Милан Ракић Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Истинско чедо ЈНА, веран заклетви. А какве везе има заклетва и то да ли је човек верник? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2013 То сам рекао у прилог његових људских квалитета. Нема везе са вером. Човек је атеиста, али је изузетан човек, частан војник, који није издао заклетву и пребегао на другу страну. Рекао сам да није верник због Завишине приче о томе ко је рушио "невидљиви". Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 То сам рекао у прилог његових људских квалитета. Нема везе са вером. Човек је атеиста, али је изузетан човек, частан војник, који није издао заклетву и пребегао на другу страну. Рекао сам да није верник због Завишине приче о томе ко је рушио "невидљиви". I uvek ce se sa nama boriti samo oni koji imaju slobodu izbora da li hoce ili nece ucestvovati u borbi. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Април 21, 2013 Пријави Подели Написано Април 21, 2013 Ко год мисли да овакав тип греши или је глуп или наиван. He... uz dužno poštovanje, a pomalo mi je i drago što nas toliko cenite da mislite da je apsolutno svaki sveštenik KC vrhunski egzegeta koji meri svaku reč na grame, moram da kažem da je vlč. Vinojčić čovek koji se trudi i sa svojom pastvom ali i sa pripadnicima PC u Kragujevcu, Kraljevu i Kruševcu već više od dvadeset godina, da upoznaju Hrista u Crkvi kojoj pripadaju. On čovek nije medijski mag, i mislio je na beogradsku nadbiskupiju - predpostavljam da se malko i istremirao pred tolikom iznenadnom medijskom pažnjom, koja se NIKAD nije desila pre, pa je rekao ono što je najbolje umeo i kako je najbolje umeo. Nema zle namere svakako. Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука