obi-wan Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Да, али Тијани је потребно милион марака, ако се не варам... Није ни важно. Ја сам смс послао, а поставио сам тему, како бисмо скупили још неки динар, који је њима злата вредан. Nije maraka nego $, i nije milion - bilo je - nego su spustili cenu za oko 30%, i to, ako se ne varam, na intervenciju i insistiranje princeze Jelisavete Karadjordjevic... i da - skupljen je depozit, da uopste bude primljena, ali treba jos novca i to je ovo sto se sad skuplja... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Данас сам читао о искуству једне особе која је била укључена у СМС помоћ. Од тих 100 динара, крајњем "кориснику" иде само половина, тј. у овом случају 50 динара. Не знам колико је то тачно, али ми звучи веома вероватно. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Није само МТС неко сви оператери мобилне телефоније Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука