Zawisza Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 i posle biskupa Hocevara gde se sad u srbiji nalazi najstarija RK Crkva? U Nišu, medijani ona iz I veka nove ere. P.S. Piši molim te bar Srbija velikim slovom, kad već nemaš ćiriličnu tastaturu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 U Nišu, medijani ona iz I veka nove ere. P.S. Piši molim te bar Srbija velikim slovom, kad već nemaš ćiriličnu tastaturu. I KAKO SAD TO TVOJ SVESTENIK NE ZNA? izvini za caps Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Pa pročitaj šta je rekao , da je to najstarija katolička crkva izgrađena u Srbiji. jermel је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Pa pročitaj šta je rekao , da je to najstarija katolička crkva izgrađena u Srbiji.E pa nije tako. izgradjene su u vojvodini da podvucem izgradjene??? Dakle gde je izgradjena najstarija Crkva u Srbiji danasnjoj? u Nishu ili u kragujevcu ili ce to biti negde u Srpskoj vojvodini? marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 U današnjoj Srbiji, siguran sam da je najstarija crkva izgrađena ona koju sam ja započeo u Smederevu za vreme Savezne države Srbije i Crne Gore a završio gradnju u današnjoj Srbiji. Дејан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Šta vas toliko to tangira pa sve kad tamo neki katolički sveštenik i ne bi priznavao Srbiju, kakva je sad to tragedija najednom od tog. Koliko je pravoslavnih sveštenika i monaha koji nikada nisu priznavali nikakvu tu Hrvatsku, nijednu od tih koje su postojale prije a ni ti današnju a ni ne kriju to, mnogi se tim čak i hvale pa nikom ništa, ahahahaha, baš me nasmijaste. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 U današnjoj Srbiji, siguran sam da je najstarija crkva izgrađena ona koju sam ja započeo u Smederevu za vreme Savezne države Srbije i Crne Gore a završio gradnju u današnjoj Srbiji.danasnja Srbija je tebe jedva cekala da joj Najstariju RK Crkvu sagradis kao da je vec ovakva danasnja kakva jeste nema. Sagradjena je odavno i pripada Srbiji danasnjoj jer je njoj sudjena. A ti ako mislis da je Srbija pala sa marsa i nema nikakav istoriski kontinuitet onda ti gradi svoje najstarije Crkve jer kako vidim za tebe je ova zemlja tek sad postala pa ces lako da udjes u istoriju. da nazovem telefonom latinskog lukavstva.? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Šta vas toliko to tangira pa sve kad tamo neki katolički sveštenik i ne bi priznavao Srbiju, koliko je pravoslavnih sveštenika i monaha koji nikada nisu priznavali nikakvu tu Hrvatsku, nijednu od tih koje su postojale prije a ni ti današnju pa nikom ništa, ahahahaha, baš me nasmijaste. E pa znaš kako, pola Srba ne priznaje predsednika, pa onda imaš one koji ne priznaju himnu, ima koji ne priznaju patrijarha, a onda jedni kažu Kosovo je Srbija, to i moji Poljaci i tvoji Moravci kažu, pa nas onda lupe, pa se pojave oni koji kažu nije Srbija e sad našli sirotog Stipu, pred penzijom, ceo život proveo u Srbiji, da mu izvrću reči i tumače šta on misli i šta je hteo da kaže. filotej је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 E pa znaš kako, pola Srba ne priznaje predsednika, pa onda imaš one koji ne priznaju himnu, ima koji ne priznaju patrijarha, a onda jedni kažu Kosovo je Srbija, to i moji Poljaci i tvoji Moravci kažu, pa nas onda lupe, pa se pojave oni koji kažu nije Srbija e sad našli sirotog Stipu, pred penzijom, ceo život proveo u Srbiji, da mu izvrću reči i tumače šta on misli i šta je hteo da kaže.mda postao stipe revnitelj i bezgresan odlazi u penziju posto se je nauzivao Srpskog gostoprimstva.Verovatno je covek citavog svog zivota i mislio da je najbolje Srbima reci kad pocinje Srpska drzavnost jer mi sami ne umemo primati svake godine nove i nove najstarije RK Crkve.Evo cak ni tvoju ne mogu prihvatiti kao najstariju. marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Čitam komentare jednog člana, i nikako da shvatim da li je normalan... RYLAH and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Spusti malo loptu ti što ksžrš da voliš Isusa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Čitam komentare jednog člana, i nikako da shvatim da li je normalan...Pa dobro nek neko tebi u buducnosti kaze da je najstarija ova koja je u smederevu jer se zavrsila po njima u jednoj potpuno novoj Drzavi. marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 E pa znaš kako, pola Srba ne priznaje predsednika, pa onda imaš one koji ne priznaju himnu, ima koji ne priznaju patrijarha, a onda jedni kažu Kosovo je Srbija, to i moji Poljaci i tvoji Moravci kažu, pa nas onda lupe, pa se pojave oni koji kažu nije Srbija e sad našli sirotog Stipu, pred penzijom, ceo život proveo u Srbiji, da mu izvrću reči i tumače šta on misli i šta je hteo da kaže. Gle, krnovsko tu zovu polopolsko, kućeš dalje, hahahahaha! Vidi šta piše za ostravsko! A za Prag piše: enom furt praca, hahahaha! Link za veliku sliku. http://andulla.cz/Vtipy/CROcimaMoravaka.jpg Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Spusti malo loptu ti što ksžrš da voliš Isusa spusticu obecavam i ne kazem da volim Sina Bozjeg nikome osim Njemu samome Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Mene prije uvijek pitali jesam li Poljak, hahahaha, pa kad sam im rekao da sam Jugoš čudili se kako imam poljski akcent, a ono to nije bio nikakav poljski već bosanski, ahahahaha. Šta oni znaju kad nikad nisu čuli bosanca kako melje, jedino Kusturica, taj ima čisti šibicarski (sarajevski) akcent i u Pragu, ahahahaha. Kod njega to svuda isto, bez razlike i promjene, kugla se okreće, Sarajevo stoji. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука