига за безбедност својих ближњих. Многи од Вас су бранили своју отаџбину деведесетих година прошлог века, када је НАТО пакт напао један мали, али частан и поносан, европски народ, желећи да му отме његово најсветије – Косово и Метохију. Многи од Ваших сабораца су тада дали животе за отаџбину, сведочећи да се прави јунак бори не зато што мрзи оне испред себе него зато што воли оне иза себе, своју породицу и ближње. Ако неко разуме речи Светог кнеза Лазара, којих се сећамо сваког Видовдана: “Умримо да свагда живи будемо“, онда сте то управо Ви, официри, војници и полицајци Србије

Због тога Вам се и обраћамо – питање Косова и Метохије као саставног дела Србије није питање свакодневне политике, у коју Ви, ни по законима ни по својој етици, не треба да се мешате, него је то питање смисла постојања ове државе и овог народа, коме сте се заклели на службу. Јер, ко смо ми без Косова и Метохије? Ко сте Ви без Косова и Метохије? Чему служи Ваша униформа, Ваша обука, Ваше дужности, Ваша заклетва – ако не бране Косово и Метохију? 

Зато Вас позивамо – придружите се свом народу који се не слаже са одлукама ненародног режима да Косово и Метохију предају зарад лажи зване Европска унија, која је, како видите по Грчкој, Кипру, Румунији, Бугарској, Словенији – привид који се распада на наше очи. Дигните свој глас и реците председнику Србије, премијеру Владе Србије и министру одбране Србије, Николићу, Дачићу и Вучићу: не слажемо се са предајом косова, свете српске земље коју су наши часни претходници ослободили пре сто година! 

Ваш глас мора да се чује, јер је то глас оних који су спремни да дају животе за отаџбину, оних који брину о нашој безбедности и будућности! 

Војници и полицајци! Реците, као слободни грађани слободне Србије: Косово је Србија! Ваш глас ће се надалеко чути, и неће моћи да га угуше! 

Спасите част Отаџбине и своје професије. Не дозволите да Влада и Председник изврше државни удар, суспендују Устав Србије и признају независно Косово, одричући се дела наше територије. У Вашим рукама је судбина Србије!    

Косово је Србија, сада и увек и у векове векова!

Амин!

Покрет Двери

http://dverisrpske.com/sr-CS/nasa-politika/saopstenja/2013/april/otvoreno-pismo-policiji-i-vojsci-srbije.php

Подели на овим сајтовима

Свака част за споразум. Њиме смо заштитили Србе и себи омогућили пут у светлију европску будућност. Ослободисмо се коначно тог терта званог Косово. Наравно да оно није наше. Народ га је сам продао шиптарима и добровољно напустио.   Живело Косово!  Живела Европска Унија.!

Који је следећи услов за улазак у ЕУ ? Ајде нека кажу што пре : Војводина, Санџак, Влашка.... Немамо времена за губљење. Само нас ти затуцани и примитивни појмови као што су територија, национална припадност, границе... угрожавају и не дају нам да коначно кренемо напред.

LoL sam si glaso za Tomislava. 

Pozdrav licemerima koji su prekinuli svaku galamu oko pokradenih izbora, podrzali sadasnju vladu i predsednika i sada nemaju herca da kazu pogresili smo.

Eto vam ga toma.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pozdrav licemerima koji su prekinuli svaku galamu oko pokradenih izbora, podrzali sadasnju vladu i predsednika i sada nemaju herca da kazu pogresili smo.

Eto vam ga toma.

Твој безобразлук не познаје границе - бојкотовао сам други круг избора, искључиво због крађе гласова - председник кога ти спомињеш а који ће уколико се потпише " споразум " бити и остати велеиздајник државе и народа је  у току другог изборног круга потврдио сумње и сам обећао да ће уколико буде изабран преиспитати саму крађу.....

Ти који си га до сада критиковао стајеш на његову страну под изговором да не знаш шта су парафирали и шта треба да потпишу......

И ко је, овде, лицемер ?

Подели на овим сајтовима

Сви на протест: Недеља, Трг Републике у 14 часова

Позивамо све наше саборце, присталице, пријатеље и све друге родољубе да у недељу, 21. априла дођу на Трг републике у 14 часова!

Београд, 20.04.2013

POKRET-logo-crveni-mali.jpgПокрет Двери јавно пита Владу Србије шта су добили за издају Косова и Метохије и парафирање Споразума о признању независног Косова? Јасно је да су „изборили” све оно што Срби већ имају на северу Косова и Метохије, само што ће сада морати да буду укинуте институције државе Србије на северу Косова и Метохије, а успостављене тзв. шиптарске државне институције. То је државни удар који је извршила Влада Србије, кршење Устава и предизборних обећања владајућих странака.

Покрет Двери сматра да Ивица Дачић и комплетна Влада морају хитно поднети оставке због овог чина. Пружамо пуну подршку Србима на Косову и Метохији и прикључићемо се њиховој иницијативи за скупљање потписа грађана за расписивање референдума на тему Косово и Метохија или Европска Унија.

Покрет Двери такође подржава све протесте патриотских политичких странака и удружења који ће бити организовани наредних дана, на првом месту сутрашњи свенародни протест у 14 часова на Тргу Републике у Београду, на који позивамо све наше саборце и присталице, као и све друге српске родољубе.

Сви видимо да седнице Скупштине Србије уопште неће ни бити, јер се владајући режим плаши реакције народа, али ако је буде, Покрет Двери ће бити и испред Скупштине да погледа у очи сваког посланика који је спреман да изда Косово и Метохију.

Још једном позивамо све родољубиве политичке организације и патриотска удружења да се заједнички саберемо сутра, у недељу у 14 часова, изнова на Тргу Републике у Београду и само под једном заставом – заставом Србије и једним слоганом – БРАНИМО СРБИЈУ. Косово и Метохија нас позивају на јединствен отпор издајничком режиму коме морамо да кажемо шта мислимо о парафирању споразума у Бриселу и издајничкој политици Европска Унија по сваку националну цену.

Информативна служба Покрета Двери

http://dverisrpske.com/sr-CS/nasa-politika/saopstenja/2013/april/svi-na-protest-nedelja-trg-republike-14-casova.php

Подели на овим сајтовима

Твој безобразлук не познаје границе - бојкотовао сам други круг избора, искључиво због крађе гласова - председник кога ти спомињеш а који ће уколико се потпише " споразум " бити и остати велеиздајник државе и народа је  у току другог изборног круга потврдио сумње и сам обећао да ће уколико буде изабран преиспитати саму крађу.....

I sam obecao, i vi mu poverovali, posten je Toma pa zacutali? Nemoj glumimo glumu, nismo deca. Ti i tvoji dverasi su imali samo jedan cilj. DA sto vise obrukaju i oblate tadica da bi ga skinuli sa stolice. O kradji izbora sa kojom je nikolic izasao vi ste lajali na sav glas vise nego Nikolic i Vucic zajedno. 

Ti prvi. KRadja koja nije ni postojala, zato i nije istrazena. Od tad je proslo mnogo vremena, vidis da niko to ni ne spominje? Niti ce ikad vise da ga spomene. 

Ти који си га до сада критиковао стајеш на његову страну под изговором да не знаш шта су парафирали и шта треба да потпишу......

И ко је, овде, лицемер ?

Stajem na njegovu stranu? Pa jes vala tako izgleda, po vasoj filozofiji cim stanem protiv vas stao sam na stranu vaseg "protivnika'.

Medjutim sitaucija je malo drugacija. 

Ja nit podrzavm potpisivanje ovog sporazuma nit znam o cemu se tu radi. JA ocu da znam o cemu se tu radi pa da znam dal podrzavam ili ne. Stajem na stranu ne trcanja unapred. 

Ja sam na strani anti-prazne-propagande, koju i tvoje Dveri, i Toma i Vucic i Dacic i Djilas furate.

Proedaju narodu maglu i mu*a za bubrege, a ti i tebi slichni koji bez razmisljanja kopirajte tekstove i drizte stavove svojih partija, dobro potpomazete. 

Подели на овим сајтовима

I sam obecao, i vi mu poverovali, posten je Toma pa zacutali? Nemoj glumimo glumu, nismo deca. Ti i tvoji dverasi su imali samo jedan cilj. DA sto vise obrukaju i oblate tadica da bi ga skinuli sa stolice. O kradji izbora sa kojom je nikolic izasao vi ste lajali na sav glas vise nego Nikolic i Vucic zajedno. 

Ti prvi. KRadja koja nije ni postojala, zato i nije istrazena. Od tad je proslo mnogo vremena, vidis da niko to ni ne spominje? Niti ce ikad vise da ga spomene. 

Stajem na njegovu stranu? Pa jes vala tako izgleda, po vasoj filozofiji cim stanem protiv vas stao sam na stranu vaseg "protivnika'.

Medjutim sitaucija je malo drugacija. 

Ja nit podrzavm potpisivanje ovog sporazuma nit znam o cemu se tu radi. JA ocu da znam o cemu se tu radi pa da znam dal podrzavam ili ne. Stajem na stranu ne trcanja unapred. 

Ja sam na strani anti-prazne-propagande, koju i tvoje Dveri, i Toma i Vucic i Dacic i Djilas furate.

Proedaju narodu maglu i mu*a za bubrege, a ti i tebi slichni koji bez razmisljanja kopirajte tekstove i drizte stavove svojih partija, dobro potpomazete. 

Ти си, момак, у потпуној конфузији и ја ти ту не могу помоћи.

Подели на овим сајтовима

Ти си, момак, у потпуној конфузији и ја ти ту не могу помоћи.

Kad mi ti kazes da sam u konfuziji, meni lakse....hvala ti :D

Подели на овим сајтовима

• Дeмoкрaтскa стрaнкa Србиje зajeднo с кoсoвским Србимa у пoнeдeљaк, 22. aприлa, организује прoтeсни митинг пoвoдoм издаје српских националних интереса у Бриселу. Скуп је на плaтoу испрeд Филoзoфскoг фaкултeтa у 14 часова, а протесна шетња до зграде Владе Србије коју ће предводити Војислав Коштуница креће у 15 часова.

НИЈЕ ГОТОВО - НАРОД СЕ ПИТА!

Подели на овим сајтовима

Дeмoкрaтскa стрaнкa Србиje зajeднo с кoсoвским Србимa у пoнeдeљaк, 22. aприлa, организује прoтeсни митинг пoвoдoм издаје српских националних интереса у Бриселу. Скуп је на плaтoу испрeд Филoзoфскoг фaкултeтa у 14 часова, а протесна шетња до зграде Владе Србије коју ће предводити Војислав Коштуница креће у 15 часова.

Где се организује протест за време радног времена, боље да је око 18,19  часова.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...