Jump to content

Римокатолички свештеник не признаје Републику Србију

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nema na čemu... mene, ako se sete na dan bezbednosti sete se, ako se ne sete, nikom ništa, to je bila moja dužnost... najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put...

Jos malo krivudam , ne mogu da se odviknem , da  izvines , Pescanika , E- novina , T . Pancica  S. Popovica i ostale bulumente  / da ih  ne nabrajam ,  mnogobrojni su /  koja je   dobro  organizovana  da bi nas skrenula sa ispravnog puta . Sta  da uradim , da ne posrnem u  borbi za istinom ? Unapred  zahvalan .

Подели на овим сајтовима

Evo vojvođanski novinari na EU regionima proglasili da se bore

za autonomijuVojvodine kako bi se mogli priključiti matici Velikoj Moravi.

Novinari Vojvodina - Moravska

Mađare ćemo asimilovat, oni su svejedno pomađareni Moravani 

a Austrijance pomoravštit, tako bi smo to imali sve gotovo, hahahaha.  

Подели на овим сајтовима

Nema na čemu... mene, ako se sete na dan bezbednosti sete se, ako se ne sete, nikom ništa, to je bila moja dužnost... najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put...

"...Даница ће да спреми ручак, Ђура ће ти опростити што те је тукао..." sFun_bat

Подели на овим сајтовима

Jedna moravska ciganska, tako vidite da vam na Velikoj Moravi

ničeg neće falit, imamo mi svega od Bacha do Vlaha, hahahaha. 

Cigánski diabli - Gypsy devils Hop čibirib Original video clip

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Budalaštine, da nije nas ovo malo starih "srbskih" katolika i Vatikan bi priznao kosovo.

Nego je Toma pametan, zna kako se funkcioniše.

Pisao recenziju za onu knjigu, daj molim te Zayron postavi je ovde a ukapirao da nema bolje saveznike od nas.

A ovi kreteni što nam prete, pa oni da imaju trunku mozga konsultovali bi se sa nama šta da rade. Onog trenutka kad su Rusi napustili kosovo imate gomilu mojih tekstova gde sam govorio šta uraditi a koji su ignorisani i ismejavani. 

Mi nikad nećemo priznati tu nazovi državu pa i kad je Srbija prizna mi nećemo i opet ćemo biti u sukobu sa Srbima.

Naravno da nikad nećemo dozvoliti ni separatizam i stvaranje nekakve vojvodine van sastava Srbije, to mogu neki Srbi da sanjaju i da to urade treba da računaju da nas ima pola milijona i da nema šanse da im to prođe.

Подели на овим сајтовима

Budalaštine, da nije nas ovo malo starih "srbskih" katolika i Vatikan bi priznao kosovo.

Nego je Toma pametan, zna kako se funkcioniše.

Pisao recenziju za onu knjigu, daj molim te Zayron postavi je ovde a ukapirao da nema bolje saveznike od nas.

da, čuo sam nešto o tom, da je napisao predgovor za neku knjigu al zaboravio sam naslov.

našao sam za sada samo ovo al to je o Josipoviću, http://www.vecernji.hr/komentar/456009/

hahahaha, sigurno su lift kupili od nas, to nisu mogli izabrat bolji? U nas u zgtadi svaki drugi

dan havarija i na liftu tabla: Výtah nejde! Hahahaha!

Nismo mi Njemci, u Poljskoj isto cirkus s liftovima imaju.

Подели на овим сајтовима

Srbija je svoju snagu pokazala tek kad je ostala sama i kad je NATO izvršio agresiju na nju.

Dotle je sve bila neka "jugoslovenska armija".

Naravno da smo mi katolici pokazali kako se ratuje, na stranu da smo oborili taj nevidljivi avion, nego smo organizovali i spasli našeg Srbina pilota koga su oborili Natovci a on pao u RS, u svim jedinicama imali smo naše ljude katolike i to na komandnim mestima.

To što smo izdržali više od dva meseca, pa samo naša zasluga. 

Ako mi ne verujete tražite imena komandanata baterija pa ćete videti.

f117nn76va.jpg

Подели на овим сајтовима

Јадни, стари Стипе... Пред пензијом па се бави овако нечасним стварима. Или су злоупотребили старца за своју пропаганду.

ike

I tu ide uz Crkvicu prica kako su dobri nemci sagradili fabrike zeleznicu i ko sta jos sto Srbi sami nikada ne bi mogli uciniti bla bla ma stvarno je dosta!

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Треба том свештенику (ако заиста и јесте свештеник, ако му то само није маска) одузети држављанство и протерати га у тај његов Ватикан! И председнику треба одузети држављанство јер није на време спречио сепаратизам који му се одвијао пред очима и протерати га у тај његов Ватикан!

И постављачима вести одузети држављанство јер вређају председника и тиме крше овај члан Устава јер су вређали јединство ове земље!

И покретачу теме одузети држављанство јер шири страх и панику!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја сам чак и за укидање АП Војводине, живела Србија! 

Ti nećeš da budeš Moravan? Škoda.

Mi ti već ovdje našli moravsku snašu.

Mi te htjeli pomoravštit, ja kakav bi od 

tebe Moravak bio, glavno velik, hahaha!

Ne bismo te morali hranit,imali bismo te gotovog,

tako dobro uhranjen a velik. baš šteta što nećeš.

FK Pohárek - Kyjovské skočné

Vidiš šta propuštaš, pogledaj ih štu su lijepe, hahahaha. Krev a mliko.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...