Jump to content

Јелена Рајић-биомагнетизам???

Препоручена порука

Moze biti da ima dar lecenja

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Kako rugaci jedva cekaju da ispolje svoju "vrlinu" :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Kako rugaci jedva cekaju da ispolje svoju "vrlinu" :lol:

Tebi ni na momenat nije zabavno ovo kako je Miki srocio ovaj svoj post? Meni je ekstra kad on malo malo pa ubacuje ono "kavu(a,o) bre ...pa nesto" u ovo slucaju vibracija. :D Jeste da delimicno opravdano imas refleks na "rugace" ali zamisli odlucio sam i ja malo da proboam taj sport trolovanja. Vidim popularan je a i dobar je za zivcI koliko cujem. :D

Подели на овим сајтовима

Dobro, malo sale nije na izmet, ali u svakoj sali ima pola istine, u ovom slucaju kontam da je cela istina, nego postoji mogucnost da ona stvarno leci, ne mogu da kazem da je prevarant ako nemam uvid u to sto radi, mogu samo da nagadjam, a od toga nema koristi...

A Mikijeve mudrosti su mi uvek zabavne :D

Подели на овим сајтовима

Алтернативна медицина. Да ли је неко упознат и ваше мишљење?

http://www.danas.rs/dodaci/branicevo/koristi_medicinu_i_biomagnetizam.59.html?news_id=186752

Siguran sam da je uspešna u lečenju kao i svi drugi koji primenjuju alternativnu medicinu. ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Taj smajli sam vise puta vidjo, i u tom kontekstu mi se nikad nije svidjo, sta sad, ti si kao sigurno neki pametan i iskusan sa tim smajlijem?

Jos nemam adekvatan naziv da opisem tu pojavu, ali nablizi bi bio "Ser Mudro"... ali na satrovackom...

Подели на овим сајтовима

Sto je ona jedna posebna osoba, od osme godine leci ljude. gle cuda! i jos je zavrsila medicinu i ukombinovala sa ''saznanjima'' iz alternativne medicine. Svaka cast! A kakvi smo mi mali smrtnici, koji nikakva super-nadljudski talenat nemamo od rodjenja, moramo da se zapitamo definitivno kakva nam je to ''karma''. 
Znam za jednog coveka koji je sa 10god, kao apsorbovao neku ''kosmicku svetlost''. I eto danas je uspesni bionergeticar sa 54.god, leci ljude nakon 10seansi od raka, a sensa kosta 50e. i tako. sve poseban do posebnog. 

Подели на овим сајтовима

vec sam dosadan sam sebi, ali nije li malo ishitreno gadjati balegama tu osobu a da pojma nemamo o cemu se radi?

na ovu temu vise nemam sta da kazem jer ovde izgleda svracaju samo pljuvaci...

mozda je i prevarantkinja al to ce prvo neko trebati da dokaze pa onda moze da se pljuje do mile volje...

Подели на овим сајтовима

vec sam dosadan sam sebi, ali nije li malo ishitreno gadjati balegama tu osobu a da pojma nemamo o cemu se radi?

Balegu je potegla nadridoktorka sa svojom "kvantnom medicinom".

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...