Sidarta Написано Март 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Imali su nekada dobre emisije, ali više ne, propali su, hoće da privuču gledaoce pa puštaju razne gluposti joje ne interesuju one kojima je NG bila prvenstveno namenjena. A o Discovery da ne pričamo. E odavno nisam gledao TV, ali gde dot da su one kamijondžije, drvoseče i ostale gluposti do je pre par godina kad je postojao kvalitet bilo nezamislivi na jednoj od ove dve naučno obrazovne TV stanice Nisam ja toliko branio Nacionalnu Geografiju, koliko iskazujem interesovanje i okrećem pažnju ka nekome ko moju temu preoglašava za glupost. Jer kad je neko toliko iznad poznatog svetskog medija, kako li je tek iznad mene malog i ubogog bogotražitelja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Zaista je divno slušati ovakve intelektualne veličine, gromade tako reći, koji sa takve duhovne visine, i slakoćom ocene, emisije na Nacionalnoj Geografiji sa glupošću. druže moj meni TV nije izvor znanja već propagande Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Jer kad je neko toliko iznad poznatog svetskog medija, kako li je tek iznad mene malog i ubogog bogotražitelja. Mali ubogi bogotražitelju- ja nisam iznad tebe ni tvojih medija, a ti budeš li se držao informacija i ideja koje pruža NEŠNL DŽEOGRAFIK nećeš daleko stići. Bratski savet da protestantske fiks ideje izbegavaš. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Isus je žensko? Позаборављала се биологија... Али, само мало! Једнојајчани близанаци, дечак и девојчица - зар немају идентичну ДНК? "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Adam nije imao pupak.... ...100 posto. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 ...reko mi jedan čoek Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Али, само мало! Једнојајчани близанаци, дечак и девојчица - зар немају идентичну ДНК? А где си то видео? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Zašto ne bi imao pupak? Nego ako je bio stvoren po slici Božijoj da li je imao polni organ, ili mu je dodat kasnije kada je stvorena Eva? 0409_feel Pa sta ce mu pupak ako se nije rodio? Pupak zna se sta je i cemu sluzi , odnosno "cemu je sluzio". Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Позаборављала се биологија... Али, само мало! Једнојајчани близанаци, дечак и девојчица - зар немају идентичну ДНК? Nisam baš siguran da je ovo tačno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Аман, једнојајчани близанци су увек истог пола.<br /><br />Добио Мујо близанце и пита га Хасо:<br /><br />- Болан, јесу ли једнојајчани или двојајчани?<br /><br />- Овај мали је двојајчани, а ово је девојчица. Лидија Миленковић, Crveni Baron, bgpj and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Март 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Позаборављала се биологија... Али, само мало! Једнојајчани близанаци, дечак и девојчица - зар немају идентичну ДНК? Ne! .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Март 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2013 ...reko mi jedan čoek Taman, sam hteo da pitam: je si li video? .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Март 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2013 druže moj meni TV nije izvor znanja već propagande Moj izvor znanja sigurno nije tv, jer ga ni ne gledam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Март 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Mali ubogi bogotražitelju- ja nisam iznad tebe ni tvojih medija, a ti budeš li se držao informacija i ideja koje pruža NEŠNL DŽEOGRAFIK nećeš daleko stići. Bratski savet da protestantske fiks ideje izbegavaš. Na Bogoslovskom fakultetu, kod Amfilohija smo iz Uvoda u bogoslovlje imali u literaturi Zenona Kosidovskog "Biblijske Legende", moja tema je na tragu tih pisanja, i nikakve veze nema sa "Nacionalnom Geografijom" .Malo pre su bile gluposti, sada protestantske fiks ideje, puno etiketiranja, vređanja, a predpostavljam da ti i neznaš šta su protestantske ideje, jer da imalo nešta znaš ne bi bio isključiv. verujem da nisi stigao da pročitaš ovo: Ovo i ovakva pitanja, slažem se, da za vernike uopšte nisu bitna, suvišna su, ali nam je kao vernicima osim zapovesti da volimo Boga i da volimo bližnje , data zapovest da širimo jevanđelje i da nevernike učinimo vernicima. Onda ovakva pitanja nisu suvišna, ona su ključna, možda više samo kao pitanja a ne i nužno odgovori na nljih, zbog vremena nauke u kome živimo, a prvenstveno zbog ateista, da bi smo ih svojim otvorenim pristupom za nauku i za otvorena pitanja o činjenicama koja se navode u bibliji privukli i zainteresovali na razmišljanje, otvorili ih za delovanje Duha Svetoga i približili ih veri. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 30, 2013 Пријави Подели Написано Март 30, 2013 Prastajte ko ume da zna sta je Hristov savrseni DNK to u ljudskom mozgu gresnom nije moguce znati. Jedino je Hristos savrsen nedeljiv i Bozanski. Sidarta and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука