Jump to content

Одлука Србије о Косову и ЕУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ti Srđo ako misliš da su oni nešto značajno različiti, grešiš, i to mnogo...

Па колико ја знам Вучић није никога убио, нити уопште некога носи на души. Овај други јесте, зар није то значајна разлика, чак сва разлика овога света. :) 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Pa 2012. naravno da nema izbora, ali je itekako bilo izbora ranije, o tome se radi.

Ех, да ли је то на видику да се ти и ја сложимо. :D Да нам је по динар за сваку грешку сад бисмо милионери били. 

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Па колико ја знам Вучић није никога убио, нити уопште некога носи на души. Овај други јесте, зар није то значајна разлика, чак сва разлика овога света. :)

Ja ne verujem da je on lično ubijao, ali je bio bitan deo mašine koja je ubijala, uništavala i činila zlo, i to je jednostavno to, to je njima zajedničko.

A i zna se ko su i sa kim su bili on i Dačić, i oni su naši veliki neprijatelji (bio ti toga svestan ili ne, ali eventualno kad se budeš emancipovao od nacionalističkog ispiranja mozga (i prestao da ideš na tribinu i slušaš BS), shvatićeš par stvari).

Подели на овим сајтовима

Ja ne verujem da je on lično ubijao, ali je bio bitan deo mašine koja je ubijala, i to je jednostavno to, to je njima zajedničko. 

Možda nisam u pravu, ali mislim da grešiš za ovo. Sad da li je bio deo mažine, možda. Ali ja mislim da bitan deo mašine nije bio.

Svakako nije bio bitniji od Tačija, ali ja mislim da uopšte nije bio bitan deo.

Подели на овим сајтовима

Šta got da je. Ako se bude potpisalo, sme li neko samnom da se kladi da će Bg opet da se lomi?

Nema sanse. Srbi zele u EU, velika vecina i spremna je na sve. Ovi sto se bune , to je samo forme radi, za 2 nedelje svi ce leci na rudi ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ja ne verujem da je on lično ubijao, ali je bio bitan deo mašine koja je ubijala, i to je jednostavno to, to je njima zajedničko. Zna se ko su i sa kim su bili on i Dačić, i oni su naši veliki neprijatelji (bio ti toga svestan ili ne).

Не пада ми напамет да браним као политичаре ни Дачића ни Вучића, али онако са људске стране чини ми се да није исто седети у влади, бити део машине како кажеш, где неколико људи, вероватно не тако да сви знају баш шта се тачно дешава, наручује нека убиства (која узгред и нажалост ни до данас нису решена, а били су и демократе 10 година у власти; запита се човек колико је то у ствари дубоко и сложено) и пуцати беспомоћним људима у главу, наређивати смакнућа, трговину органима итд... 

Подели на овим сајтовима

Dobro okej, nije Vučko bio nešto bitan tu, jasno, ali otkud znaš za Tačijevu ulogu u onome?  Meni on deluje ljudskije od npr. Haradinaja koji deluje kao totalni kasapin i divljak.  Nego, znaš li kad je gospoooodin Vučić predlagao da se za svakog ubijenog Srbina ubije 100 Bošnjaka?  

Ima i klip na youtube.

Подели на овим сајтовима

Ma daj, ponudili malu mrvicu, a Tači, koji inače bez dozvole Washington'a i Brisela ne sme ni da trepne, demonstrativno naputa sednicu, da bi sada mi mislili kako smo mu pokazali.. Koja je sledeća bajka, da ako potpišemo svi ćemo da jedemo zlatnim viljuškama i kašikama, i ne samo to, nego ćemo svako da dobijemo po svog žabca koji će da nam ispuni tri želje? Kvak kvak!

I ja sad razmišljam o tome. Ono kao Tači se budni nešto. I onda dođu ova dvojica uspeli smo da izdejstvujemo to, to i to, Tačiju se nije svidelo, naša pobeda. Ajde brzo potpisuj.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Dobro okej, nije Vučko bio nešto bitan tu, jasno, ali otkud znaš za Tačijevu ulogu u onome?  Meni on deluje ljudskije od npr. Haradinaja koji deluje kao totalni kasapin i divljak.  Nego, znaš li kad je gospoooodin Vučić predlagao da se za svakog ubijenog Srbina ubije 100 Bošnjaka?  

Ima i klip na youtube.

Па нешто не верујем да је ишта могло да прође без знања и одобрења другог човека ОВК или већ шта је био, један од вођа... А Вучић је могао да лупета шта хоће кад није имао никаквог утицаја на то и он је то одлично знао, зато не може да се каже да би заиста то и урадио кад би дошао у прилику. Више волим да преценим, него да потценим људе, у сваком случају. Дај клип ако ти је при руци, не проверавам, верујем да може да постоји, него ме онако занима да чујем...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...