Срђан К. Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Знам да се већ говори и да постоји отворена тема, о помоћи малој Тијани. Но, сматрао сам да ће нова тема бити виђена, него да пишем поруку на старој теми о Тијани. МТС је отворио број за помоћ Тијани! Поруку можете послати на број 3243! Цена смс поруке је 100 динара. Да да Бог да се прикупе сва средства на време... keka, Александар С, gandalf and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Па зар средства нису прикупљена? Јутрос била вијест да је за 2 дана прикупљено више од 120 000 и што је довољно. Мала Тијана креће на операцију slavaaa keka је реаговао/ла на ово 1 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Па зар средства нису прикупљена? Јутрос била вијест да је за 2 дана прикупљено више од 120 000 и што је довољно. Мала Тијана креће на операцију slavaaa Мтс је наставио скупљање помоћи. Сигурно је да треба још доста средстава... Колико још ту треба за опоравак после операције... Погледајте на www.mondo.rs Душка, keka, Александар С and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Те операције су пљачка. Треба скупити паре и опремити неку нашу болницу да може да изводи овакве операције, па да из света долазе људи код нас на операције. Услуге у здраству су чист бизнис. Сигурно да можемо направити клинику која може бити конкурентна и по цени, и по услузи, било којој светској клиници. keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Те операције су пљачка. Треба скупити паре и опремити неку нашу болницу да може да изводи овакве операције, па да из света долазе људи код нас на операције. Услуге у здраству су чист бизнис. Сигурно да можемо направити клинику која може бити конкурентна и по цени, и по услузи, било којој светској клиници. Tacno tako... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Те операције су пљачка. Треба скупити паре и опремити неку нашу болницу да може да изводи овакве операције, па да из света долазе људи код нас на операције. Услуге у здраству су чист бизнис. Сигурно да можемо направити клинику која може бити конкурентна и по цени, и по услузи, било којој светској клиници. Malo morgen. Trebalo bi onda placati porez pa od tih para napraviti bolnicu a to Srbi ne vole ... vise vole da rade na crno i svercuju ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 I vi ste ponos Srbije! Teo i Krstić skupili 100.000 dolara, Tijana u SAD do nedelje! Košarkaški reprezentativci Srbije i članovi moskovskog CSKA Nenad Krstić i Miloš Teodosić organizovali su akciju skupljanja pomoći za operaciju Tijane Ognjanović, a ukupna svota koji će "armejci" donirati iznosi 100.000 dolara. "Nenad Krstić i Miloš Teodosić su organizovali kolege i skupili oko 100.000 dolara! Tijana ide za SAD krajem nedelje, živeo CSKA", preneo je glumac Branislav Trifunović na Tviteru. Blic Silence , Душка, Таша and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Respekt za ovu dvojicu nasih momaka i za CSKA... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар С Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Вриједно поштовања је и одлука фудбалера Црне Горе који ће за Тијану донирати 25.000 евра! Свака част момци, желим вам да будете први у својој групи, испред Енглеске! Драган Јашић, keka, Таша and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Него који је највећи међу вама нека буде као најмањи, и који је старешина нека буде као слуга. (Лк. 22, 26) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Вриједно поштовања је и одлука фудбалера Црне Горе који ће за Тијану донирати 25.000 евра! Свака част момци, желим вам да будете први у својој групи, испред Енглеске! Е вива Монтенегро! gringrin Даће Бог, само нека ремизирају са Енглезима на Вемблију! Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Мтс је наставио скупљање помоћи. Сигурно је да треба још доста средстава... Колико још ту треба за опоравак после операције... Погледајте на www.mondo.rs Da, ok znam to, ali ja sam bila tako vesela jutros kad sam vidjela da ide na operaciju! Na to sam mislila, pa sam onda se malo demoralisala kad sam vidjela tvoj post ( rekoh nije valjda da jos nema dovoljno za operaciju ) . Ali ima dovoljno za prvi korak!!! Sad korak po korak! Slava Bogu !!! "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 http://www.kurir-info.rs/tijana-ide-na-operaciju-jedva-cekam-da-trcim-s-mamom-clanak-723185 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Април 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2013 http://www.kurir-info.rs/tijana-ide-na-operaciju-jedva-cekam-da-trcim-s-mamom-clanak-723185 Да, али Тијани је потребно милион марака, ако се не варам... Није ни важно. Ја сам смс послао, а поставио сам тему, како бисмо скупили још неки динар, који је њима злата вредан. keka and Душка је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 AKCIJA: Navijači Zvezde i Vojvodine sakupili 400.000 dinara za Firma i Delije na utakmicama u sredu prikupljali pomoć za operaciju male Tijane Ognjanović Navijači prikupljali sredstva za pomoć Tijani Ognjanović (Foto: firma1989) Ne propustite... SVAKA ČAST: Krstić i Teodosić sakupili 100.000 dolara za Tijanu HUMANI PARTIZAN: Prihod sa utakmice sa Vošom za Tijanu Navijači Crvene zvezde i Vojvodine sakupili su u sredu tokom utakmica svojih ljubimaca u 21, kolu Super lige Srbije blizu 400.000 dinara za Tijanu Ognjanović. "Firma" je na stadionu "Karađorđe" na meču protiv OFK Beograda istakla transparent podrške devojčici kojoj je neophodna operacija srca i pozvali sve da pomognu uplatom na žiro račun. "Zahvaljujući današnjoj akciji na stadionu prikupljeno je 83.729,00 dinara, novac će biti prosleđen maloj Tijani u nadi da će što pre dobiti novo srce i ozdraviti. Zahvaljujemo se svim našim navijačima koji su učestvovali u akciji, takođe veliko hvala i navijačima OFK Beograda koji su se pridružili", saopštila je Firma. Navijači Crvene zvezde organizovali su se tokom meča sa Hajdukom iz Kule i sakupili značajna sredstva za Tijanu. "Za malu Tijanu Delije su uspele da sakupe 306.510 dinara i 12 evra", napisano je na zvaničnom forumu navijačke grupe "delije". Kurir Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 HUMANO: Aca Lukas daje 60.000 evra za Tijanu Pevač i Saša Mirković, vlasnik „Beotona“, odlučili da 100 dinara od svake prodate laznice za koncert na Marakani bude uplaćeno za lečenje osmogodišnje devojčice Saša Mirković i Aca Lukas Bravo! Aca Lukas i produkcija „Beoton“ odlučili su da od svake prodate ulaznice za folkerov nastup 8. juna na Marakani izdvoje 100 dinara za lečenje Tijane Ognjanović. Popularni pevač i njegov menadžer Saša Mirković već su zajedničkim snagama izdvojili milion dinara za pomoć osmogodišnjoj devojčici iz Beograda, koju za nekoliko dana očekuje transplantacija srca u Hjustonu. Na novu donaciju, kako saznajemo, odlučili su se jer će joj biti potrebno još novca za nastavak lečenja. Tijani će novac biti potreban i posle operacije. Pošto će Marakana zasigurno biti puna, to bi značilo da će na njen račun od tog spektakla leći oko 60.000 evra. Aco bi najviše voleo da devojčicu vidi s porodicom u loži, a ovim svojim gestom umnogome će joj pomoći da se izbori s teškom bolešću. (Lj. R.) S Kurirom na spektakl Kurir svojim čitaocima koji se danas od 9.00 do 9.05 jave na broj telefona naše redakcije 011/3240-551 poklanja pet puta po dve karte za koncert koji Lukas sprema na Marakani. Kurir Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука