Пг Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Варвари, навијачи Будућности, су данас скупљали паре за Тијану. Тачније у питању је новац од продаје карата за сјеверну трибину. Навијачи Смедерева ће сјутра, пред утакмицу са Звездом, поставити кутије за скупљање помоћи за Марију Милутиновић. Њој су потребне још најмање 2-3 трансплатације матичних ћелија, а једна кошта 10 000 евра. На крају овог клипа је број жиро рачуна на који се може уплатити помоћ: Silence , keka, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 HUMANO: Aca Lukas daje 60.000 evra za Tijanu Пг, keka and feeble је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 На утакмици Грбаљ-Младост је скупљено 1600 евра за Тијану. Дио је од продаје карата, а у акцији су учествовали "Братство православне омладине и матице Боке", НВО "Грбаљска општина" и црквена општина Грбаљ . У Будви ће у уторак бити одржан концерт, у организацији “Jadran” i “Beer & Bike Club”. "...наступају три будванске рок групе, а сав приход који овај локал током тог дана оствари биће уступљен малој Тијани. Добровољни прилози се могу дати већ од девет сати ујутро у ресторану ’Јадран’. Позивамо све бајкере и све људе добре воље да дођу и да се прикључе овој хуманитарној акцији”, истакли су из организационог одбора. На утакмици у Смедереву је прикупљено 44 804 динара за Марију Милутинов. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 DYNABLASTER, obi-wan and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Srbijo-spasimo-jos-jedno-dete "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Видесте ли ово, људи?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Hm, ne znam sta bi rekao. S jedne strane razmisljam jer sta da se stvarno desi da umre u putu zbog neke komplikacije, bice kriva aviokompanija i onda ce neko jos da ih tuzi i trazi milionsku odstetu. Ako nece nijedna komercijalna kompanija da to uradi, onda treba u tome vidjeti praksu koje se pridrzavaju vecina njih. Roditelji su se trebali postarati da se informisu kakve su mogucnosti. Ako su cekali zadnji trenutak misleci kako ce sve ici glatko, samo ce uplatiti kartu i bice sve uredu, onda su se prevarili. Ukoliko postoje specijalizovane kompanije koje nude i preko okeanske letove u cijim avionima se nalazi medicinska oprema i osoblje, mozda neke specijalne komore u kome pacijent lezi za vrijeme leta, dok traje uzletanje sletanje, turbulencije, i za reakciju ukoliko se dogodi neka komplikacija, onda je ovo sasvim logican nacin na kojeg su njeni roditelji trebali racunati, radi same sigurnosti djeteta. Ne znam ako je dijete bilo slabo, lezalo u krevetu i sam let kao let je rizican, oni sad htjeli ici ekonomskom pa ajde i biznis klasom, ne znam onda je to greska velika. R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Колико видим по коментарима, Анлаве има специјализован превоз авионом у оваквим случајевима. Ради се о прекоокеанском лету и о озбиљној срчаној болести, мора све то да се узме у обзир да не би сад, на крају приче, због ситнице нешто пошло наопако. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Hm, ne znam sta bi rekao. S jedne strane razmisljam jer sta da se stvarno desi da umre u putu zbog neke komplikacije, bice kriva aviokompanija i onda ce neko jos da ih tuzi i trazi milionsku odstetu. Ти из компанија канда нису чули за уговоре којима се такве шкакљиве ствари дефинишу? Први би лекари пили такве тужбе сваки други дан, а то се не дешава. Није овде у питању проблем евентуалне тужбе, него ниједна авиокопанија неће да ризикује да угрози свој имиџ тиме што ће неко да им умре у авиону. Такав догађај би аутоматски значио опадање продаје карата бар за неко време, јер људи (купци) често реагују ирационално, а у случају авиона и летова та ирационалност се вишеструко увећава. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Pitanje postavljeno lekarima na webportalu LekarInfo:Zanima me da li mogu da letim avionom pošto imam aritmiju i dva zaliska. Pijem metoprolol. Dobro se osećam osim ponekad kad sam umorim i osetim lupanje. Prvi put letim avionom i zanima me da li je bezbedno ako se pridrŽavam svojih lekova. Imam 25g.Odgovor:Od letenja avionom moraju se suzdržavati svi koji boluju od nestabilne angine pectoris, srčane aritmije koja se ne može korigovati lekovima ili srčane insuficijencije koja ne reaguje dobro na lečenje. Dr Vesna Dinić Arsić Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Ти из компанија канда нису чули за уговоре којима се такве шкакљиве ствари дефинишу? Први би лекари пили такве тужбе сваки други дан, а то се не дешава. Није овде у питању проблем евентуалне тужбе, него ниједна авиокопанија неће да ризикује да угрози свој имиџ тиме што ће неко да им умре у авиону. Такав догађај би аутоматски значио опадање продаје карата бар за неко време, јер људи (купци) често реагују ирационално, а у случају авиона и летова та ирационалност се вишеструко увећава. I to ako je u pitanju, moje je misljenje da aviokompanije imaju svakako pravo da se tako postave, i da je razlog njihovog odbijanja razumljiv. Ako postoje specijalni avioni koji prevoze ovakve slucajeve ne bi se trebalo dovumiti oko toga i gledati neka jeftinija rjesenja ako je to u pitanju. Sama operacijai troskovi njege su 710000 dolara. Rizik je prevelik, i mnogo je ulozeno da bi sad radi neke sitnice propalo sve. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Видесте ли ово, људи?! Video sam ja juče i prenerazio se. Ne znam koji je portal sa vestima bio, išao sam na više njih zbog vesti oko pregovora i tako to. Al' onda sam čitao komentare i svi su bili u fazonu "pa dobro, to je normalno u takvim slučajevima mora da se organizuje specijalan let uz pratnju lekara itd", pa reko OK, možda tu postoje neke procedure za koje nisam čuo, moraju da budu specijalni letovi itd. I izašlo mi iz glave do maločas kad sam video ovu temu... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Da, trazi se avion "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/376484/Aviokompanije-odbile-da-voze-Tijanu-u-Hjuston-na-operaciju Žučna polemika oko toga kako će mala Tijana otputovati u Hjuston razvila se na društvenoj mreži Tviter, gde se pojavilo nekoliko komenatara u kojima se Vladi Srbije predlaže da porodici Ognjanović ustupi svoj avion. Pa naravno, bre, to je sasvim logicno resenje, nema tu sta da se razmislja mnogo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Ljudi nisu razumjeli do kraja da ovakvi pacijenti treba da se prevoze specijalizovanim avionima, i da se aviokompanije s razlogom stite. No nasli su avion hvala Bogu, trebalo je odmah tako: http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/376672/Roditelji-pronasli-avio--kompaniju-Tijana-sutra-ide-u-Hjuston obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука