Драган άσημος :) Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Алтернативна медицина. Да ли је неко упознат и ваше мишљење? http://www.danas.rs/dodaci/branicevo/koristi_medicinu_i_biomagnetizam.59.html?news_id=186752 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Moze biti da ima dar lecenja Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 :D :D :D :D Срђан Ранђеловић and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Kako rugaci jedva cekaju da ispolje svoju "vrlinu" :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Kako rugaci jedva cekaju da ispolje svoju "vrlinu" :lol: Tebi ni na momenat nije zabavno ovo kako je Miki srocio ovaj svoj post? Meni je ekstra kad on malo malo pa ubacuje ono "kavu(a,o) bre ...pa nesto" u ovo slucaju vibracija. Jeste da delimicno opravdano imas refleks na "rugace" ali zamisli odlucio sam i ja malo da proboam taj sport trolovanja. Vidim popularan je a i dobar je za zivcI koliko cujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Dobro, malo sale nije na izmet, ali u svakoj sali ima pola istine, u ovom slucaju kontam da je cela istina, nego postoji mogucnost da ona stvarno leci, ne mogu da kazem da je prevarant ako nemam uvid u to sto radi, mogu samo da nagadjam, a od toga nema koristi... A Mikijeve mudrosti su mi uvek zabavne Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Алтернативна медицина. Да ли је неко упознат и ваше мишљење? http://www.danas.rs/dodaci/branicevo/koristi_medicinu_i_biomagnetizam.59.html?news_id=186752 Siguran sam da je uspešna u lečenju kao i svi drugi koji primenjuju alternativnu medicinu. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Taj smajli sam vise puta vidjo, i u tom kontekstu mi se nikad nije svidjo, sta sad, ti si kao sigurno neki pametan i iskusan sa tim smajlijem? Jos nemam adekvatan naziv da opisem tu pojavu, ali nablizi bi bio "Ser Mudro"... ali na satrovackom... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Sto je ona jedna posebna osoba, od osme godine leci ljude. gle cuda! i jos je zavrsila medicinu i ukombinovala sa ''saznanjima'' iz alternativne medicine. Svaka cast! A kakvi smo mi mali smrtnici, koji nikakva super-nadljudski talenat nemamo od rodjenja, moramo da se zapitamo definitivno kakva nam je to ''karma''. Znam za jednog coveka koji je sa 10god, kao apsorbovao neku ''kosmicku svetlost''. I eto danas je uspesni bionergeticar sa 54.god, leci ljude nakon 10seansi od raka, a sensa kosta 50e. i tako. sve poseban do posebnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 vec sam dosadan sam sebi, ali nije li malo ishitreno gadjati balegama tu osobu a da pojma nemamo o cemu se radi? na ovu temu vise nemam sta da kazem jer ovde izgleda svracaju samo pljuvaci... mozda je i prevarantkinja al to ce prvo neko trebati da dokaze pa onda moze da se pljuje do mile volje... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 vec sam dosadan sam sebi, ali nije li malo ishitreno gadjati balegama tu osobu a da pojma nemamo o cemu se radi? Balegu je potegla nadridoktorka sa svojom "kvantnom medicinom". Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука